Par tēmu - man bija 3 mēn. līdz 18 gadiem. Nevarētu teikt, ka bija slikti, bet nu sāpīgi gan :-D Tā bija mums abiem pirmā reize un nu jau 4g. esam precējušies.
Par krūtīm 13 g. vecumā. Es strādāju skolā un man 6. klasē ir meitene, kura izskatās vecāka par mani un viņai ir milzīgas (pēc mana acumēra) krūtis, kamēr pārējām dēlis. Un kā par brīnumu - viņa nav resna, normālas miesasbūves! :-P Viņa nakšņo pie sava puiša (un visticamāk, ka sekss jau ir), kurš ir vecāks, nezinu tikai vai pilngadīgs.
Vēl viens piemērs - kolēģei meita - 13g., tieva kā skals(!!!) un bija 75 D izm. Tagad tūlīt būs 16 un nabadzīte mocās ar muguras sāpēm un 75F izmēru. Tā kā beidziet nu tēlot viszinītes, ka 13 gados visas meitenes vēl ir dēļi!
Par seksu 13g. - katras pašas darīšana. Ja grib, lai lepojas. Redzot mūsdienu akcelerāciju, nebrīnos, ka 13g. dažu labu jau interesē sekss. Par to, vai tas neatstāj psiholoģiskas sekas, varēs spriest krietni vēlāk. Un visbiežāk apkārtējie, ne pats cilvēks. Es piederu pie tām, kas tai vecumā ar lellēm spēlējās. Tagad pašai ir meita un darīšu visu iespējamo, lai galvā iesētu saprāta balsi.