Sveikas.
Ka, lai sanemos draugam sniegt oralo seksu? Es pati to veletos, tacu bridi, kad tas varetu notikt, es peksni vairs nevaru sanemties. Nokautrejos. Tacu iekseji gribu pameginat ..
Es ieteiktu pudeli sarkanvīna vai šotu vakaru vakariņu vietā.
Drostala, jap- ir tādi cilvēki, kas orālo nepiekopj. Un tie cilvēki atkal nesaprot, kāpēc tas jādara.
pamegini to dusa darit, kad abi tiri esiet, lai 1. reize nav nepatikama(gadijuma, ja virietis nav pedantiski tirs).uzskatu, ka tomer ,lai ari nesen cilveks mazgajies, pa to pusstundu tur sasvist viss var bikses un but kaut kads aromats. tapec ta nav tada lieta, ko izvelk no biksem pec garas darba dienas un iedod milotajai meitenei paprovet.
mani atkal pārsteidz tās, kuras tā nevar
kautrīgāku zaķpastalu par mani točna neatrast, bet es no tā nekad neesmu baidijusies un man tā šķiet pilnīgi dabiska lieta, tāpat kā skūpstīties :D
laikam jāsāk domāt kas man vainas :D
Zin kā, tas ar gadiem :D Bērībā domāju,ka dot puikām buču ir fuj, pēc tam, ka sekss ir kas nepiedodami pretīgs, kad tas sāka likties patīkams process, likās,ka orālais sekss gan ir, kas reti riebīgs :D Nu arī tas nešķiet nekas nepatīkams.