Tātad - paralēli Ebay.com diskusijai vēlētos atklāt šādu diskusiju, kurā dalītos pieredzē labās lietās no Aliexpress.com. Ir kāda sūtījusi? Pārsvarā, cik skatos, tad tur viss vairumā jāpērk.
Jūsu pieredze?
Meitenes, jūs esat likušas shippingam to DHL? tiešām atnāk 3-8 dienu laikā? Neesmu neko vēl pasūtījusi, arī komentārus visus nelasīju. Jūs parasti sūtat ar to parasto shippingu, par kuru nav jāmaksā?
Lee, es vienreiz sūtiju ar DHL, atnāca to dažu dienu laikā. Cik tieši - neatceros. Bet man ļoti vajadzēja ,lai ir pāris dienu laikā un bija arī ! Maksāja gan kkādus 30 dolārus tikai šippings.
Noskatīju sev mētelīti, 17 dolāri tas DHL maksā, to varētu pārdzīvot, zinot, ka LV tāpat lētāk nedabūtu un arī mēnesi gaidīt negribu. Vienīgi mazliet bail par izmēriem..
Kur var redzēt līdz kuram datumam man ir laiks atvērt DISPUTE?
es esmu apbruņojusies ar pacietību un vnk gaidu preces, bet vai tā nepalaidīšu garām kādu termiņu? kā šeit ir?
sis abas pirku ka ziemassvetku davanas, esmu loti vilusies, atnaca ar 125V, bet apraksta rakstits 220V, domaju dabusu kkur stravas parveidotaju,bet attiecigi pie 3A japerk barosanas blokam lidziga kastite kas izmaksa 50ls. Tad nu beigas izdomaju nopirkt atseviski lapminu virteni un sis bumbas saspraust uz tam. No oficialajiem izplatitajiem Latvija tas var nopirkt pa 3.50ls, taka kopuma normali, bet nakam reiz noteikti nezelotu naudu un nopirktu sis virtenes no Cherry Picking te Latvija.
Meitenes,
kādu jūs rakstat postal code/ zip?
Tas ir tas pats LV-xxxx ? Tagad sāku domāt vai pareizi ierakstīju, rakstīju LV un 4 ciparus, bez svītriņas, jo tur neļāva nekādas citas zīmes rakstīt.
sveikas, es uzliku open dispute - gribu lai pārdevējs atgriež naudu, bet viņš saka, ka var to izdarīt tikai tad, ja es atceļu to open dispute - kādai vēl tā ir bijis?
Meitenes, Luudzu man paskaidrot:) ja mans suutijums no aliekspress neparsniegs 22eiro, tad uz muitu man nevajadzees griesties? Kaa vispaar notiek suutiijumu sanemshana?