problēma-pinnes

Reitings 69
Reģ: 30.06.2013
Sveiki meitenes. Zinu, ka bijušas jau pietiekoši daudz diskusiju par akni utt. bet šā vai tā ceru uz Jūsu atsaucību. Esmu pievienojusi linkā foto, kāda veida pinnes man ir. Iespējams kādai ar ir tieksme uz tādu ādu, un var padalīties ar sev kopjošajiem līdzekļiem, kas palīdzējuši. :) Metās pārsvarā uz pieres tādas sarkanas ar baltiem galiņiem, arī uz zoda un tgt pat uz kakla sāk mesties viena otra. Esmu izmisumā. esmu darījusi tik daudz ko, lai tiktu vaļā no šīs problēmas, bet pagaidām velti. Tiešām ceru, ka Pagaidām! :)

http://epadomi.lv/ne_tikai_sievietem/08092010-ko_darit_ar_pinnem

otrajā bildē ir redzams!
30.06.2013 22:14 |

Reitings 29
Reģ: 01.07.2013
Protams, zarnu trakta problēmām simptoms ir arī pinnes.
01.07.2013 12:42 |

Reitings 69
Vai tiešām ir tā, ka sekss tik ļoti palīdz pret pumpām, kā saka ? Sekss man nav bijis. Varbūt tas ir arī viens no cēloņiem! ? :/
Paldies meitenes, turpināšu cīnīties! Iesākumā Sākšu ar vīrieša atrašanu :D
01.07.2013 12:49 |

Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
Par seksu es gan piekrītu...mans brālis, pirms vēl viņam nebija seksuālu attiecību, bija pilnīgs pumpainis, un tagad nav neviena pumpa uz sejas, kopš viss notiek :D man pumpas ir pirms MR, arī uz kakla...bet kopš pastiprināti rūpējos par kakla ādu, tīru, dezinficēju, tad tikai dažas uzmetas :)
01.07.2013 13:05 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Autore, internets ir pilns ar aknes pieredzi un risinājumiem, pameklē blogos un YouTube, ir vērtīgi dzirdēt daźādas pieredzes, cosmo pagaidām piedāvā seklus padomus. Visu iepriekš minēto esmu mēginājusi un nekas no tā nav strādājis, jo problēmas cēlonis bija cits.
01.07.2013 13:05 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Augļskābes procedūras nav piemērotas, lai veiktu tās vasaras periodā.
Vislabāk no vēl rudens līdz agram pavasarim.

Par efektivitāti: es izgāju kursu, nebija efektīvi.
Tāpat arī būtu jāzin, ka Differin vasaras periodā, ja notiek ilgstoša uzturēšanās saulē, iepriekšējā dienā lietot nedrīkst.
01.07.2013 13:06 |

Reitings 57
Reģ: 17.01.2013
Varbūt noder - http://lv.elierworld.com/atsauksmes/elier-unique-dunu-maska-ir-mans-brinumlidzeklis/ Un ir vērts meklēt dabā! Uzjautā vēstulēs, ja interesē vairāk.
01.07.2013 13:16 |

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
Pupu mizas ar to "attīrīšanos," ja problēma ir uz ādas. Tāpat viens pīpis ar to asiņu ņemšanu no vēnas un laišanas atpakaļ dibenā. Līdz vēmienam izmēģinājos visāda veida attīrīšanos, špricēšanās un tml murgus. Līdz uztaisīja analīzi man no pumpas un atklāja stafilokoka infekciju uz ādas, pēc tam daktere izrakstīja speciālu šķīdumu, ko bija jāieto uz pumpu vietām. Nogāja. Papildus vēl 3 reizes aizgāju uz augļskābēm. Pirms tam dzēru antibiotikas iekšā, bet nepalīdzēja, jo kā mana daktere teica - viņas līdz ādai netiek, tāpēc ir jāsmērē virsū uz pumpām antibiotiku šķīdums. Lūk mans stāsts. Ieteiktu iet pie doka, ai uztaisa analīzes no pumpas un tad domājat, ko tālāk. Visas asinsanalīzes un tm šteles man arī bija ok, tik pumpas nepazuda....
01.07.2013 16:21 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Pēdējais, kas man palīdzēja vislabāk, bija naktssveces eļļa, iepriekš biju izmēģinājusi visu iespējamo.
Atceros, ka Dalacin T arī nebija slikts.
01.07.2013 17:06 |

Reitings 53
Reģ: 01.07.2013
Man ar pumpām palīdz tikt galā pirmkārt, uzturs. Nelietoju pārāk daudz piena produktus, jo tie veicina pumpu rašanos.
Otrkārt, katru vakaru lieku zilo mālu sejas maskas. Patiešām palīdz attīrīt ādu. Kādas 3 reizes nedēļā arī lieku uz sejas citronu sulu, lai tiktu vaļā no rētām un dezinficētu ādu.
Treškārt, īpaši neaizraujos, bet lietoju arī Akne BP5, agrāk lietoju Aknefug gelu. Šie līdzekļi sausina ādu un tos lietojot nav vēlams sauļoties, tāpēc arī izvairos no saules, vismaz sejas rajonā vai arī vismaz saulainā laikā uz sejas uzlieku SPF50 saules aizsargkrēmu. Citādāk vienreiz sanāca, ka seja palika sarkana kā tomāts, sausa rajonos, kur man bija pumpas, jo saprotams, ka BP liku tikai uz tām vietām. Un tā kā esmu apsēsta ar jaunības saglabāšanu, tad īpaši nepārdzīvoju par to, ka staigāju apkārt ar bālu seju, jo saule ir diezgan kaitīga ādai. Sliktākajā gadījumā lietoju paštonējošu krēmu vai tumšāku tonālo. :D Un melnajiem punktiem palīdz sejas toniks, kas satur salicilskābi, piemēram, Neutrogena vai Garnier produkti satur salicilskābi, pērkot tikai jāpēta sastāvs.
Ceturtkārt, ja kādreiz uzrodas kāda liela, īpaši nepatīkama pumpa, nekādā gadījumā nedrīkst to aiztikt un spaidīt. Parasti es kā spot-treatment izmantoju uz maza vates gabala uzpilinātu ūdeņraža pārskābi, kas izsausina pumpu.
Un piektkārt, svarīgi ir arī mitrināt ādu pat ja tā ir tendēta uz piņņu veidošanos. Ziemā it īpaši. Parasti pirms gulētiešanas uzlieku uz sejas organisko, auksti spiestu kokosriekstu un/vai mandeļu eļļu, kas ādu padara gludu un barotu. Tās neaizsprosto poras, ja lieto organiskās eļļas, lai cik pretrunīgi neizklausītos eļļas lietošana uz jau tā visticamākais taukainu, pumpainu ādu.
Ja lieto dekoratīvo kosmētiku, tad svarīgi ir izvēlēties tādus tonālos un pūderus, kas nesatur eļļas, parafīnus, vaskus.
Tas viss kopā ir tas, kas man palīdz cīnīties pret šo problēmu. Ceru, ka spēju palīdzēt.
02.07.2013 14:39 |

Reitings 69
Liels paldies meitenes, palīdzējāt gan!
Zane, vai tiešām liekot mālu maskas katru vakaru āda nepaliek ļoti sausa? Es uzlieku balto mālu 2x nedēļā un man jūtami āda paliek sausāka!
02.07.2013 17:29 |

Reitings 1
Reģ: 14.08.2013
Tabletes pret pinnēm - derminax.lv
14.08.2013 18:46 |

Reitings 2
Reģ: 19.08.2013
es uzskatu , ka ir japievrs liela uzmaniba pirmkart uzturam ,tasko tu ed!Protams labak ir est dabigakus un veseligakus produktus , vairak sac est auglus , darzenus , var jau palutinat reizi menesi ar kadu saldumu , bet neaizraujies.Runajot par kremiem un skrubjiem , ka ari sejas tonikiem , katram ir savs tas ir noteikti ..Megini atrast arii savu , es ieteiktu meginat pasai tikt gala ar to , efekts bus redzams tikai ilgas lietosanas laika , piemeram izvelies kadu no Nivea , Garnier vai Clean & Clear kosm. produktiem , ir jau verts pameginat !Lai veicas :)
19.08.2013 12:36 |

Reitings 541
Reģ: 15.02.2009
Autorei - pumpas izskatās vairāk pēc streptakoku/stafilokoku infekcijas. Ieteiktu pie ārsta noņemt uzsējumu un tad uz analīzēm. Šādi noskaidros, kādus aptiekā (speciāli pagatavotus Tavam individuālajam gadījumam) zāles un losjonus vajadzēs iegādāties.

Protams, vari mēģināt kaudzēm visvisādus krēmus, gēlus utt. Zinu cilvēkus ar šo problēmu, kuri izdeva kaudzi naudas, pērkot masu produkcijas krēmus, bet tie nepalīdzēja. ;)
19.08.2013 12:43 |

Reitings 69
nu jā, ir tādas mazas baltas pinnītes. Kad jaut'ju savam dermatologam par pumpas uzsējumu, teica, ka tas nav vajadzīgs tas tikai parāda pumpas un ādas jūtību .. :/
20.08.2013 00:19 |

Reitings 1571
Es meklētu citu dermatologu. Man nav pieņemams ārsts, kas pasaka, ka analīzes kārtībā, bet nespēj izskaidrot, kāpēc āda izskatās tā, kā izskatās.
Mana pieredze- ārsts konstatēja, ka tas ir iedzimts ādas stāvoklis, ko iespējams uzlabot, bet nav iespējams izārstēt pilnībā. Ieteica vitamīnus un līdzekļus, ko lietot. Visu laiku domāju, ka man, kā jutīgas ādas īpašniecei, jālieto dabīgie līdzekļie. Izrādījās, nē, jābliež virsū skābes un visādi spēcīgie līdzekļi. Tagad tāda sajūta, ka iepriekš grābstījos pa tumsu un uz labu laimi tērēju naudu.
Tāpēc es balsoju par to, ka jāatrod savējais ārsts un jālieto viņa ieteiktie līdzekļi, un nav jānodarbojas ar pašārstēšanos. Tā ir tikai naudas izšķiešana.
20.08.2013 02:25 |

Reitings 69
Sophie- man ir jutiga āda, kad nomazgāju ar ūdeni sarkanīga paliek. Es jau tgt tikai mājupceļā vasarā cenšos dabīgos, laikam pienācis laik būs noomainīt dermatologu.. ;)

ē, a, kāda ir lietojusi tās derminax tabletes?? mani ieinteresēja.
20.08.2013 10:57 |

Reitings 182
Reģ: 09.02.2013
Man tādas pašas pinnes.jau divus gadus..
20.08.2013 11:02 |

10 gadi
Reitings 180
Reģ: 25.04.2012
Man gan dermatologs teica, ka augļskābes procedūras ir pēdējais , kas jādara. Vispirms jātiek vaļā no sarkanajām pumpām , un tikai tad var iet apstrādāt rētas.

Es arī iesaku Tev iet pie ārsta, un ārstēt no ''iekšām'' , ja esi tik daudzus lidzekļus izmēģinājusi, un nekas nepalīdz. Man personīgi uz kādu laiku bija diēta , kad es nedrīkstēju ēst - kečupu, majonēzi, neko ceptu, marinētu, saldumus, sulas, gāzētos dzērienus, riekstus, kafiju, žāvētus produktus, šokolādi. Un protams daudz ūdeni dzēru.
Varēju ēst tikai veselīgus ēdienus, un laika gaitā, sāka parādīties rezultāti. Tagad man ir daudz tīrāka seja. No ārpuses protams paralēli arī turpināju ārstēt.
20.08.2013 11:48 |

Reitings 1
Reģ: 09.10.2013
Visu mūžu nodzīvoju mazpilsētā ar ideālu seju. Šad un tad uzmetās kāda pumpa, bet sīkumi vien. Koledžas dēļ pārcēlos uz Rīgu un sākās visas problēmas. Vnk drausmīga piere. No sākuma visu laiku tīriju ar skrubi, bet turpināja mesties. Sāku dzert visādus vitamīnus un zāles ādai, bet īpašs rezūltāts nav. Izmējināju visādus kreimus, tīrīšanas līdzekļus, maskas un tgd sāku taisīt tvaiku pirtis sejai vakaros. Tad redzēs vai palīdzēs. Māsa saka lai aizeju pie kosmotologa, bet zinu, ka viņa pati tur izgāza kaudzi naudas un negribu apgrūtināt vecākus ar lieliem reiķiniem, kamēr pats neesmu sameklējis kādu darbu, kuru varu saskaņot ar mācībām. Varētu lūdzu pasviest man kādu ideju ko darīt?
09.10.2013 00:34 |

Reitings 18
Visi tie losjoni un kremi tev dos mazu efektu, nez vai ir verts teret naudu, jo parak agresivi lidzekli var dot preteju efektu vai sakairinat, sauset adu! Es iesaku pameginat kimiskos pilingus, man personigi tikai tie palidzeja, efekts nebija ideals, bet loti ieverojams!
09.10.2013 20:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!