Izniekota vasara?

Reitings 356
Reģ: 11.09.2012
Šodien mani kaut ko pārņēma tāds depresīvs garastāvoklis. Ir vasara! Un es to tik ļoti gaidīju, kā jau katru vasaru, liekas, ka tad dzīve beidzot ieņem citus apgriezienus. Ka tad ir jābūt mūžīgajai ballītei, saulei, jūrai, draugiem, izbraucieniem, piknikiem, festivāliem, jautrībai utt. Bet tagad atskatos, un jau gandrīz puse vasaras pagājusi. Bet man nav pat nekā aizraujoša, ko atcerēties. Nekas no tā nav noticis.

Pa dienu darbs, vakarā mājas, jāgatavo vakariņas, jātīra māja, TV, dators un gulēt, viss kā jebkurā ziemas dienā. Brīvdienas arī tādas nekādas, kaut ko strādāju, kaut ko nosēžu pie datora. Viss kaut kā tik bezjēdzīgi paiet :( wtf?

Kā jums baudās vasara? Kā jūs pamanāties izkrāsot savu ikdienu ar visām vasaras fīčām? :)
30.06.2013 18:09 |

Reitings 779
Reģ: 27.11.2012
Saorganizē pārgājienu gar jūru vai plostojumu pa Gauju ar meitenēm no cosmo vai kāda cita foruma.
30.06.2013 20:36 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Mana vasara ir interesanta un krāsaina, beeet problēma slēpjas tajā, ka man var teikt visas brīvdienas ir jāstrādā, bet darba dienas bieži brīvas .. nu un tad man ar draudzenēm ir otrādi - visas labākās ballītes notiek brīvdienās, bet es nevaru īpaši aizrauties, jāpaguļ arī mazliet :D Un darba dienas vakarus, kuri man ir brīvi, viņas pavada mājās atpūšoties pēc darba dienas vai kopā ar puišiem saviem, ehh :D

Tā kā varbūt šeit ir kāda, kura grib kādu dienu kaut vai uz to pašu jūru aizbraukt? Vai darba dienas vakarā vnk kaut kur pačillot? Ja nu kas, var man uzrakstīt privāti :)
30.06.2013 20:42 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Lai gan man šajā vasarā 2 mēnešus ir daudz jāstrādā (1 mēnesi būs atvaļinājums), mana vasara ir lieliska. 5 dienas strādāju daudz, bet 6dienās un 7dienām mēs kaut kur braucam apkārt, skatāmies, staigājam. Viss ir forši :)
30.06.2013 20:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits