Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Festivāls

 
Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
Sveikas meitenes!

Pēdējo reizi es biju festivālā aptuveni 3 gadus atpakaļ, paliku tur tikai vienu nakti. Neesmu nekāda lielā festivālu fane, bet ir nu tā sanācis, ka ar draugu brauksim uz mūzikas festivālu, kurā būsim nedēļu.. Tādēļ gribēju vaicāt meitenēm, kas bieži mēdz braukt uz festivāliem (ja tādas ir), ko jūs varētu ieteikt ņemt līdzi no apģērbiem,apaviem, higēnas precēm utt.? Plus, vabūt kāda var ieteikt kādu ēdienu ņemt līdzi, kas nesabojātos ātri :) Es zinu,ka pati jau itkā loģiski varu izdomāt ko ņem un ko nē, bet varbūt kāda šajā visā pasākumā ir pro un var iedot kādu labu padomu, lai nav tā, ka pa daudz paņemu visa kā.. :D

Vienkārši pastāstiet lūdzu, kā jūs gatavojaties festivāliem? Paldies!
29.06.2013 12:41 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Nedēļai jau nepaņemsi līdzi ēdamo. augļus, dārzeņus, sviestmaizes, sieru, čipsus , cepumus (var gadu turēt:D ), noteikti zobu birstīti ar zobu pastu ( ir nopērkami futlārīši, kuros ielikt zobu birstīti), sulas , dzērienu, ūdeni, ziepes, apģērbu, apavus (dienai piem. zandeles, bet naktij kādas slēgtās kurpes un vēlams lietus izturīgas), lietusmēteli, telts, ko paklāt virs un zem sevis teltī.
29.06.2013 12:52 |
 
Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
sniegpulksteniite, paldies.
Telts un guļammaiss jau ir.
Nedēļai jau nepaņemsi līdzi ēdamo./s] Tas gan jā, es vairāk domāju par tādiem uzkožamajiem ēdieniem, kas varbūt ir sātīgi :) Tā jau tur būs kur iet ēst, bet naudu jau arī negribās pārlieku tērēt :)
29.06.2013 13:00 |
 
Reitings 355
Reģ: 20.06.2012
īpaši negatavojos, pagājušo gadu vispār random sanāca aizbraukt uz SS, tajā pašā dienā izbraucu 8 vakarā ;D
šogad gatavošos laicīgi - telts, guļamaiss un vai nu piepūšamais matracis vai arī kāda sega, atkarīgs ar ko braukšu
līdzi ņemšu dažādas drēbes, apavi būs vieni, dušas želeju, šampūni, kondicionieru, švammi un to visu mazajās pudelītēs, lai neaizņem vietu, zobubirsti, pastu, dažādas zāles visiem dzīves gadījumiem, to plēvi, kas pret lietu aizsargā, ņemšu maizītes, tomātus, gurķīšus, lai 1. dienā nav jātērējas uz vietas ēdieniem, kā arī tur nopirkšu daudz ūdeni ;)
29.06.2013 18:25 |
 
Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Noteikti paķer tabletes galvassāpēm, oglītes, plāksterus utt - aptieciņu!
Mitrās salvetes.
Ēst jau nu labāk pa veselīgo, jo, ja tur veselu nedēļu būsiet, labāk ir justies fresh un clean. Uz sitiena nenāk prātā nekas veselīgs, kas ilgi uzglabājas, bet nu es paņemtu lielu paku ar riekstiem/ žāvētiem augļiem līdzi un pēc iespējas milzīgāku ūdens baļļu.
Un tad jānodrošinas temperatūru maksimumiem- lai ir ko vilkt gan svelmītē, saulītē, gan aukstā pretīgā laikā naktī (ērtu džemperi, sporta bikses).
Vispār cieņu jums abiem, es, man liekas, ka nepavilktu nedēļu festivālā teltī.
30.06.2013 17:26 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits