Varbūt kādai ir bijusi līdzīga situācija kā man, ka viss padodas vienlīdz labi, līdz ar to nevar izlemt, ko tālāk mācīties?
man ta bija( ar iznemumu tikai 2 prieksmeti-muzika un krievu valoda. zinaju, ka savu dzivi ar so te nesaistisu, parejais-padevas). sapratu, ka nemacos to(ko tad macijos) kas man patik un padodas, jo studijas likas garlaicigas, neinteresantas, liekas, ka tas viss ir viens liels fufelis. uz katru kolokviju es sevi ar mokam spiedu macities, jo mani tas absoluti neintereseja, un , ja neinterese, tad gruti ir paturet tadu informaciju galva.
es tev ieteiktu apsvert domu par nakotni(vai spej sevi izteloties taja joma, iet uz darbu ar prieku, kaut ari maz maksatu???). lai nav ta, ka tie prieksmeti, kurus augstskola maca, tev skistu ista elle, vai ari vienmer atrastos interesantakas nodarbes(es personigi lekcijas gandriz vienmer migu ciet, ja viena nakts bija gulet kaut 6-5 h, jo tas viss process man skita iemidzinoss. bet tajos retajos prieksmetos, kuri man patika, tadi pa visiem gadiem bija tikai 2gb, vareju sedet ar lielu interese neatkarigi no ta cik daudz bija gulets).
laikam ne ta izteicos. prieks manis tavi nosauktie liekas huina(tapat ka filologi un visas sis attiecibas). bet var jau but, ka ta domaju tapec, ka viena tevis nosauktaja nozare ir parprodukcija, bet otra es vienkarsi nesaskatu darba iespejas. ko tu tur vadisi???