Sveikas!
Varbút bus kada gudraka un paskaidros,kur nemt pieradijumu par mantisko stavokli...
isaksakot-man vajag pieradijumu par mantisko stavokli,bet es nesaprotu kur to nemt...
Butu jauki,ja kada dosman kadu info!
nauda- bankas izdrukas
nek īp. pēc zemes grāmas reģistra.
Auto-CSDD
Citas vērtslietas- ja ir novērtētas tad uzrādot novērtējumu, ja nē, tad vnk uzrādot.
Es neesmu droša, bet manuprāt, tas ir tas, kas ir kaut kur reģistrēts - piem. auto cssd, zeme/māja/dzīvoklis zemesgrāmatā. No kaut kādas summas ir arī ienākumi jādeklarē, tas arī ir pierādījums par Tavu mantisko stāvokli.
ok- bet ja man nav nekakas butu uz mana varda-respektivi man nav ne masinas ne kads cits ipasums...tad ka man to pieradijumu formet? to es nevaru saprast... vai man jadodas uz kadu iestadi kur to dara vai kaa? es galigi neko nesaprotu :(
nu ok-es saprotu,ka man neka nav,bet tad ko man taja pieradijuma uzradit? un kas tas pieradijums ir? balta lapa uz kuras es rakstu ,kas man pieder un kas nepieder? Es par to runaju...kur man to pieradijumu dabut?
Meitenes jau atbildēja uz Tavu jautājumu. Ja nav ne kustamas, ne nekustamas mantas, tad izziņa no bankas par bezskaidras naudas uzkrājumiem. Ja nauda stāv zeķē - tad j;anorāda skaidras naudas uzkrājumi.
Privātpersonas nevar iesniegt deklarāciju VID? Tad būs viss pierādīts.