Ah...Pirms 2 gadiem man bija attiecības ar tādu vīrieti...Viņš ļoti greizsirdīgs un visādi citādi niķi viņam bija, pusgadu pacietu un tad jau sākās strīdi, jo mēģināju viņam ieskaidrot to, ka neesmu cilvēks, kas varētu iet pa kreisi...Teicu, ka mums ir pārāk atšķirīga domāšana un mēs nemākam atrast kopīgu valodu (ne tikai sakarā ar to greizsirdību, bet arī citās sadzīviskās lietās un problēmās). Teicu, ka nu vis...Un TAD viņš sāka raudāt, teikt, ka pirmo reizi raud deļ meitenes, ka mani ļoti mīl un tā...Sākumā tomēr palikām kopā, bet tad ar katru dienu es sāku saprast to, ka neesmu kopā ar viņu dēļ simpātijām pret viņu, bet dēļ žēluma un to viņam pateicu, ka man vairs nav jūtu pret vinu, protams, tika pacelts temats par to , ka gan jau man ir cits. Lai cik daudz reizes es viņam teicu, ka esmu kārtīga meitene...Viņš mani tapat nesaprata un tā viss beidzās, beigās es dabūju nomainīt numuru, jo nemitīgi tika zvanīts un sūtītas sms (ar mīlestības apliecinājumiem un viss beidzot ar draudiem).