Veikali, iepirkshanaas, summas

Reitings 192
Reģ: 15.06.2013
Kaados apgjeerbu/aksesuaaru ect. veikalos Juus meedzat iepirkties visbiezhaak (gan Latvijaa, gan internetaa), kaapeec? Cik ir lielaakaa summa, ko esat vienaa reizee atstaajushas veikalaa, interneta veikalaa vienaa iepirkshanaas sesijaa :) ?
28.06.2013 11:41 |

Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
man patiik danijas apavi un peedeejaas reizes dreebes sanaak pirkt bershkaa un zara
28.06.2013 13:06 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Alise, arī es savā laikā samaksāju gan PVN, gan vēl muitas nodokli, bet tik un tā sanāca lētāk nekā pie mums veikalos. Vispār jau to visu varētu mēģināt apiet, ja starpnieku ASV izmanto, bet arī tur mēdz gadīties beigās lielas summas. Vispār man Modnique patīk tas, ka sūtījumiem no turienes pārsvarā jau nodokļus neliek maksāt, taču mēdz būt tā, ka prece ilgi kavējas.
28.06.2013 13:24 |

Reitings 870
Reģ: 16.01.2013
Zara,H&M,New Yorker.
Internetā - boohoo.com.,sportsdirectā,asos.com. Ebayā tik pa retam kādu kosmētiku vai vēl ko,drēbes tur nepatīk pirkt.
28.06.2013 13:30 |

10 gadi
Reitings 345
Reģ: 29.01.2009
Pēdējā laika aizraušanās amerikāņu 6pm.com - patīk lielā izvēle, īpaši apaviem un somām, un cenas arī foršas, vienīgi sanāk izmantot starpnieku pakalpojumus, jo vini nesūta ārpus ASV teritorijas, bet arī ar to visu, sanāk daudz lētāk.

Ik pa laikam šis tas no George, Asos, sportdirecta u.c.
28.06.2013 15:35 |

Reitings 2258
šomēness sportsdirect ap 90Ls, bet tas ir tā pa retam, gādājot ekipējumu hobijiem :)
parasto apģērbu veikalos, tepat LV ne vairāk kā 30Ls par vienu apģērba gabalu.
29.06.2013 09:25 |

Reitings 1814
Es pašlaik dzīvoju Anglijā, kad eju šopingā (gan nepārāk bieži to nedaru) parasti nolieku kādus 100-200 paundus. Patīk New Look, Republic un River Island. Latvijā gan tā neesmu šopingojusi, lai gan drēbes man daudz ir. Bet tas tāpēc ka strādāju apģērbu veikalā, un man tur diez gan smukas atlaides bija. :D
29.06.2013 09:59 |

Reitings 7497
lielais šopings man nekad nav bijis, jo reti kāda manta patīk - pērku pārstvarā pa vienam gabalam vienā iepirkšanās reizē. Patīk mazi veikaliņi, kur var nopirkt kaut ko neparastu. Man tāds jocīgs stils ar avant garde elementiem bieži :)

masu produkcijas veikalos pērku bētlenes, džinsas, legingus kaut kādus - kleitas, svārkus, mēteļus ļoti, ļoti reti.
29.06.2013 10:31 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
No veikaliem favorīts, kurā vienmēr ieiešu, ja meklēšu apģērbu, ir Lindex. Visi pārējie - kā pagadās.
Internetā neiepērku apģērbu, jo man vajag redzēt dzīvē un pielaikot. Nepatīk pirkt uz dullo, nezinot, vai vispār derēs un vai vispār izskatīsies kā bildē.
Lielas summas neatsāju. Pat labu ziemas mēteli un labu rudens mēteli atradu par saprātīgu cenu.
29.06.2013 10:41 |

10 gadi
Reitings 13809
Reserved man arī kādreiz patika, bet tagad liekas, ka ir tikai lupatu bode. Nepatīk vairs pat iet iekšā.
29.06.2013 10:54 |

Reitings 8407
Nu laikam visbiežāk kaut ko atrodu Lindex, H&M, bet vispār jau pēdējā laikā LV maz ko pērku, jo man vasaras drēbes no pagājušā gada ASV ceļojuma iepirktas, kur arī patērēju lielākas summas, bet sapirku sev pilnu skapi.

Latvijā zinu, ko meklēju, tad veikaliem īsti nav nozīmes, eju visādos, kaut vai Metā var šad un tad ko atrast, nu vienīgi dārgos veikalus gan neapmeklēju, jo pie mums tie uzcenojumi nenormāli.
29.06.2013 11:00 |

Reitings 29
Reģ: 13.06.2013
No apavu veikaliem priekšroku dodu Aldo- mani apmierina gan apavu ērtums, gan cena.
Apģērbu ziņā varu iegriezties jebkurā veikalā. Pēdējā laikā biežāk iepērkos Zarā, House, Reserved un Springfield.
Somām un aksesuāriem nav izteikta favorītveikala.

Par summām gan nevēlos runāt.
29.06.2013 12:50 |

Reitings 3
Reģ: 31.07.2009
Latvijā - Guess,Diesel,Stockmann,Zarā arī var kaut ko atrast. Vispār iepērkos samērā reti.
29.06.2013 12:58 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Reti notiek tā, ka vienā veikalā izpērku vairākus apģērba gabalus. Parasti katrā veikalā atrodu ko citu.
Iepērkos ebaya.com, Bershka, Mohito, Reserved, Zara, Pull & Beer, House, Bik Bok, Cubus, Stradivarius utt.
29.06.2013 13:06 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Žēl LV pārmaksāt, tāpēc labprātāk iepērkos ārzemēs.
Internetā apģērbu un apavus nepērku, jo sajūta, ka pērku kaķi maisā.
No LV veikaliem iepērkos gandrīz visos jau pieminētajos, kā arī mēdzu iegriesties Second Hand veikalos.
29.06.2013 13:31 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Latvijā iepērkos visos tajos veikalos, kas jau nosaukti un vēl daudzos citos (pārsvarā tie, kas ir lielveikalos, mazos veikaliņus slinkums meklēt un, šķiet, ka tur ir dārgāk), tādas vienas iemīļotās vietas nav. Speciāli braukt iepirkties uz ārzemēm nevelk, neredzu nekādu cenu atšķirību ievērojamu. Internetā tikai vienreiz iepirkos, jo nav mans ķermenis tāds, uz kā derētu pilnīgi visi mana izmēra apģērbi.

Ievēroju to garo Ebay diskusiju un pat biju apdomājusi reģistrēties, bet tad sapratu, ka mani neapmierinās pirkt kaut kādu kaķi maisā - smirdošu, saplēstu un tad strīdēties ar pārdevēju un tā tālāk.. Nāk prātā teiciens - skopais maksā divreiz (lai gan pati nekad neizmetu baigi lielās summas par apģērbu). Tāds čakars nav man, tad jau, ja trūkst naudas, labāk iepirktos uz atlaidēm tepat Latvijā, aizietu uz lietoto apģērbu veikalu vai kaut vai caur atverskapi.lv nopirktu (ar piemērīšanu).
29.06.2013 14:13 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Reserved man arī kādreiz patika, bet tagad liekas, ka ir tikai lupatu bode. Nepatīk vairs pat iet iekšā.

Man gan Reserved patīk ļoti, lai gan pēdējos mēnešos neesmu bijusi, varbūt kaut kas mainījies tik ātri. :D Par lupatu bodi varu nosaukt Cubus, Metu, Zapping, New Yorker un H&M. Ir drēbes, kas man tur iepatīkas, esmu arī pirkusi, tomēr ļoti, ļoti bieži jau uzmērot kaut ko - viss izskatās vēl sliktāk kā uz pakaramā, ātri saplīst utt.
29.06.2013 14:20 |

10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 07.12.2011
Ja Latvijā, tad parasti ZARA, Mango, retāk reserved, bershka, H&M, tagad arī esmu atklājusi Aldo, daudz smuku apavu, tik vēl neesmu neko nopirkusi, bet pirkumi padomā ir:D
29.06.2013 18:17 |

10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 07.12.2011
aaa, piemirsu Mohito, tas ar pēdēja laikā patīk
29.06.2013 18:17 |

Reitings 18
Reģ: 22.05.2014
Pretigs veikals ! Nekad tur neiesu vairak un neieteicu citiem ! Personals loti nelojals un ne pretim nakoss pie klienta. Bija situacija Mohito Riga Plaza- meita nopirka svarkus, atnesa uz majam, tulit saprotam ,ka izdarija kludu ( kaut gan vina merija to pielaikosanas kabine, bet biezi veikalos ir speciala gaisma, lai ieraudzit sevi labaka"forma , neka ir realitate ). Pec 2 dienam aizbrauca atgriezt, un personal atlava tikai mainit. Mainit nav par ko, jo apgerba kvalitate neatbilst parspiletam cenam ! Uz daudziem lugumiem, skaidrosanu ka meitai tikai 18 un vina kludijas , ka vajag naudinu nopirkt tiesam vajadzigo mantu, personals neatsaucas. Uzvedot sevi loti loti auksti un strikti.Pat veikala vaditaja Aija Bite atlava sev teikt- jus varat vairak neiet pie mums . Latvija ir daudz labako veikalu , kur personals loti izpalidzigs un saprotoss , un drebes augstakas kvalitates par zemako cenu - Promod , Zara,Strardivarius, Lindex , HM etc, lai mana kaja kaut vel vienu reizi skersotu Mohito !
22.05.2014 11:16 |

Reitings 18
Reģ: 22.05.2014
Pretigs veikals ! Nekad tur neiesu vairak un neieteicu citiem ! Personals loti nelojals un ne pretim nakoss pie klienta. Bija situacija Mohito Riga Plaza- meita nopirka svarkus, atnesa uz majam, tulit saprotam ,ka izdarija kludu ( kaut gan vina merija to pielaikosanas kabine, bet biezi veikalos ir speciala gaisma, lai ieraudzit sevi labaka"forma , neka ir realitate ). Pec 2 dienam aizbrauca atgriezt, un personal atlava tikai mainit. Mainit nav par ko, jo apgerba kvalitate neatbilst parspiletam cenam ! Uz daudziem lugumiem, skaidrosanu ka meitai tikai 18 un vina kludijas , ka vajag naudinu nopirkt tiesam vajadzigo mantu, personals neatsaucas. Uzvedot sevi loti loti auksti un strikti.Pat veikala vaditaja Aija Bite atlava sev teikt- jus varat vairak neiet pie mums . Latvija ir daudz labako veikalu , kur personals loti izpalidzigs un saprotoss , un drebes augstakas kvalitates par zemako cenu - Promod , Zara,Strardivarius, Lindex , HM etc, lai mana kaja kaut vel vienu reizi skersotu Mohito !
22.05.2014 11:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits