Kā lai..

Reitings 680
Reģ: 01.04.2012
..atgūst savu libido?
Vai tāpēc, ka man negribas, esmu vainīga es vai viņš? Kā man viņam to pateikt, neazvainojot viņu?
Kad pasaku, kā jūtos, tad viņš apvainojas..
Mēs jau esam kopā 6 gadus..bet liekas, ka viņš mani nemaz nepazīst, kā likt man justies vislabāk.. :(
Saprotu, arī esmu vainīga.. Piemēram, blow job man nepatīk darīt.. Kādreiz salīdzinoši bieži viņam to sniedzu, tagad ļoti reti. Negribu sniegt viņam tādu baudu, kuru man viņš nesniedz. :( Nepārprotiet, viņš man ir to darījis, bet ne tā, lai man tur viss tāaaaa patiktu.
Tikko sastrīdējāmies par šo visu.. Aizgāja no mājas un pateica, ka priecāsies, ja notrieks smagais, jo esmu viņa pašapziņu sagrāvusi. Pateicu, kā jūtos. Tagad vainīga esmu es.
Cik reizes neesam runājuši par to, ka no mājas prom neiet, kamēr nav izlīgts.. pilnīgs ignore. Man tiešām sāp, ka tā var vnk aiziet, visu dienu nostrādāt, atnākt mājās un tad atvainoties. es visu dienu pārdzīvoju... Pēc tādiem strīdiem ir sajūta, ka nekas pāri nepaliek, lai gan es viņu mīlu.
Aizrakstīju viņam sms: ..un man likās ka mums ir īsta mīlestība..
Uz ko viņš atbildēja: man arī likās..

Pirms tam gultā runājām un viņš teca, ka varbūt neesam viens otram piemēroti un jāšķirās..
Un to man viņš pasaka tikai tagad??? Pēc 6 gadiem, kad jau plānojam kāzas!! Vai es pēc muļķes izskatos, kuru var čakarēt?
Ko man darīt? Kravāt mantas?
Un tas viss tikai libido dēļ.. būtu bijis sekss no rīta, nekas tāds nebūtu noticis. Pati apzinos, ka esmu milzīgas klūdas pieļāvusi, lai tikai viņš nepadomātu, ka man kāda vaina, vai neapvainotos - esmu ar seksu nodarbojusies arī tad, kad nepavisam negribu, bet izliekos, ka gribu, ka patīk. Un tagad saņemu rezultātu.
28.06.2013 08:48 |

Reitings 680
čāča uzskatu, ka attiecībās divi cilvēki griežas viens ap otru, tikai kāds nu kuram tas griešanās ātrums :)
28.06.2013 10:43 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Ierauj 100g pirms orālā, būs ok :D
28.06.2013 10:47 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Ja Tu domā tās attiecības turpināt šādā veidā, tad labāk uzreiz visu izbeigt. Nevar tā uzvesties.

Neprecieties, jo kāzas šo problēmu neatrisinās.
28.06.2013 10:51 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
čāča uzskatu, ka attiecībās divi cilvēki griežas viens ap otru, tikai kāds nu kuram tas griešanās ātrums

izskatās,ka jums tur kaut kas stipri negriežas un ar savām scēnām ātri vien vairs nekas nekur negriezīsies.
Bet pamatā- izklausies pēc dāmītes,kas par dziļu uzsēdusies uz saviem principiem.
28.06.2013 10:51 |

Reitings 11698
Neprecieties, jo kāzas šo problēmu neatrisinās.

++++
28.06.2013 10:52 |

Reitings 680
Nedomājam tik drīz precēties.
Beigās būšu es un manas scēnas. :) Un tā viņas dzīvoja ilgi un laimīgi.
Un 100 gr ļoti palīdz.. no ieredzes, bet tad man katru dienu būtu jādzer un tā var no vien agrāvja ievelties citā :D
28.06.2013 10:59 |

Reitings 11698
katru dienu jau orālais nav jāveic...it sevišķi ja nepatīk, bet šad tad.
28.06.2013 11:02 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Piemēram, viņam ir 24 gadi, viņam ir augstākā, bet strādā riteņu bodē.. ok ir ķipa veikala vadītājs, bet izskatās, ka tur viss iet uz grunti un viņš neko nedara, lai neietu.
Man trūkst tāds uzņēmīgums viņā..
Un es pati arī gribu būt uzņēmīgāka, bet ja man blakus cilvēks slinko un pūst, tad man ir ļoti grūti kaut ko darīt.. vieglāk ir nedarīt.. ar kad biju mazāka, vienmēr kāds pagrūda.. varbūt slikti, ka tā, jo tagad man ļoti pietrūkst tas grūdiens..

Jaunieši, rādās iespaids, ka jums ju ārpus gultas attiecības iet uz grunti!
Tavs puisis pēc dabas šķiet ir neuzņēmīgs, slinks.. bet Tu gribi mīlēt savu puisi apņēmīgu un čaklu.. piedod, bet tas vairs nav gluži viņš!

Piemēram, blow job man nepatīk darīt.. Kādreiz salīdzinoši bieži viņam to sniedzu, tagad ļoti reti. Negribu sniegt viņam tādu baudu, kuru man viņš nesniedz.

Protams, ja personība tik ļoti nesaista.. negribas arīiespringt vairs tik ļoti seksuālajā dzīvē.

Vai jūs tiešām esat viens otram tik ļoti piemēroti kā 6 gadu laikā to sev iestāstījuši?
28.06.2013 11:05 |

Reitings 680
Jā, taisnība, gribu mīlēt apņēmīgu un čaklu..es gribu viņu mainīt.. Un tas ir slikti.. jo neviens otru nevar mainīt, vismaz ne tā.. pasakot, lai pats mainās.. sievietēm jau ir tās viltības, kuras, protams, es nezinu.. ar kuru palīdzību, var panākt daudz vairāk..
kad rakstu šeit.. sāku aizdomāties, ka varbūt tiešām esmu sev to iestāstījusi.. bet kas tad ir mīlestība.. pēc 6 gadiem tas vairs nav tā, kā aprmajos 3os gados.. man ar viņu ir labi.. kad ir labi, tad ļoti ļoti forši.. bet ir arī šādas reizes..
Nevienas attiecības jau nebūs ideālas.. man ir svarīgi just taureņus vēderā.. gribu to sajūtu kopā ar viņu, gribu spontanitāti, gribu pārsteigumus.. nevaru ciest rutīnu..
pārāk daudz kas.. un šeit to uzrakstīt tāpat nav iespējams..
28.06.2013 11:20 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Jā.. šeit ir baigā problēma un tā pat nav sekss. Vienu es tev saku uzreiz - cilvēki kardināli nemainās, vai nu pieņem - vai nē.
28.06.2013 11:23 |

10 gadi
Reitings 13809
Cilvēku nevar izmainīt. Ja viņš pats gribēs, tad mainīsies, bet zāģēšana to neveicinās.
Tu saki, ka neesi apņēmīga, bet viņam esot tādam jābūt. Kāpēc? Jo pati apzinies, ka netiksi galā. Jā, ērtāk jau ir, ja gaida, ka otrs tevi stutēs, balstīs, gādās par Tevi. Bet to jau tad var klasificēt kā aprēķinu, nevis mīlestību.

Un šķirties vispār nav viegli - ne pēc gada, ne 3, ne 6. Bet labāk tagad, nevis pēc kāzām vaio vēl sliktāk - ar bērniem.

Ja gribi, lai mainās vīrietis, mainies pati.
28.06.2013 11:25 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
tieši tā, otru izmainīt var tikai mainoties pašam.
28.06.2013 11:28 |

Reitings 16391
sievietēm jau ir tās viltības, kuras, protams, es nezinu.. ar kuru palīdzību, var panākt daudz vairāk..

Jā.. tās viltības vairāk attiecas uz mazajiem darbiem... piemēram - viņš atnes mājās puķu pušķi, pieskrūvē spuldzīti, nopērt dārgākas kurpes..
Bet šeit jau Tu vēlies puisī radikālas pārmaiņas - izdarīgums, spontanitāte, apņēmīgums.. Tu jau gribi viņu mīlēt.. tikai citādu. Bet tas vairs nav gluži Tavs puisis, ko Tu vēlies..

Manuprāt, tā ir klasiskā pāru problēma - nespēja pieņemt otru. Un tā, protams, nav Tava vaina, ka Tu nespēj ar to sadzīvot.. Vienkārši reizēm nesatiekas saskanīgi cilvēki, sevišķi, ja attiecības tiek agrīnā vecumā uzsāktas.

Mana draudzene šķīrās nesen.. kāpēc? Tāpēc, ka iemīlējās savā jaunības maksimālismā.. 17 gadu vecumā, ātri apprecējās, jo bija ļoti iemīlējušies. Tomēr gadiem ejot, atklājās, ka viņa ambicioza sieviete, dzīvē nosprauž mērķus, iet uz priekšu, cīnās par komfortu.. bet puisis.. nespēj pabeigt studijas.. viņa mērķis ir skaista lauku būda, kur sēdēt un mest čiekurus kamīnā.. Protams, viņi centās ļoti glābt attiecības, jo runā, ka ''mest plinti krūmos'' nav liela māksla. Beigās tas pārgāja savstarpējā naidā. Nu nevari Tu puisi vainot tajā, ka nespēj viņu piespiest būt citādam!

Arī Tavā gadījumā.. Tu saki, ka Tev vajadzīgs ir cilvēks, kas izdara ''grūdienu''.. nu tad varbūt laiks ir so to pārdomāt.. nevis grimt abiem attiecību purvā?
28.06.2013 11:33 |

Reitings 680
uzskatu, ka vīrietim jābūt tādam, uz ko balstīties, ar ko rēķināties.. Atbalsts, drošība - ļoti svarigi! Tas nav aprēķins, bet es neesmu pret, ja man izmaksā vakariņas, nomaksā rēķinus, nes manas somas utt. Protams ne jau tikai tas man ir svarīgi, arī mīļās lietiņas, vārdiņi, apskāvieni utt.
Man nepatīk tā sajūta, ka es nezinu, ko mēs darīsim pēc 3 mēnešiem, kad būs jāizvācas no dzīvokļa.. kur dzīvosim, ko varēsim atļauties.. tu jau tā neko nevari zināt, varbūt meteorīts uz galvas nokritīs, bet vismaz tik daudz, lai nebūtu visu laiku jāuztraucas par nākotni..
Es pārspīlēju šorīt..Tas ir skaidrs.. un kad es sāku pārspīlēt es nemāku apstāties.. kad jau jūtu, ka jāapstājas, tāpat nezinu kā to izdarīt, jo nevar taču iziet no tēla.. stulbi!
Es laikam vnk nenovērtēju to, kas man ir dots..
28.06.2013 11:35 |

10 gadi
Reitings 13809
Viņš nestrādā? Visi maksājumir ir uz Tava kakla? Ir bez izglītības? Neko savā dzīvē negrib sasniegt?

Ja uz šiem jautājumiem saki - JĀ, tad es uzskatu, ka tās attiecības jau ir nolemtas neveiksmei.
28.06.2013 11:38 |

Reitings 680
visas atbildes ir nē!!!
28.06.2013 11:42 |

Reitings 16391
Slinkāks cilvēks pēc dabas, bez ambīcijām, bez ''grūdiena''.. nav nekas nosodošs un slikts, tikai viņam vajag līdzīgi domājošu meiteni.. nevis tādu, kura iespringst par stabilitāti.

Es pārspīlēju šorīt..Tas ir skaidrs.. un kad es sāku pārspīlēt es nemāku apstāties.. kad jau jūtu, ka jāapstājas, tāpat nezinu kā to izdarīt, jo nevar taču iziet no tēla.. stulbi!

Man gan rodas iespaids, ka Tu vienkārši esi sākusi attiecībās domāt racionāli. Ko sagaidīt no tām?
28.06.2013 11:42 |

Reitings 16391
Goldeņfish..
Ok.. Tu esi atskārtusi, ka jums attiecībās ir problēma. Kāds, Tavuprāt, ir tās risinājums?
28.06.2013 11:43 |

10 gadi
Reitings 13809
Nu tad man liekas, ka Tu esi no tām sievietēm, kurai nekad nebūs labi. Atradīs pie kā piekasīties, pieaugs ambīcijas. Tikko vīrietis sniegs kāroto, tas nederēs, vajadzēs kaut ko vēl labāku.
Izlasi pasaku par zelta zivtiņu ;)
28.06.2013 11:44 |

Reitings 143
Reģ: 15.06.2010
Piedod,bet šķiet,ka jūs katrs domājat tikai par savām vajadzībām.Un vel pie tam spītība..

Es nedomāju,ka šeit ir vainīgs tikai libido.Nevajag domāt tik sekli un ieciklēties uz vienu lietu.6 gadi nav mazs laiks,varbūt vienkārši esat noguruši viens no otra.
28.06.2013 11:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits