My life.

10 gadi
Reitings 16
Reģ: 17.04.2013
Kāda ir iespēja dabūt viesmīles, bārmenes darbu, ja esmu apaļa? Kā atgūt normālu pašvērtējumu, kad neviens apkārt neatbalsta? Kā sākt dzīvot dzīvi, pēc kādas alksti jau gadiem, kaut arī esi ierauts ikdienas pieradumos, kurus nespēj mainīt? Kā mainīt kaut ko sevī un savā ikdienā, ja pazīstamie cilvēki apkārt sāk šķībi skatīties un jautāt, vai esi normāls un kas ir noticis (sliktā nozīmē)..? Kā iemācīties riskēt un nebaidīties no sāpēm un kritiena? Kā pārvarēt bailes un slinkumu? Kā iemācīties sadzīvot ar izskata nepilnībām un pieņemt sevi, ja asaras acīs saskrien, kad redzi modeļu tipa cilvēkus? Ar ko sākt, ja gribi zināt visu par visu? Kur atrast gudrus padomdevējus, cilvēkus, kas iedvesmo, palīdz ar padomu dzīvē un biznesā? Kā iemācīties atbrīvoties un runāt svešvalodā, kuru pārzini ne pārāk labi? Kā atrast draugus, ja esi ar pašvērtējuma problēmām - vai tas nozīmē, ka tev jābūt vienam? Kā mainīt savu domāšanu un dzīves uztveri, kura ir pesimistiska? Kā pieņemt sevi arī tad, kad neiet labi un garastāvoklis nav izcils? Kā cīnīties ar skaudību, kad redzi, ka kāds cits dzīvo tavu sapņu dzīvi un piepilda mērķus, kuriem šobrīd pats jūties pārāk negatavs?

Jautājumi dažādi, bet ja kādam ir kas sakāms par jebkuru no viņiem, lūdzu padalieties.
28.06.2013 00:35 |

10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
1. Izej no cosmo.lv, izslēdz vispār internetu
2. uzliec foršu, jautru mūziku pieej pie spoguļa uz sev pasaki kaut ko pozitīvu, kaut vai ''esmu forša''
3. Izej ārā pastaigāties un pastaigājoties apdomā kādas nodarbības/kursus varētu apmeklēt
4. Beidz salīdzināt sevi ar citiem, Tu esi Tu pati un ar to Tu arī esi īpaša
5. Ja tomēr internets ir palicis ieslēgts, aizsūti savu cv uz sev interesējošām vakancēm. Ideālā variantā, ja izprintētu un pati aiznestu.

:)
28.06.2013 10:20 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Par to darbu es domāju, ka tur primārais ir nevis tavs svars, bet gan tas vai tu sevi kop un esi kārtīga. Arī tas kā komunicē ar cilvēkiem un protams cik ātri un labi tu strādā. Ja tu sevi pierādītu, tad nevienam neinteresētu cik tu sver ;)
Galvenais tiešām ir tev izmainīt savu dzīves uztveri un vairāk meklēt visur pozitīvo, nevis negatīvo, celt savu pašapziņu. Es arī izmainīju savu domāšanu un esmu kļuvusi daudz reizes laimīgāka. Es vnk dzivoju ar domu, ka viss būs labi. Katru dienu se iestāstīju, ka viss patiešibā nemaz nav tik slikti, kā liekas un būs vēl tikai labāk. Grūti jau tagad no malas tev tā pateikt, bet nu man tas izdevās :)
28.06.2013 10:41 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Morello, tāds bija mazpilsētā vienā. Atbraucis lektors no Rīgas laikam, vārdā Māris Belte un vadīja interesantu semināru par to, kas vispār ir veiksme un laime, kas ir tas, kas cilvēkiem neļauj būt veiksmīgiem, kā atbrīvoties no visa tā, kas mūsu labklājību ierobežo utt. Viņam ir vēl visādi semināri. Tā kā pati lasu tāda veida grāmatas, tad šis bija vienkārši kā atgādinājums, motivējums.
28.06.2013 11:41 |

Reitings 1017
Reģ: 29.01.2009
1. Satiec savus bērnības draugus.
2. Aizbrauc viena pie jūras.
3. Sastādi 10 apņemšanās sarakstu.
4. Uzmeklē kādu organizāciju, kurā iesaistīties. (vislabāk tādus, kurā darbojas sabiedrībā atpazīstami cilvēki, kas varētu būt Tavas potenciālās autoritātes)
5. Tiešām aizej paskriet, ārā ir burvīgs laiks.
6.Tagad izslēdz cosmo.lv
28.06.2013 12:01 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Notievēsi un uzreiz sāksi labāk runāt visās svešvalodās!

Sviests...

Es ieteiktu pamainīt vidi (pilsētu, valsti?), tas varētu palīdzēt izrauties no rutīnas un varbūt ļautu labāk saņemties kaut ko dzīvē mainīt.

Draugus var iegūt arī tad, ja esi negatīva un ar sliktu pašvērtējumu - ne tu vienīgā tāda, vari atrast līdzīgi domājošos. Un viņi ar visu savu negatīvumu var izrādīties kolosāli draugi! Kur? Kursos, brīvprātīgo darbā, kādā interešu grupā utt.
28.06.2013 12:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits