Vīrieša loģika :D

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Sveiki :)

Gribēju parunāties par to kā var īsti saprast vai vīrietim tiešām ir interese par sievieti. Mans piemērs - pazīstu puisi mēnesi aptuveni. Esam viens otram simpātijas atklājuši, tikušies esam nu kādas 3 reizes, sarakstes arī nenotiek tik bieži kā gribētos :D Man vnk tāda sajūta, ka viņš tā kā bremzē vai kā. :D Labi, es jau neprasu dzīvot kopā vai kā, bet nu liekas, ja nu vīrietim sieviete tiešām iepatikusies, tad viņš gribēs pēc iespējas biežāk tikties, sazvanīties. Bet nu cilvēki jau drošvien ir dažādi :) Varbūt jums arī bijuši tādi puiši, kad liekas, ka tā kā bremzē vai nu ari tas tomēr nozīmē, ka simpātijas nemaz nav tik lielas? :)
27.06.2013 23:12 |

Reitings 2872
nu jā, man noteikti ir pieradums no iepriekšējām attiecībām, kad tikāmies diendienā, sazvanījāmies un sarakstījāmies arī tāpat, tāpēc tagad tā jocīgi liekas :D
Nu viņš jau pats ir teicis, ka es viņam patīku.
Un jā, esam tikuši līdz bučošanās periodam :D bet nu viņš tiešām dzīvē ir kautrīgs.

laikam jau tiešām vnk jāpaskatās, kas būs tālāk :) pacietību vajag :D
28.06.2013 10:22 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Ja man patīk sieviete un es redzu potenciālu attiecībām, es atradīšu laiku, lai viņai uzrakstītu, izbīdīšu savus plānus un ierastās nodarbes, lai viņu satiktu, ja nu galīgi darbs vai ieplānotie trenniņi & šit, tad pabrīdināšu un centīšos kvalitatīvāk pieiet nākamajai tikšanās reizei, bet nekas mani neatturēs no saziņas (jebkurā veidā) ar viņu.

Ja es nejūtos tā, lai to visu darītu .. nu tad nav jēgas sevi un otru čakarēt ..

Tomēr es "lasu starp rindām" un labi jūtu robežu (kas ir ļoti svarīgi sākumā), lai nekļūtu par uzmācīgu un apgrūtinošu personu. Šis moments ir ļoti svarīgs, lai nesabojātu jaunas attiecības. Jā, to jau es iepriekšējā teikumā teicu :D
28.06.2013 11:15 |

Reitings 313
Reģ: 11.04.2013
Nesenkā noskatījos filmu->Think like a man,laba filma
Pēc tam nez kādā sakarā iegāzu Zvaigznē ABC un ieraudzīgu grāmatu Rīkojies kā sieviete domā ka vīrietis(ta filma bija taisīta no šīs gramatas tikai eng variantā :D),grāmata tiešām ir laba,grāmata ir apraxtīts to ka vīrieši ir diezko vnk un viņi ir vai nu kolekcionāri vai arī tiešām meklē īstas attiecības,grāmata tiešām ir laba,iesaku izlasīt....
28.06.2013 11:54 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Filma arī ir laba, bet grāmatā gan jau ir sīkāk un smalkāk tas viss :D
28.06.2013 12:00 |

Reitings 313
Reģ: 11.04.2013
Bet ir vērts izlasīt,rakstits vnk saprotama Lv valoda :D
28.06.2013 14:59 |

Reitings 2872
jānoskatās būs vismaz tā filma, kad būs laiks :)

njā, nu man jau tomēr izskatās, ka būs tas otrais variants, ka nav nemaz tik liela tā interese :) bet nu nekas, spilvenus netaisos pieraudāt :D
28.06.2013 20:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits