Gjimene, attieciibas un zagshana

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ne paaraak biezji, bet gadaas dzirdeet, ka beerni zog no vecaakiem naudu, laulaatie viens otram un pat ilgstoshaas attieciibaas dazji pamanaas pieiet pie otra cilveeka naudasmaka un izvilkt kaadu banknoti aaraa un to pamato, ka gjimenee zagshana neeksisteejot, bet taa skaitaas panjemshana vai arii kaa viena paskaidroja, ka viirietis vinjai nepietiekami daavanas daavina, taapeec pati panjem sevis iepriecinaashanai, jo esot to nopelniijusi.
Kaa juus uz to skataties? Vai pashas kaadreiz esat taa dariijushas?
27.06.2013 21:40 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
vienu rītu pieceļos,atveru acis, skatos- mana drauga brāļa sieva velk no mana maka ārā 5cīti, neko neteicu,man vienk nebija iekšā, pēc tam gauži raudāju jo biju atlikusi tos 5 ls drauga dāvanai uz izlaidumu, tā nu sāku skatīties uz šo sievieti citādāk, bet neko neteicu,jo savādāk teiktu ,lai te vairāk nebraucu, u.t.t, krājkasītē naudu vairs neatstāju, maku liku gultā iekšā pa nakti, bet tāpat viņa pamanījās,vēl kopumā pusgada laikā nozagt kādus 20ls mums abiem kopā kopumā, drausmīga sieviete,45 gadi un šitā darījās. Pēc tam draugs pārcēlās pie manis, un tagad jau dzīvojām kopā, vairs kontakta ar šo sievieti nav, un labi,ka tā, man joprojām tas rūgtums,ka viņa 45 gadīga sievišķe, tad man kad bija 16,nozog man 5cīti Viņas dēls vispār bija briesmas,pīpēja zālīti 24/7, nesa ārā no mājas radio,portatīvo,kameras,zeltu,cirvi , un acīs melojot teica,ka remontā ir,aizdeva draugam u.t.t, ehh tādi laiki bija,pretīgi bija, bet pacietu tikai drauga dēļ, draugs gan nekad man neko nav zadzis, vismaz neesmu pamanījusi.

Mums te sanāca neliels kašķis jautājumā par to, kāpēc vīrieši mūsdienās ir izlaisti un bezatbildīgi. Te - uzskatāms piemērs. Māmmucīte zog naudu svešiem cilvēkiem, lai mīļājam dēliņam būtu, par ko zāli uzpīpēt. Pašas sievietes esat līdzvainīgas.
28.06.2013 01:10 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
Melns- ko? :D:D

viņa naudu pati nodzēra aliņos vai pirka sev cigaretes :D
kaut gan man vienalga. tā bija mana drauga brāļa sievas dēls tā kā,nezinu vai viņa viņam pirka zāli , galvenais ka mans draugs neko tomēr nebija zadzis :D
28.06.2013 02:03 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Mums nav tā stingri sadalīts - mans maks/ tavs maks. Ja man ievajagās, tad es varu droši paņemt no vīra maka naudu, arī neko nesakot. Ja viņam vajag nomanis - arī. Viņš gan parasti man prasa pats, jo nezina, kurā somā meklēt manu maku.
28.06.2013 08:25 |

Reitings 8272
nerakājos drauga makā.
atceros, ka brālis zaga baigi naudu mammai, lai ietu uz datorsaloniem. tagad tas vecums ir pāri. es zinu, ka daudziem tā ir. tas nav pieņemami, bet bērniem tas ir tāds vecumposms, kuram vajag iziet cauri. bet nesaprotu, kā pieaudzis cilvēks var zagt no otras pusītes..
28.06.2013 08:43 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
.. atkal par naudām .. sen jau esam noskaidrojuši, ka vīrieša nauda ir kopējā un sievietes nauda ir pašai sievietei :D

Bet, ja nopietni, tad nepieļauju domu, ka pa manu maku kāds, izņemot mani, dzīvo. Jā, vajag naudiņu - nav problēma - paprasīji, iedevu, bet pašai un bez manas ziņas ielīst .. vai vai .. bez tam, es parasti vienmēr zinu, cik man makā nauda .. un es to noteikti pamanīšu, ja ne pirmajā, tad otrajā ņemšanas reizē ..

Pats arī nepieļauju domu līst svešā makā. Tad es atnesu somu, kur tas atrodas, draudzenei un viņa man izsniedz whatever esmu prasījis .. es gan neatceros, kad tāds gadījums manā dzīvē ir bijis ..

Kad biju sīks, tad gan grēkoju ar santīmu paņemšanu saldējumam, bet tas bija nu maksimums pāris pirmajās klasītēs varbūt ..
28.06.2013 11:46 |

Reitings 1531
Gan ar mammu dzīvojot, gan tagad ar vīrieti mums ir kopēja nauda. Ja es vēlos paņemt no maka, tad pasaku, ka paņemšu tādu un tādu summu un miers.
Pazīstu cilvēkus, kas pa kluso joprojām, 24 gados, no mammas maka ņem naudu. Man tas šķiet nedaudz zaglīgi, īpaši tādēļ, ka strādā, mammai naudu nedod par dzīvošanu, bet vēl paņem no viņas maka bez atļaujas.
28.06.2013 11:49 |

Reitings 99
Reģ: 29.06.2013
Bijušajam arī bija līdzīgi gājieni, bet normālos apstākļos, normāli pelnot, nebija tik izteikti. Recidīvi reizi gadā, bet - bija - iznesa videomagnetofonu un inscinēja zādzību, pat policiju izsaucām. Atkodu pati - man ir talants ,,appļāpāt" lombardu darbiniekus, un viņi izdeva, kas ko tādu atnesis. Pirmo reizi biju muļķe - izpirku. Otro - arī. Bet rešo reizi, kad vajadzēja bērnam nopirkt pamperus un noņemt naudu no konta, no konta pazuda 5 Ls. Tikai, muļķis, neaizdomājās, ka bankomātā var izņemt čeku par pēdējām veiktajām opcijām. Tas, protams, nebija vienīgais iemesls, kāpēc pametu, bet lielu lomu nospēlēja gan. Nevēlos dzīvot mūžīgā stresā, ka, aizejot uz darbu, no dzīvokļa kaut kas vērtīgs pazudīs. Viņa brālis darīja tāpat, bet smagākā formā, viņam bija atkarības, rezultāts - izjukusi ģimene. Tagad abi dzīvo pie mammas, kas dēliņus vienmēr piesedza un aizstāvēja, dzirdēju - iznesuši visu zeltu. Kā Lancaster šoreiz nevaru novēlēt satikt viņiem saprotošas meitenes - nezinu tik sliktu sievieti, kas būtu kaut ko tādu pelnījusi...
01.07.2013 13:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits