Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

"DABBA" ziedūdeņi

Reitings 548
Reģ: 07.02.2013
Vai jūs esat lietojušas kādu no šiem ziedūdeņiem? Kādas atsauksmes?
http://www.dabba.lv/lv/ziedudeni

Citāts no mājaslapas:
DABBA spēkūdens ir radīts, lai āda varētu uzņemt īstu dabas un augu spēku jebkurā vietā, jebkurā laikā. Uzticies sev, izvēlies tīkamāko spēkūdeni un lieto to savos ikdienas skaistumkopšanas un labsajūtas rituālos.

Tonizē ādu -DABBA ziedūdens galvenā funkcija ir sejas toniks, kas attīra, mīkstina ādu, vecina asins cirkulāciju, jaunu šūnu veidošanos, sagatavojot ādu krēma uzklāšanai, sniedz tai mieru un uzmundrinājumu.
Dod ādai vairāk - paildzini ādas spēcināšanas brīdi ar sejas kompresēm – samitrini auduma gabaliņu ziedūdenī , uzklāj uz sejas un kakla ādas un sajūti dabu sevī.
Atpūtini acis – samitrini vates tamponiņus ziedūdenī un uzklāj uz acīm, lai veldzē.
Samīļo visa ķermeņa ādu – ziedūdens atsvaidzina, uzlabo asinsriti, nomierina ādu pēc saules peldēm, mazinot tās kaitīgo iedarbību, reizē piešķirot ādai augu smaržu.
Izsmidzini ziedūdeni pēc skūšanās vai epilācijas, lai tas mierina, kušina un mazina kairinājumu un iekaisumu rašanos.
Iemasē ziedūdeni galvas ādā un izsmidzini matos, lai tas spēcina un mirdz.
Izsmaržo dziļi – izsmidzini sev apkārt un ieelpo dabu.
27.06.2013 16:09 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
lasu teemu-"darba zieduudenji" un domaju,kas nez Tur tajaa teema varetu but :D vairakas reizes lasiju,lidz izlasiju pareizi :D
27.06.2013 16:12 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
buuuuu, es arī izlasīju darba ziedūdeņi. Vēl nobrīnījos un iedomājos, ka labāk skanētu - darba ziepjūdeņi.
27.06.2013 16:16 |

Reitings 548
Reģ: 07.02.2013
Heh. :D
27.06.2013 21:37 |

Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
neeamu lietojusi shos, bet es esmu lietojusi bbfactory zieduudenjus, man likas, ka tur parasts udens sapildits , mosh kkas smarzai piepilinats. bet peec sajuutaam, konsistences visa - kaa uudens
27.06.2013 21:40 |

Reitings 6
Reģ: 26.03.2011
Jā, lietoju pašlaik DABBA ābolu ziedūdeni. Pusstundu stāvēju veikalā un ostīju, jo nevarēju izvēlēties starp ābolu un piparmētru, bet tad paņēmu ābolu, par kuru mazliet nožēloju, jo smarž ātri apnika. Bet tā, ļoti labs, tiešām tīra produkcija, mitrina labi ādu, atsvaidzina, ātri nožūst. Esmu trāpījusi arī mutē, garša parasta. Cena ir 5, 80 Ls nu es iesaku, tiešā, kaut kas dabisks, ja visu laiku atrdies pilsētā un nav laiks atpūtai pie dabas :)
28.06.2013 21:18 |

Reitings 6
Reģ: 26.03.2011
Man patika arī tāpēc, ka pēc sejas pīlingiem un procedūrām bija mazliet sausa āda un krēmus meklēt negribējās, tāpēc mitrināja labi un karstā laikā arī patīkami!
28.06.2013 21:20 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits