pasakumi

Reitings 11
Reģ: 07.06.2013
Sveikas meitenes. Man ir tāda situācija,ka vienmēr ja ir kāda kompānija vai nu kur ir puiša draugi vai arī mani ģimenes draugi,draugs vienmēr komunicē ar visiem, uztaisa lirlu jautribu,iejūtas kompānijā,smejas u.tml. bet es esmu no klusajām un šajās situācijas draugs aizmirst par mani,bet tikai izjūt kompānijas jautribu,dzer un pilnigi neievero mani. Vinscapgalvo,ka man ir ari jāiesaistas sarunas,jautriba,bet diemzel esto neprotu un tagad pat jānos cietēja biju es,jo nācās vienai mašina raudat,kamer puisis atpūtās.
26.06.2013 11:55 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Es tevi tik ļoti saprotu! Un piekrītu Missjoker. Manuprāt, ir tā - ja tu visās kompānijās esi tik klusa un emocionāla, jāsāk vai nu uztraukties un pārvērtēt savu raksturu, jo ir skaidrs, ka šāda izturēšanās tev pašai dzīvē nesīs daudz smaguma, vai arī pieņemt, ka neesi sabiedrības cilvēks, bet arī tādu pašu puisi atrast, kurš necentīsies tevi vest tajā sabiedrībā. Ja tev konkrēti šis cilvēku loks nepatīk/tajā neesi atraisīta, bet citās vari būt tu pati un runāt, tad viss ir kārtībā, manuprāt, tikai retiem cilvēkiem ir tā, ka ar 100% visiem cilvēkiem var atrast kopīgu valodu un justies labi. Vienkārši kaut kas šajā situācijā bija nepareizs, bet spried pati, kas.

Starp citu, man bija samērā līdzīgi Jāņi. :D Bet es arī zinu, kas tur bija par vainu.
26.06.2013 14:14 |

Reitings 524
Reģ: 28.05.2013
ļoti interesanti. un tu gaidi,kad viņš skraidīs tikai tev nopakaļ un veltīs visu savu uzmanību? Jūs tomēr atrodaties kompānijā, ar draugiem. Viņš taču grib komunicēt arī ar citiem cilvēkiem, nevis tikai ar tevi. bet tas, ka tu nespēj atrast kontaktu ne tikai ar viņa draugiem, bet tev nav par ko runāt ar savas ģimenes draugiem-zini, problēma tad ir tevī.
Man pašai arī ir slikts garastāvoklis, kad ballītēs neko negribas runāt un jautroties, tad nu sēžu un klausos, ko citi runā, bet skriet un raudāt stūrīti-nekad :D
26.06.2013 14:28 |

Reitings 211
Reģ: 20.05.2013
es Tevi saprotu.
Man parasti ir tā, ka esmu vienīgā meitene sava puiša draugu kompānijā. A vot - sajūta sēžu un tusēju viena starp kādiem 5 -6gabaliem veču :D
bet kadza vai tiešām tajā kompānijā nav NEVIENAS meitenes/ radinieces utt. ar kuru Tu varētu komunicēt? Tiešām nav PILNĪGI NEVIENS temats par ko parunāt, padiskutēt? Kaut vai par skolām/profesijām vai gaidāmo laiku var parunāt :D
Es jau nezinu kā Tev ir, bet varbūt Tu esi princesīte, kas sēž klusībā un domā, ka pie Tevis visiem janāk runāties un draudzēties? :) Nevajag būt neapmierinātai, pašai kaut kā jāmet tas kūtrums/kautrība pie malas un vienkārši PAŠAI jāizrāda vēlme runāt, komunicēt! Iesāc sarunu pati! Tavs draugs to novērtēs ;)
26.06.2013 17:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits