Sveikas!
Esmu atradusi savu otru pusi (dveeseli),pierodu pie taa,liekas ka pirmit neko vispar neesmu redzejusi,tik ilgi nodzivots ar roza brillem,tas bija roza brilles?kapec ta ir cilvekiem?
Pat izvemos no visas savas dziives, esmu atgriezusies tada kaa beerniba teikt...
Kapec cilvekiem ta dvesele pazud un tad vinjaatrodas?Tas ir tik diivaini tgd!
Ka var redzet cilvekiem taa cauri!Es veel pierodu pie taa ka man ir kads cilveks,kas man pilniba redz cauri...ahhh kaa es gribu,lai visi pamostos....
satikt Īsto, dvēseles radinieku, kas "redz tev cauri" jeb saprot no pusvarda u.c.
Ūūūū..Tad jau es simtiem cilvēkiem esmu īstā :D. Ok, es ieņirdzu, bet Aņčukiņš_, tas nav nekāds dvēseles radinieks, tavējais lieliski izprot cilvēku psiholoģiju, pēc uzvedības saprot ko tu gribi, un to arī tev sniedz, un tāpēc tev rodas ilūzija, ka nu ir parādījies kāds, kas spēs tevi atpestīt no melnās nejaukās pasaules.
Nu ir tev tās rozā brilles - gribi tici, gribi netici! Bet tas jau nenozīmē, ka tad, kad viņas nokritis visas jūtas pagaisīs kā farss. Nē, tad vnk ieraudzīsi reālos cilvēka mīnusus, bet mīlestība kā tāda jau no tā nezudīs. Cita lieta, vai spēsi sadzīvot ar šiem mīnusiem...
aij labi,izkatas ka te nebus kas saprot to, jo redz divas meitenes kas saprata,vairs pat ar neiesaistisies shaja saruna,jo tam nav jeegas...
visas runaa,runaa,bet kamer pashas to nepiedzivo,to nesaprot!
nja un no manas puses ari bija mulkigi taisit diskusiju,ko nevar saprast!
hihi meitenes turaaties pie savbiem chaliem,esat miilas,godigas,atklatasun ka tik neaizmuk no jums vinji !!
ja dveseles ir satikushas,tad par to pat jabaidas nav!
Paklau, esmu precējusies ar kolosālāko cilvēku un esmu izdzīvojusi visas attiecību stadijas. Rozā brilles ir vienmēr un visiem, kuri mīl un iemīlās!!! Un vēl, mēdz arī periodiski atkal parādīties.
Bet kāpēc tu tik ļoti centies noliegt šo rozā briļļu esamību? Kāpēc tevi tas tā baida? Tas taču ir ļoti skaists periods!
Meitenes jus visas esat ljooti jaukas,viss ir kartiba,es neparmetu neko nevienam!
Vienkarshi es nemaku izskaidrot,ka ir kad skaties acis un tu redzi tur sevi,nu kaut ka ta.
Man ir bijushas roza brilles, apmeram jau zinu kas tas ir,tad viss ir skaiti utt,jaaa,
bet, bet ,tu skaties kadam acis un to roza brillu nav,skaties acis un zini vinju viss cauri,itka jau no dzimshanas to cilveeku zinatu!
Nu tas viss ir jauki un pavisam normāli! Tikai ar laiku pāries, bet tas jau nav slikti...
Tas apmēram ir tā kā tu pienāktu pie nepazīstamas upes un skatītos uz savu atspulgu upes gludajā ūdens virsmā. No sākuma tas fascinē un izbrīna, tad tu nedaudz mēģini to ūdeni sakustināt un parotaļāties, un tad... sāc dzīvot blakus šai upei un cik tad ilgi tā skatīsies tajā ūdenī uz savu atspulgu?.. Ik pa brītiņam jau vēl ieskaties, bet vairs ne tik daudz, ne tik ilgi un ne tik bieži. Un tas jau ir normāli un ne mazāk īpaši, jo tā ir skaista dzīve upes krastā...