Sviests

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Jau zinu, ka varbuut nav praatiigi taisiit sho diskusiju, bet peec shii raksta izlasiishanas nenotureejos http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/469190-kura_bus_nakama_mamina_ar_berniem_uz_ventas_tilta_ligo_nakts_pardomas
Gan jau, ka lielaakaa dalja lasiijaat par maati, kura beernus no tilta iemeta Ventaa. Baac! Tie interneta komentaari, lai valsts un valdiiba, socieelie dienesti uznjemas uz saviem pleciem sho beernu naavi. Un tas "teevinjsh", kursh pameta nelaimiigo maati vienu pashu. Un tagad veel shis raksts! Gribas kliegt skalji, ka tas viss ir pilniigs pufelis un sviests! Zinu sho sievieti, vinjas gjimeni. Reaalaa situaacija bija pilniigi cita, neviens cits, kaa pati sieviete te nav vainiigi. Zheel beernu un to nabaga viiru, kursh ticis nozaakaats, taapat Latvijas valsts, kura atkal padariita par nelaimiigu suuda bedri.
25.06.2013 16:06 |

Reitings 583
Nu bet tachu neticiet, es jau teicu man tas nav svariigi. ;) Vienkaarshi tieshaam burviigi palasiit, kaa aizstaav maati slepkavu, un vaino valsti un visus citus! Ideaals bija Winter komentaars par to, ka taa Seene, kura mekleeja te darbu, tika nodirsta par to, ka nestraadaa, bet te sievietei no pakaljas skrien ar darbu, bet vinja atsakaas no iet beernus no tilta nogruuzh, jo nav naudas un valsts ir di***! Ir par ko padomaat, un dienas beigaas sanaak, ka viss, ko mees te runaajam ir pilniigs un galiigs sviests, jo nekas nav objektiivs, bet subjektiivs. :D
26.06.2013 13:40 |

Reitings 583
Pievakare, gaidi naakamo rakstu, kad tiesu ekspertiize nekonstatees nekaadas depresiju paziimes! :D
26.06.2013 13:41 |

Reitings 48
Reģ: 12.06.2013
Darba devējs bija DIEZGAN vainīgs... manās rokās ir informācija, kuru es diemžēl izpaust nedrīkstu... par to, ka medijos rakstītais ir fufelis piekrītu Līvai, bet par darba devēju gan nē
26.06.2013 13:41 |

Reitings 583
Nu zinot sho sievieti, es varbuut pat varu nostaaties darba deveeja pusee, bet taas jau ir nianses. Un tieshi taa, neko siikaak neviena te nerakstiits, lai medijiem atkal buutu jauns raksts. Tas veel tik truuka.
26.06.2013 13:43 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Cik tu liki noprast, tev ir 40+ gadi. Cik liek noprast veselais saprāts, jo tu neminēji gadus savā sludinājumā un mums liek tikai minēt, tavam paziņam ir tāds pats vecums. Te meitenes pārsvarā (protams, nerunāju par visām) ir 20 gadīgas, ļoti daudzas ir ar otrajām pusītēm. Tevi pārsteidz, ka uz tavu eksluzīvo sludinājumu neviena neatsaucās? Varbūt piedāvā šo vīrieti kādai sievietei, kam arī jau ir bērni no citas laulības un kas ir viņa vecumā?

Jā, viss ir pareizi, tikai Krista te, aprakstot vīriešu ļaundarības kā piemēru minēja, ka, redz, izlutinātie vīrieši raucot degunu, uzzinājuši, ka sieviete ir šķirta un - ar bērniem. Tad nu es piedāvāju jums neraukt degunus un nebūt tik izlutinātām kā ļaunie vīrieši un paņemt to vientuļo tēvu. Eksperimenta rezultāti rāda, ka jūs, sievietes esat tādas pašas. Un visas šīs runas par vīriešu bezatbildību, utt., lielā daļā - prasta vainīgo ienaidnieku meklēšana.
26.06.2013 13:46 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Jā, viss ir pareizi, tikai Krista te, aprakstot vīriešu ļaundarības kā piemēru minēja, ka, redz, izlutinātie vīrieši raucot degunu, uzzinājuši, ka sieviete ir šķirta un - ar bērniem. Tad nu es piedāvāju jums neraukt degunus un nebūt tik izlutinātām kā ļaunie vīrieši un paņemt to vientuļo tēvu. Eksperimenta rezultāti rāda, ka jūs, sievietes esat tādas pašas. Un visas šīs runas par vīriešu bezatbildību, utt., lielā daļā - prasta vainīgo ienaidnieku meklēšana.

Kā jau iepriekš teicu, tu izvēlējies nepareizu auditoriju. Protams, ka man, 20 gadīgajai meitenei, neinteresēs vīrietis, kas ir mana tēva vecumā ar diviem bērniem.
26.06.2013 13:47 |

10 gadi
Reitings 1582
... un tā pati Krista (un pārējās), kad nebija vairs, ko teikt, slaidā solī pārmetās uz citiem jautājumiem, it kā šo nemaz nebūtu bijis.
26.06.2013 13:48 |

Reitings 583
Es iejaukshos, palasot Cosmo diskusijas, tur, kur sieviete suudzaas, ka viirietis pieveersh uzmaniibu saviem beerniem un bijushajai sievai, beerna maatei, gandriiz katrs komentaars bija pati to izveeleejies, es to neizveeleetos!
26.06.2013 13:49 |

Reitings 4258
Nu bet tachu neticiet, es jau teicu man tas nav svariigi.

Tad varēji arī neveidot diskusiju, ja jau nekas nav svarīgs.
26.06.2013 13:49 |

10 gadi
Reitings 1582
Kā jau iepriekš teicu, tu izvēlējies nepareizu auditoriju. Protams, ka man, 20 gadīgajai meitenei, neinteresēs vīrietis, kas ir mana tēva vecumā ar diviem bērniem.

Tad kāpēc te atrodas tādas, kuras vaimanā par to, ka no vīriešu puses pieeja ir analoģiska?
26.06.2013 13:50 |

10 gadi
Reitings 1582
Es iejaukshos, palasot Cosmo diskusijas, tur, kur sieviete suudzaas, ka viirietis pieveersh uzmaniibu saviem beerniem un bijushajai sievai, beerna maatei, gandriiz katrs komentaars bija pati to izveeleejies, es to neizveeleetos!

Vo, vo!
26.06.2013 13:52 |

Reitings 4258
Melns, kā lūdzu? Kāpēc man vajadzētu satikties ar mana tēva vecuma cilvēku? Te pat vairs nav runa par bērniem. Es tev saku - piedāvā šo vīrieti sievietei, kura ir viņa vecumā, līdz ar ko, kurai par 95% noteikti būs arī pašai savi bērni. Šāda sieviete varētu izskatīt piedāvājumu.

Un par ko te sievietes vaimanā? Vaimanā par to, ka vīrieši pamet sievietes ar bērniem un pat nespēj samaksāt alimentus. Kur te kāda analoģija?
26.06.2013 13:54 |

Reitings 583
Analogjija ir tur, ka Latvijaa arii ir vientuljie teevi. Kaapeec buutu jaabljauj vientuljaas maates, vientuljaas maates? Ja ir arii taadi pashi teevi. Teevs vai maate, situaacija ir vienaada. Abiem ir gruutiibas audzinaat beernu, socializeeties, atrast jaunu otro pusiiti.
26.06.2013 13:58 |

10 gadi
Reitings 1582

Melns, kā lūdzu? Kāpēc man vajadzētu satikties ar mana tēva vecuma cilvēku? Te pat vairs nav runa par bērniem. Es tev saku - piedāvā šo vīrieti sievietei, kura ir viņa vecumā, līdz ar ko, kurai par 95% noteikti būs arī pašai savi bērni. Šāda sieviete varētu izskatīt piedāvājumu.

Un par ko te sievietes vaimanā? Vaimanā par to, ka vīrieši pamet sievietes ar bērniem un pat nespēj samaksāt alimentus. Kur te kāda analoģija?

Manuprāt, par analoģiju viss ir skaidrs, ja vien kāds te nesāk tēlot nespēju saprast latv. valodu. Un Tu noteikti zini, ka te visas ir starp 20 un 30? Un Tu noteikti zini, ka visām ir otrās puses un viss ir kārtībā? Šaubos.
26.06.2013 14:01 |

Reitings 583
Kāpēc daudzi negrib alimentus maksāt? Tāpēc, ka visiem jau no sākta gala ir skaidrs, ka bērnu vajadzībām no tiem tiks izlietota nesamērīgi maza daļa, salīdzinot ar to, kas "aizies" māmiņas neatliekamajām vajadzībām.

Kak raz shai situaacijai!!! '

Es aizstaavu Melns viedokli, jo teevi tieshaam tiek diskrimineeti. Kaa dzird vientuljaa maate, taa viss, klapes uz aciim, visas paareejaas detaljas ir mazsvariigas.
26.06.2013 14:01 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Kāpēc saka - vientuļā māte, nevis tēvs? Tāpēc, ka tāda ir LV skarbā realitāte. Savu paziņu lokā zinu tikai 1 vientuļo tēvu, pārējās, ja ir vientuļas, ir mātes.
26.06.2013 14:06 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Nezinu, ko te kurš zina un, cik pietuvināts patiešām šajai ģimenei, taču skaidrs, ka sievietei, kas šādi rīkojusies - nogalinājusi savus bērnus, kaut kādas garīgas problēmas ir. Līdz ar to šādu rīcību vispār nevar vērtēt no teiksim, normāla, skatupunkta. Ja cilvēkam kaut kas sajucis, salūzis galvā, kādu loģiku, adekvātumu no viņa gaidīt? Ārēji viņš var šķist normāls, bet, kas notiek viņa galvā, neviens neredz.
26.06.2013 14:41 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Autoe pilniga tizlene. Zinu, bet neteiks. Ja pat tu butu sis gimenes pazinas, tad diez cik gudri nebutu par to klaret forumos.

Par situaciju jau izspredelets. Loti iepatikas Pievakare domas.
26.06.2013 17:22 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Es neatbalstu šādu rīcību, bet daļēji viņu saprotu. Gribēja aiziet no dzīves un neatstāt neko pēc sevis, bērni nav tik, lieli lai varētu paši par sevi parūpētēs, līdz ar to arī šāds lēmums, skumji protams, ka tā... Mēs jau nekad nezinam, kā būs labāk. Ir taču iespējami arī citi skumji iznākumi, manuprāt, ne vienmēr nāve ir pats sliktākais , kas var notikt.
26.06.2013 17:41 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
visu nelasīju, bet vai Līva gadījumā nav tā mirušo bērnu tēva draudzene/mīļākā (nezinu, kā nosaukt)? citādi nav saprotams, kāpēc vīrietis, valsts tiek tā aizstāvēti, sieviete nozākāta, bet tā arī līdz galam neatklājot, ko viņa tur darījusi ne tā
26.06.2013 20:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits