Cik tu liki noprast, tev ir 40+ gadi. Cik liek noprast veselais saprāts, jo tu neminēji gadus savā sludinājumā un mums liek tikai minēt, tavam paziņam ir tāds pats vecums. Te meitenes pārsvarā (protams, nerunāju par visām) ir 20 gadīgas, ļoti daudzas ir ar otrajām pusītēm. Tevi pārsteidz, ka uz tavu eksluzīvo sludinājumu neviena neatsaucās? Varbūt piedāvā šo vīrieti kādai sievietei, kam arī jau ir bērni no citas laulības un kas ir viņa vecumā?
Jā, viss ir pareizi, tikai Krista te, aprakstot vīriešu ļaundarības kā piemēru minēja, ka, redz, izlutinātie vīrieši raucot degunu, uzzinājuši, ka sieviete ir šķirta un - ar bērniem. Tad nu es piedāvāju jums neraukt degunus un nebūt tik izlutinātām kā ļaunie vīrieši un paņemt to vientuļo tēvu. Eksperimenta rezultāti rāda, ka jūs, sievietes esat tādas pašas. Un visas šīs runas par vīriešu bezatbildību, utt., lielā daļā - prasta vainīgo ienaidnieku meklēšana.
Nu bet tachu neticiet, es jau teicu man tas nav svariigi.
Kā jau iepriekš teicu, tu izvēlējies nepareizu auditoriju. Protams, ka man, 20 gadīgajai meitenei, neinteresēs vīrietis, kas ir mana tēva vecumā ar diviem bērniem.
Es iejaukshos, palasot Cosmo diskusijas, tur, kur sieviete suudzaas, ka viirietis pieveersh uzmaniibu saviem beerniem un bijushajai sievai, beerna maatei, gandriiz katrs komentaars bija pati to izveeleejies, es to neizveeleetos!
Jā, viss ir pareizi, tikai Krista te, aprakstot vīriešu ļaundarības kā piemēru minēja, ka, redz, izlutinātie vīrieši raucot degunu, uzzinājuši, ka sieviete ir šķirta un - ar bērniem. Tad nu es piedāvāju jums neraukt degunus un nebūt tik izlutinātām kā ļaunie vīrieši un paņemt to vientuļo tēvu. Eksperimenta rezultāti rāda, ka jūs, sievietes esat tādas pašas. Un visas šīs runas par vīriešu bezatbildību, utt., lielā daļā - prasta vainīgo ienaidnieku meklēšana.
Melns, kā lūdzu? Kāpēc man vajadzētu satikties ar mana tēva vecuma cilvēku? Te pat vairs nav runa par bērniem. Es tev saku - piedāvā šo vīrieti sievietei, kura ir viņa vecumā, līdz ar ko, kurai par 95% noteikti būs arī pašai savi bērni. Šāda sieviete varētu izskatīt piedāvājumu.
Un par ko te sievietes vaimanā? Vaimanā par to, ka vīrieši pamet sievietes ar bērniem un pat nespēj samaksāt alimentus. Kur te kāda analoģija?
Kāpēc daudzi negrib alimentus maksāt? Tāpēc, ka visiem jau no sākta gala ir skaidrs, ka bērnu vajadzībām no tiem tiks izlietota nesamērīgi maza daļa, salīdzinot ar to, kas "aizies" māmiņas neatliekamajām vajadzībām.