palīdziet atriebties! ;)

Reitings 438
Reģ: 21.03.2013
šī nav provokāciju un nav sīrupa problēma, diemžēl :D

nesen uzzināju, ka tā saucamā "draudzene" man patiesībā visu laiku ir melojusi...
par laimi pēdējā laikā pat pati sāku to pamanīt, bet nākas būt kopā katru dienu, vienkārši vēmiens nāk, morāli nespēju uzturēties ar viņu vienā telpā, gribas uzkliegt beidz d*** vienreiz, jo melo viņa vienkārši par VISU. par VISU.

nezinu, kas viņai par problēmām, visu laiku lien man klāt, tēlo draudzeni, kopē manu stilu pat, bet vienā laidā man melo un cenšas mani iegāzt...
laikā, kad nezināju, ka viņa ir tāda, daudz viņai palīdzēju, tāpēc tagad ļoti sāp sirds :(

kā lai atriebjas? arī sākt melot? vai labāk kaut kā iegāzt, bet kā? (jāstrādā kopā un tur viņa daaaudz man ir padnoškas likusi)

un netaisīsim šo diskusiju par to, ka atriebties ir slikti, nāks atpakaļ utt...

paldies par tēmas komentāriem un ietekumiem ;)
25.06.2013 13:16 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
+ Desiree
25.06.2013 13:59 |

Reitings 1093
Reģ: 17.05.2013
Kur te visas tadas svetules?? Visas, kuras saka aizmirsti, naks atpakalj, ignore vienkarsi laikam nezin, ka tas ir. Es ari ne parak zinu, bet es megjinu izteloties, kadas sajutas butu, un jaa, es ari gribetu atriebties, gribetu, lai vinjai butu tikpat slikti ka man. Un nevis, izraisot skaudibu vai kaut ka ta (jaut gan tas ari ir labi, bet ilgak jagaida), bet kko trapigu merkji un atru.
Bet es gan jau, ka nemacetu atriebties. Melot negribetu, jo es vno to nespeju un nepatik, un vel pie tam kas zin, iegusu meles slavu. Un iegazt ari kka negribetu, tas man laikam liktos parak ljauni, kaut gan tiesi laika, ka vina butu pelnijusi. Drizak es lkm vnk skarbak runatu ar vinju, uzreiz , kad redzu, ka vinja melo,to teiktu. Nezinu, gan jau rikotos pec situacijas.
25.06.2013 14:02 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Bet tā ir. Šī sieviete ir negativitātes perēklis, jo vairāk ielaistos ar viņu, jo vairāk tas kaitētu pašai. Visticamāk, brīdī, kad viņa atkal sāktu meloties, es vienkārši pateiktu viņai, mierīgi un neuzbrūkoši, ka zinu par to un šādi viņa vairs mani neietekmēs. Ja grib "sist", "jāsit" pa sāpīgāko vietu. Ja cilvēkam savas dzīves nav, netaisītos zaudēt arī savējo, tas ir arī pašcieņas jautājums.
25.06.2013 14:18 |

Reitings 8272
agrāk varbūt es arī gribētu darīt kā autore, bet, tici man, dots devējam atdodas.
visvairāk "tu viņu sodīsi", ja ignorēsi viņu un vnk nesarunāsies. tici man, viņai ar laiku arī apniksies, ka tev viņa ir vnk tukša vieta. ok, darba jautājumos atbildi vai pajautā kko, bet vnk arī neielaidies sarunās un tu redzēsi, kas mainīsies. a ja pati stundām ilgi ar viņu pļāpā, kā tad tu ceri to visu izbeigt? tu tikai tagad grauz sevi, izliekoties par viņas draudzeni, apslāpējot iekšā dusmas. padomā par to, ko nodari sev un mīļajiem, kad esi visu dienu darbā izlikusies, bet mājās atnāc kā pūķis, jo tik ātri dusmas tomēr nevar norīt, lai nekaitētu pārējiem.
25.06.2013 14:38 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
kreimene, kāpēc uzreiz svētules? dzīvoju ar ideju, ja man dzīvē ir negatīvu emociju, man no tām ir jācenšas atbrīvoties vai sliktākajā gadījumā izvairīties. mēli netrinu un intrigas nevērpju. ir labi dzīvot tā. :) par brīnumu man, attieksme no tām personām arī ir mainījusies, t.i., vai nu tā ir nekāda vai tieši otrādāk - ir vēlme atjaunot attiecības ar mani. (protams, to nedaru!)
25.06.2013 14:48 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Kāpēc gribi nolaisties līdz viņas līmenim un taisīt teātri?
25.06.2013 15:01 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
kreimene, nu jā, kā tik prātīgi padomi - tad svētules. Kā sāk kalt atriebības plānus - idiotes. Rs domāju, ka lielāka daļa zin KĀ tas ir, bet come on, pēc autores teiktā viņas kolēģe (vai draudzene) ir vnk žultaina pele, nevis kaut kāds IENAIDNIEKS (tā vārda tiešajša nozīmē). Un var arī saprast, ka autore ir labsirdīgs cilvēks, kas visu ņem ļoti pie sirds + atvainojos, mīkstsirdīga (te nebija domāts apvainojums, bet ir tādi cilvēki, kas vnk nemāk dusmoties un ja uzsprāgst, tad tiešām sanāk smieklīgi un pataisīs sevi par vainīgu), laikam viņša nav tas viltības. Tāpēc arī ieteikums - distancēties un runāt tikai darba lietas, jo apkārtējie jau nav idioti - ja dubļi tiek mesti tikai no vienas puses, tad jau skaidrs, kurš ir iniciators
25.06.2013 15:08 |

Reitings 1093
Reģ: 17.05.2013
kreimene, kāpēc uzreiz svētules?

Jo, ja cilveks to ir pelnijis, tad lai ari dabu pa kartigo un tadu pasu saspljauditu dveseli, nevis vnk ignoru vai kaut ko tadu vaju. A te vel izskan tadi ieteikumi, kaa "izaudz", kas vsp ir nepiemeerots.
25.06.2013 15:09 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Kreimane, ir dumji uzturēt kontaktu ar cilvēku, kas neko labu nenes. Bet, lai to apzinātos, tiešām ir jāizaug līdz noteiktai līnijai. Iesaka reālus risinājumus, bet bērnudārzā jau visiem gribas sist atpakaļ.
25.06.2013 15:14 |

Reitings 393
Reģ: 31.08.2011
Man arī tāda bija... Un izbija, tīri vienkārši ņēmu un uzliku attiecībām punktu.
25.06.2013 15:53 |

Reitings 3966
Man skolā bij viena tāda. Izvilka ar varu info no manis, ko negribēju stāstīt, bet tad sāku šo ignorēt, vienu brīdi aprēca mani, man bij aizstāvis,tad nu šī man liek mieru. ātri atkodu, ka neko nevar stāstīt.
25.06.2013 16:28 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
nezinu, kas viņai par problēmām, visu laiku lien man klāt, tēlo draudzeni, kopē manu stilu pat, bet vienā laidā man melo un cenšas mani iegāzt...

kopē stilu. :) tīneidž problēmas.
25.06.2013 17:28 |

Reitings 7743
Tieši tādu ''draudzeni'' izslēdzu no savu draugu loka un ticu, ka dzīve viņai atspēlēsies. :) Tas, ko viņa darīja man aiz muguras, bija tiešām pretīgi. Jā, tad vēl bijām pusaudzes, bet arī pieauguši cilvēki (vismaz gadu ziņā) mēdz šādi rīkoties.
25.06.2013 17:37 |

Reitings 1
Reģ: 25.01.2014
varu paliidzeet,bet...tikai ja 100% vajag....
25.01.2014 23:20 |

10 gadi
Reitings 1396
Reģ: 18.03.2012
Man tādas druškas bija veselas divas.Pārtraucu kontaktus un tas ir labākais,ko esmu izdarījusi.
Vispār piekrītu Becky un citām dažām.
25.01.2014 23:45 |

Reitings 388
Reģ: 05.12.2013

Izklausās, ka abas esat ļoti jauniņas. Un tā skaitās saspļaudīta dvēsele? Nu gan... Kādā veidā viņa tevi cenšas iegāzt?

Es no tādiem cilvēkiem, kuri pēkšņi kļuvuši nevēlami vai viņu kompānija - nepatīkama, parasti vienkārši atsvešinos. Un tad šie paši lien klāt ar jautājumiem ''Kur tad tu man esi pazudusi?'' un tamlīdzīgi... Katrā ziņā nesaprotu, kāpēc ir jāatriebjas.
Protams, ja kāds ir izdarījis ko īīīīpaši riebīgu, ir bijusi vēlme atriebties, jā... Bet, ja nevaru to izdarīt viltīgi un eleganti, nepadarot sevi par muļķi, tad nedaru vispār.
To iesaku arī Tev.
25.01.2014 23:46 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
neuzskatu, ka atriebties būtu kaut kādā mērā gudri vai pareizi. labāk pārvāri to, kas tev nodarīts un stāvi pāri kompleksainai, ne-pašpietiekamai būtnei, kam dzīves jēga ir citu nomelnošana un melošana. pateiktu, ka vairs nevēlos uzturēt draudzīgas attiecības, darbā darba attiecības. ja sāktu pret mani vērst kkādu savu kampaņu, pieļauju, ka citi kolēģi redzētu, kurš ir īstais muļķītis.
26.01.2014 00:03 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Labrīt, tā ir pagājušā gada jūnija diskusija. Droši vien autore ir tikusi pa šo laiku skaidrībā...
26.01.2014 00:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)