Piparene, paldiespar šo painteresēšos. Vienkārši ex pavisam nesen stāstīja, ka viņa māsa Laimu dabūjusi, ko noskaidroja uzreiz pēc pārbaudes. Es laikam palaidu garām, kuru tad īsti (ērci vai māsu) pārbaudīja.
Pret Laima slimību taču nav potes. Pašai nesen ērce piesūcās,es gan nevedu ne uz kādām pārbaudēm,esmu potējusies pret encefalītu,gāju pie ģimenes ārsta,viņa uzprasīja kur ērce vai aizvedu pārbaudīt,teicu,ka ērce jau tajā pašā vakarā bija kaput.
Ir jāskatās uz pašsajūtu un vai ~2 nedēļu laikā ap koduma vietu parādās tāds zilgans vai kāds tur pleķis,tad ir laima slimība un jāiet pēc antibiotikām.
Kurai telefona rēķinam nav žēl 59 santīmus klāt? :D Es gribu izšķirstīt Kas Jauns e-žurnālu, bet tur var par to samaksāt ar SMS palīdzību. Nav pat iespēja ar bankas karti samaksāt! Varbūt kāda pati grib pirkt un padalīties ar mani? :)
labrit, ligo nosvinajam cinevillaa bij diezgan forsi :) vispar ne 23. ne 24. neredzeju nevienu policijas auto (tukums-jelgava) :D
majas taaads bardaks un netiro trauku kaudzes, nevaru sanemties kerties tam visam klat :D
Man šodien brīvdiena !!
Ah, ko tik es neesmu uzspēju nedēļas nogalē,tur ir stāsts uz 5lpp :D
Jāņos man bija jāstrādā un pēc tam devos pie draudzenēm un tad jau uz zaļumballi.
Visās brīvdienās neesmu gulējusi ilgāk par 4h, tad nu tajās divās brīvajās dienās, kas man ir dotas, gribu kārtīgi izgulēties.
Vakar nakts melnumā, atklāju arī peldēšanās sezonu. :)
Šodien opim ir dzimšanas diena, jāveic pēdējie iepakošanas darbiņi un laižu prom.
Var teikt, ka tikko pamodos :) un brokastoju, paņēmu darbā brīvdienu, jo zināju ka šī diena būtu mokas.
Līgo bija ļoti jauki, bijām mini kompānija, bet viss bija ļoti labi. Nekādas pārēšanās un piedzeršanās nebija.
Pa Līgo brīvdienā nobraucu arī priekš sevis padaudz km ar veļuku, piektdien 50, sestdien 50, svētdien 14, vakar 14km.
Svinējām laukos, atbrauca draugi un radi. Jāņi bija tikai nedaudz mierīgāki kā citus gadus- manā gadījumā ar mazāku patērētā alkohola daudzumu. Brīvdienas kopumā foršas, jo ļoti labi atpūtos, peldējos, sauļojos, arī izskrēju.
Es te tagad sēžu un prātoju sūtīt vai nesūtīt no boohoo, tur arī atlaides. Atradu 2 lietas, bet bail iegrābties ar izmēriem... it kā jau 2x sūtīju un bija perfekti, bet tie bija tādi brīvāki džemperi... Tagad gribu vienkāršu kreklkleitu un šifona blūzi... Eh, jādomā
Labdien! :)
Svētki bija jauki, bet jūtos nogurusi. :D Rīt izlaidums, kas ļoti priecē, bet svinēt kaut kā vairs negribas, bija plāni, bija doma, bet tagad...:(
Ja nu kāda meklē interesantu seriālu - šodien iznāca pilots Under The Dome uz Stīvena Kinga noveles motīviem. Arī jaunie Twisted, Mistresses un The Fosters ir interesanti.