IZMISUSI!Vai precēties???

Reitings 8
Reģ: 23.06.2013
Sakšu ar to ka man ir 23 gadi.
4 gadus dzīvoju kopā ar zviedru virieti Stoholmā.
Tikko saņemu vēstuli ka esmu uzņemta augstskolā un rudenī man ir jāsāk studēt.
Šeit ir iespējams saņemt stipendiju 1000ls mēnesī ar tādu noteikumu ka man ir jābūt precētai ar zviedru. Mēs plānojam pirkt māju šeit un es biju domājusi šo naudu visus 3 gadus netērēt un krāt lai mēs varētu atļauties dārgāku māju un lai kāda daļa piederētu arī man.
Es esmu reāli apjukusi un nesaprotu ko darīt. Viņš ir gatavs mani apprecēt,bet man ir tik ļoti bail.
It kā esmu domāju būt tāpat ar viņu kopā,bet man ir loti bail no laulībām,un šķiet ka esmu vēl par jaunu. Viņš ir arī krietni vecāks par mani,viņam 40,bet nu ne tā ir problēma,bet gan ka nespēju izlemt.Ludzu palīdziet ar padomiem.Ko jūs darītu?
23.06.2013 19:15 |

10 gadi
Reitings 361
Reģ: 23.03.2013
Te visas runā tā itkā, ja ir īstais cilvēks, tad ir uzreiz uz sitienu jāprecās :D
Es tevi saprotu, esi nobijusies, vēl neesi gatava laulībām u.t.t., bet naudu garām laist negribas, un kura gan tādu summu gribētu pazaudēt.

Es laikam gribētu precēties, lai iegūtu to summu, BET man jau šķiet,ka precēies, kad neesi tam gatava, vēl ar tik lielu gadu starpību- nu šķiet,ka agri vai vēlu izšķirsieties, bet tev vismaz būs labs kapitāls ,nezinu. Tava izvēle galu galā.
25.06.2013 17:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits