Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kā būt?

Reitings 12
Reģ: 18.06.2013
hei, jāņu rītā

esmu klasiski sapinusies kaut kur starp smadzenēm un jūtām un tūlīt izklausīšos pēc naivas padsmitnieces.

ir bijušas vienas attiecības - manam vecumam diezgan ilgas. decembrī izkāpu no tā posma. viegli nebija, bet sāpe jau sen noslāpusi.

uz aprīli dzīvē iepeldēja ar jaunu elpu, tā teikt, ilgi zināms draugs un pilnīgi dīvainos apstākļos pārgulējām. tas bija diezgan neraksturīgi gan man, gan viņam, jo abi pastāvam par uzskatu, ka kniebieni īsto kvalitāti iegūst laika gaitā, reti kad vienas nakts sakari ir labi.

no sākuma, lai gan fiziski bija labi, viss šķita pilnīgi nepareizi, jo uztvēru viņu lielā mērā kā brāli, taču tad tas notika vēlreiz. un vēlreiz. un vēlreiz.

kā tāds nerunāts likums bija, ka neskūpstamies, jo man bija diezgan bail norauties un sākt kaut ko just pret viņu. tā kā esmu ar diezgan augstu latiņu, kā arī viņš ir ļoti izvēlīgs, vienojāmies, ka attiecības, saistības nebūs labs variants - daudz kopīgu draugu, viņam ir ļoti labas attiecības ar manu māti (kas mūs redz kā brāli un māsu), kā arī nav vēlmes pēc liela trača

viss turpinās jau trešo mēnesi un viss būtu kārtībā, ja vien nebūtu pienācis šis mīļums klāt, rīta kafijas, sēdēšana klēpī un matu bužināšanas, brokastis un deguna bučošana. kad viņš mani pirmo reizi noskūpstīja, es viņam aizliedzu to darīt un teicu, ka tā nevar, citādāk man punci sāk taureņi kņudināt, uz ko jaunietis atbildēja: "tā laikam ir slikta zīme" un turpināja iesākto.

man ir nedrošības sajūta, jo pēc pirmās reizēs vienojāmies par "friendswithbenefits" statusu, taču laikam tā ir taisnība, ka ilgstoši sievietēm sekss nevar būt tikai sekss. vēl ļaunāk ir tas, ka viņš laikam to jūt un diezgan apzināti(?) spēlē uz visu, lai man rastos sajūta, ka starp mums varētu kaut kas būt.

kā man būt? kā lai galvu izvēdina?
23.06.2013 11:13 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
nu, pēc tava apraksta izskatās, ka viņam nav nekas pretī, ja jums būtu īstas attiecības, tā kā problēmu neredzu...
23.06.2013 11:19 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
''Friends with benefits'' statusu piešķir meitenēm, ar kurām var pakniebties līdz čalis atradīs meiteni, kura viņam tik ļoti patīk, ka gribēsies arī attiecības.
Skan skarbi, bet, manuprāt, arī patiesi.

Es ieteiktu vairāk cienīt sevi, savu ķermeni.. un atdoties vīrietim, kurš Tevi mīl un gribētu ko vairāk.. :)

Reitings 441
Reģ: 29.01.2009
Bet ja jau viņš
laikam to jūt un diezgan apzināti(?) spēlē uz visu, lai man rastos sajūta, ka starp mums varētu kaut kas būt.
, tad iespējams viņš pats arī grib ko vairāk? Kāpēc neļauties? :) Iespējams, ka jūs tomēr varat būt arī kas vairāk.
Mana pieredze rāda, ka ja kādam no friends with benefits sāk parādīties jūtas un otrs to sajūt, viņš/a distancējas.

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
ja jau esat tādi ''tuvi'' draugi, ehm, visās nozīmēs, tad izrunājieties...
23.06.2013 11:20 |

Reitings 16391
Jo vairāk guļ, jo vairāk pieķeras.. un tā robeža starp ''pliku seksu'' un jūtām paliek trauslāka. Esmu novērojusi, ka tas sāk arī ieviest problēmas ''friends with benefits būšanā''. Jo puisis it kā paliek mīļāks un jaukāks, un meitene saceras, ka varētu veidoties kaut kas nopietnāks.
Un tad tā neziņa sāk plosīt sirdi..
23.06.2013 11:27 |

Reitings 12
cormeum

man arī tā šķiet. drīzāk par to arī baidos, ka jaukums no viņa ir loģiska reakcija ilgstošam seksam, un esmu to varbūt pārpratusi.

laikam vairāk jāpiezemējas, jo tā jau sekss ir burvīgs un ir forši kopā būt, tikai jāpacenšās distancēties nedaudz no savām iedomām par to, kā varētu būt. :)

Donata

es nepārdzīvotu, ja rastos šāda veida pārpratumi, tiešām justos ļoti briesmīgi!

šorīt arī pīpējam, šamais pievelk mani pie sevis klāt, ilgi paskatās acīs, iedod buču un nevērīgi izmet: "hei, mēs taču kniebjamies vienkārši tāpēc, ka tas ir labi, vai ne?"
uz ko es pasmejos un atbildu "bet protams"
viņš: "skaidrs, tu mani nomierināji"
23.06.2013 11:39 |

Reitings 12
esmu saberzusies. :)
23.06.2013 11:40 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Ha! Tur jau ir kaut kas vairāk par tikai kniebienu no abām pusēm! Žēl tik, ka galu galā draudzība izjuks ..

Ja vīrietis uzdod jautājumus, kādus mini pēdējā komentārā, tad arī viņa galvā ir tieši tādas pašas domas, kā Tavā. Un, šķiet, no Jums sanāktu neslikts pāris :D

Veiksmes :D
23.06.2013 12:16 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Friends with benefits var novest pie attiecībām. Ne pārāk bieži, bet var. No tevis stāstītā izklausās, ka viņš tādu domu ir vismaz apsvēris, bet ej nu sazini. Kad vairs nevari to neziņu izturēt, vienkārši izrunājies ar viņu, pasaki, ko domā pati, un pajautā, ko grib viņš. Nekas briesmīgs jau nenotiks -- jā, varbūt pazaudēsi draudzību, bet tik un tā vairs nekad nebūs kā iepriekš.
23.06.2013 12:27 |

Reitings 12
hei, laikam ļaušu pati tam visam plūst tālāk
tas man īstenībā arī tik ļoti patīk - ka nav nekas definēts un var vienkārši eksistēt līdzās un ir labi. tikai negribas, lai tas pazūd (kas agri vai vēlu neizbēgami notiks)

viņš laikam arī nav puisis, kuram uzliekot spiedienu varētu kaut ko panākt, tāpēc vienkārši sataisīšu dzērveņu uzpūteni un pabarošu :D
23.06.2013 12:32 |

Reitings 16391
šorīt arī pīpējam, šamais pievelk mani pie sevis klāt, ilgi paskatās acīs, iedod buču un nevērīgi izmet: "hei, mēs taču kniebjamies vienkārši tāpēc, ka tas ir labi, vai ne?"
uz ko es pasmejos un atbildu "bet protams"
viņš: "skaidrs, tu mani nomierināji"

laikam vairāk jāpiezemējas, jo tā jau sekss ir burvīgs un ir forši kopā būt, tikai jāpacenšās distancēties nedaudz no savām iedomām par to, kā varētu būt.

Rādās... viņš to dara tāpēc, ka viņam tas šķiet labi, tu.. tomēr jūtu vadīta.
Jo ātrāk šo ''savienību'' pārtrauksi, jo vieglāk būs Tev pašai vēlāk.. bet es ļoti labi saprotu, ka mans komentārs īpaši neiedvesmos uz rīcību, jo parasti šādās situācijās meiteņu loģija ir šāda:

labāk tad es ar viņu vismaz guļu, nekā nekas..
23.06.2013 12:45 |

Reitings 3966
Un, šķiet, no Jums sanāktu neslikts pāris
+ :D
23.06.2013 12:48 |

Reitings 266
Reģ: 04.03.2013
Rādās... viņš to dara tāpēc, ka viņam tas šķiet labi, tu.. tomēr jūtu vadīta.
Jo ātrāk šo ''savienību'' pārtrauksi, jo vieglāk būs Tev pašai vēlāk..

+
23.06.2013 14:04 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Vislabāk būs ja izrunāsies ar viņu. Jo tā tu vari minēt un domāt visu ko. Izrunasies un jutīsi, atstāt visu kā ir vai kko mainīt. Un ja viņam ir tieši tādas pašas šaubas kā tev, tad jau forši, nolemsiet būt kopā un netērēsiet lieki laiku domājot kā varētu būt. Nemoki sevi.
Var sanākt tā, ka šinī laikā viņš atrod kādu ar kuru izdomās būt kopā pa īstam un tu tā arī paliksi ar savu domu un nepateiktām jūtam.
23.06.2013 16:24 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Tu negribi neko vairāk, jo neredzi attiecību iespēju perspektīvā vai arī tāpēc, ka balsties uz kādiem dogmatiskiem apsvērumiem, kā, piemēram, ko citi padomās?

Cik tev kaķīt gadu?
23.06.2013 16:47 |

Reitings 8272
izskatās, ka tas čalis vsp pirmo meitenei dabūjis un pat, ja otro, neko nezin par to, kas ir jūtas.
var jau būt, ka jums notiks kā filmās, ka viņam būs kā ar bomi pa pieri un viņš sapratīs, ka ir tevī samīlējies vai arī vnk viņam nav bijušas tik ilgstošas šādas attiecības un tagad jūtas apjucis, jo saprot, ka it kā starp jums nekā nav, bet cilvēki jūs taču esat, nevis akmeņi lauka vidū.
25.06.2013 11:53 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits