Sveiki,
Es neesmu pārāk pieredzējis seksā.. pāris reizes ir protams bijušas.
Mans jautājums ir šads... es lasu šeit forumā un citās interneta vietnēs, ka lai sieviete arī gūtu orgasmu ir nepieciešamas vismaz 10-20 min seksa.. Bet es tiešām nesaprotu, kā tieši tas tiek rēķināts... piemēram.. es esmu draudzenē... un man bez maz vai pilnā ātrumā kā es varu ir tās 10-20 minūtes jaiztur ?
Vai tās minūtes rēķina ka sāk lenām.. pakāpeniski paaugstina tempu... vietām samazina, tad lēnāk.. atrāk..,maina pozas nu domu sapratāt...
Jo es tagad tā īsti neizprot, jo piemēram, es ātrākajā tempā varbut vienu minuti var but varu izturet bet tad notiek ejakulacija un ari pats esmu ļoti noguris....
Es zinu, ka arī daudz lieto alkoholu pirms tam, un tad ilgāk var turēt jeb kādā tempā... bet es alkoholu nelietoju, kaut gan man ir tie gadi kas atļauj.
kā tad īsti nu teiksim tas ir jādara.. nu runājot konkrēti par ātrumu... un kā tieši tās 10-15min jūs saskaitat. varbūt jums ir kādi ieteikumi, padomi... es zinu, ka tas tā smieklīgi izklausās... bet ceru, ka saprotat, neviens jau nepiedzimst ar zinībām...
Būšu ļoti pateicīgs par atbildēm un ieteikumiem, paldies !