Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Parsaulots kakls!

 
Reitings 673
Reģ: 25.12.2012
Sveikas! :)
Versos pie Jums pec padoma.
Sodien lauka tads skaists laiks, tadel nolemu iet pasauloties. Ta ka paslaik padzivoju pie drauga, lai tiktu sauloties jaiet pie manis uz majam, jo vins dzivo vieta, kur sauloties tuvuma nav iespejams. Saulojos ka parasti, 30 min prieksu un 30 min aizmuguri. Tas viss jau normali, nepardegu un viss saprata robezas. Pec saulosanas gaju majas pie drauga, iegaju dusa un pec tam sajutu uz kakla, pie krutim nepatikamu, dedzinosu sajutu. Tad nu ieraudziju, ka no tas naksanas esmu pamatigi iesaulojusi maiku, viss ir loti sarkans un sapigs.
Kadreiz tik loti saule man nepievilka, tacu pirms gada, kad pirmo reizi apmekleju solariju - saule loti saka kert klat.
Tadel, kadus kremus vai ko tadu Jus man varat ieteikt, pirms dosanas lauka? Nevelos atkal staigat pa sauli un pec tam apdegt un iesaulot kaut ko atkal. Paslaik izskatos smiekligi. Japiemin, ka ari seja ir loti sarta. Paslaik bail doties lauka, negribu to vietu vel vairak apdedzinat. :(
22.06.2013 17:37 |
 
Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Man tomēr liekas dīvaini, ka pēkšņi no saules sāc apdegt. Ja pirms tam neapdegi un pēc solārija ir novērots, ka sāc apdegt.. es ietu pie ārsta pārbaudīties un parunāties. 30 min + cik tās minūtes jājiet, neliekas tik daudz, lai tā apdegtu, ja pirms tam ir bijusi normāla āda ( tā es noprotu )
Tu lietoji krēmus, eļļas vai kaut kādus aizsarglīdzekļus šodien?

Ko vēl varu ieteikt - palietot beta karotīna kapsulas, man jūtīga āda pret sauli, arī varu ātri apdegt, bet tagad jūtu, ka daudz labāk un pēc sauļošanās nav sārtumiņš, bet pāriet uzreiz brūnumā. Šovasar vēl neesmu apdegusi, tā kā iesaku ;)
22.06.2013 17:44 |
 
Reitings 673
Reģ: 25.12.2012
Nelietoju sodien neko tadu. Tikai pec saulosanas nedaudz kajas ar kreminu sasmereju. :)
Paldies par ieteikumu!
22.06.2013 18:52 |
 
Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Nu tad tagad skaidrs, vairs nebrīnos, ka apdegi. Es nemaz bez sauļošanās līdzekļiem nesauļojos, lai neapdegtu un pasargātu savu ādu.
Nu der jebkurš krēms, galvenais ka SPF filtri ir klāt. Es lietoju no iherba eļļu, bet vispār veikalā ir plašs klāsts un neviens nav baigais draņķis. Tas pats Dzintars ir tā neko ;)

Šodien gan noteikti vai nu Dzintars SOS, Bepanthen, Panthenol, alveja vai ko citu, lai pāriet sarkanums.
22.06.2013 19:07 |
 
Reitings 417
Reģ: 29.01.2009
Izlasīju - pārsauļots kaķis :D

Vienu reizi arī apdegu saulē (speciāli nesauļojoties), parādījās čūliņas dekoltē zonā. Nākamās reizes, ejot ārā no mājām, vilku T - kreklus, lai nekairinātu to vietu.:) Un es ļoooti reti apdegu, čūls priekš manis bija kaut kas jauns un nebijis. Savi +30grādi tur bija un spēcīga saule, kas nevienam un nekam nenāk par labu.
22.06.2013 19:10 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits