Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

draudzene un viņas draudzene

 
Reitings 4
Reģ: 22.06.2013
Sveikas lasītājas !

Par cik katram(-ai) no mums ir savas fantāzijas, vai vēlmes, kuras vēlētos istenot, uz reiz neuzbruksim man ar komentāriem, ka manas vēlmes ir pārāk samaitātas vai tamlīdzīgi... formulēsim to tā, ka katrs no mums vienkārši ir gatavs palikt uz vietas vai iet tālāk aiz zināmām robežām.

Tātad lieta sekojoša.. nu jau kādu laiku satiekos ar sievieti, kura ir par mani 5 gadus jaunāka ( Man 31 viņai 26) Es gribētu viņai palūgt, vai viņa manā priekšā būtu gatava nodarboties ar seksu ar otru sievieti... var būt svešiniece var būt draudzene, tas atkarīgs, kā viņa to pati vēlās..... ir vairāki varianti kā tas notiktu..

1. Ir tas, ka es tiešām neiejauktos
2. Ka es kopā ar viņas draudzeni uzbudinātu savu draudzeni ( bet man ar to otro meiteni nekas nebūtu)
3. Ir ka es ar savu draudzeni.. viņas draudzeni...

4. Ir ka vienkārši mēs visi trīs...

Protams es savu draudzeni ļoti mīlu, un nevēlētos viņu krāpt un negribētu piemēram, ka es un vēl viens vīrities ar viņu nodarbojamies, to es nevarētu izturēt, ka viņai kāds bez manis pieskaras... protams uzbudinājums jau būtu.

Tātad vēlētos noskaidrot, kādas ir jūsu domas par attiecīgajiem 4 scenārijiem... nu to pēdējo varam arī izlaist 4. jo pats īsti nēesmu parliecināts vai 2 sievietes varētu apmierināt, tomer tur ir jabūt ne pa jokam iekšās, viens ir runāt otrs ir vai to varētu spēt..

Vai tie pirmie trīs scenāriji ir kaut kas ļoti TABU un vai Jūs piekristu, kam tādam ja jums puisis prasītu vai draudzene izpalīdzēt ?

Liels paldies !
22.06.2013 12:09 |
 
Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Es domāju,ka ja ka tie scenāriji pa diviem un neisaistot trešo neiet krastā,jo trešais arī būs "uzvilcies".Un tas Tev ir jārunā ar savu draudzeni.Varbūt,ka viņa trijatā negrib jeb gribētu ar čali!:p
22.06.2013 12:15 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Tev jau vispirms jāprasa vai viņa grib ar meitene:D
viņai var būt būs jāiztur,ja Tu ar citu ņemsies ,taču Tu nevarēsi izturēt. kur loģika? kāpēc viņai jāiztur,ja Tu negribi,lai viņa ir sex vēl ar citu?
man liktos muļķīgi ,ja draugs skatītos kā es ar kādu ņemtos:D

nē, tad es pateiktu,ka viņam būs arī trio s+v+v un viņš par to visu aizmirstu:D
man vispār neko negribētos ar savu draudzeni:D, jo tas būtu kā ,kaut ko darīt ar savu māsu:D
22.06.2013 12:20 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Vai tie pirmie trīs scenāriji ir kaut kas ļoti TABU un vai Jūs piekristu, kam tādam ja jums puisis prasītu vai draudzene izpalīdzēt ?


Ja es būtu brīva meitene.. who knows.. maybe. Manuprāt, šajās spēlēs vislabāk ir iesaistīties 3 neitrālākiem cilvēkiem, kuri nav attiecībās (un nav arī samīlējušies viens otrā). Tādā gadījumā man neviens no variantiem nešķiet īpaši amorāls.

Es nespētu iedomāties pat skatu kā mans puisis pieskaras citai sievietei un otrādi.

Interesanti ir tas, ka ar bijušo draugu reizēm mēdzām par kaut ko tādu aizdomāties, bet tagad tādas lietas attiecībās šķiet pilnīgs Tabu.
22.06.2013 12:21 |
 
Reitings 4
Reģ: 22.06.2013
to cormeum

Nu jā, es par to pašu domāju, ka itkā jau būtu labāk savā starpā nepazīstamiem, bet kādu odziņu jau dažreiz gribas pielikt.. bet piemēram, ka tavs puisis un tava draudzene vai sieviete kuru tu nepazīsti vēlētos tevi apmierināt... ( tie abi savā starpā neko nedara) tāds scenārījs arī neietu pie sirds ?
22.06.2013 12:27 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
No emocionālā viedokļa var būt arī labāk ar nepazīstamu, taču Tev nav bail,ka trešā meitene jau ar nezin kuro nepazīstamo satiekas un tā darās?:D meitenei ar meiteni jau grūtāk izsargāties:D vai viens baudas mirklis ir tā vērts,lai riskētu ar veselību, attiecībām? ja Tev vai viņai tā trešā tā iepatīkas,ka visu laiku sāc par viņu un nespēj vairs aizmirst, vai arī vēlies atkal un atkal atkārtot tādu pasu scenāriju.
manuprāt, vīrieši pārāk safantazējas un reāli nekas tur tāds elpu aizraujošs nav. ja Tu pievienotos, tad diez vai spētu abām vienlīdz daudz veltīt uzmanību un ko darītu otrā ,ja Tu pirmo sāktu izmīlēt? skatītos? vai viņa nejustos atstumpta,ka ar draudzeni mīlējies ,bet ar viņu nē?
iesaku Tev par šo visu padomāt.
22.06.2013 12:33 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Klimansons, es nespēju sev garantēt, ka pēc tāda pasākuma man tas nesabojās līdzšinējo attiecību kvalitāti. Varbūt pēc šādas izklaides puisis šķitīs ''netīrs'' un/vai otrādi. Tas izklausas jocīgi, bet paziņām ir bijis tā, ka pēc šādām rotaļām kaut kas attiecībās ''pazūd''.
Ir arī, protams, dzirdētas gluži pozitīvas atsauksmes.

Bet kā jau minēju.. ja pagātnē tāda doma pat šķita nedaudz vilinoša, tad šodien to pat iztēloties nespēju. Tas pat nav vadoties tikai pēc principiem, bet vienkārši no sajūtām.

Varbūt tam ir sakars ar to, ka ir cilvēks ar kuru var justies pietiekami realizējies arī divatā? Bez ''palīginstrumenta''..

Varbūt jūtas ir citādākas, šķīstākas? :)

Grūti izskaidrot..
22.06.2013 12:34 |
 
Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Mani vnk fascinee sii viriesu domasana "varetu 3ataa" davai, daram! Nu tad meklejam 2tru meiteni :D kapec meiteni? Varbut es gribu, lai ir veelviens virietis! Nee, tu galigi traka - es tacu nevalasos pa gultu ar veel vienu chali! Goda vards - kas jums , viriesiem, tajaa bridi galva notiek?! Kapec sievietei biezi vien jazage smadzenes pa seksu 3ataa ar noteikumu 2 sievietes un tu, bet pilnigi izslegta doma pa 2 vieriesi un 1 sieviete :D tas pats pa anaalo seksu - davaaaai zakit, atlauj man to izdarit , daavaaaai! A kad pasaka - ok, bet tad ljauj man tev arii kko dibenaa iebazt! Neeeeee kas es pedins? Tas tacu saap! A b*eg sievietei nesap?! * sis viss ir out of theme , ja gan sievietei gan virietim ir pasiem velmes tiks panemties dirsaa vai seksu 3ataa vng kada kombinacija. Es runaju pa tiem gadijumiem, cik seit reizes lasits, kad sievietes lauz sev smadzenes - vins grib seksu 3ataa vai analo, bet es nezinu vai man to gribas, a ja nedarisu, vinam paliks garlaicigi utt. Nu zeel man to sieviesu kam sitaadi te
22.06.2013 13:57 |
 
Reitings 4
Reģ: 22.06.2013
vasaras_beerns

1. es par anālo šeit nerakstīju.
2. izlasi to ko jautāju, un uz to atbildi, nevis izdomā savā trulā galvā kaut ko.
3. Varbūt bērnībā traumēta esi bijusi, ka tagad tikai par anālo vien domā ?
22.06.2013 17:08 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Tu gribi,ar divaam sievieteem, bet ja vinja gribeetu ar 2 puishiem, tu atteiktos? Kaut kaa negodiigi liekas.
Ja buutu briiva, parakstiitos vrb uz 2sveshiem viirieshiem.
Nekaa citaadaak.
22.06.2013 17:13 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Esot attieciibaas es to nedariitu un man tas ir tabu. Netaisos skatiities kaa mans draugs, miiljotais cilveeks, blenzh, pieskaras vai veel nez ko ar otru sievieti.
Manii taa noteikti radiitu kaut kaadu barjeru un diezvai es semocionaali vareetu attieciibas turpinaat.
Galvaa tas kaut kaa nostraadaatu kaa kraapshana.
22.06.2013 17:17 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits