Sveikas lasītājas !
Par cik katram(-ai) no mums ir savas fantāzijas, vai vēlmes, kuras vēlētos istenot, uz reiz neuzbruksim man ar komentāriem, ka manas vēlmes ir pārāk samaitātas vai tamlīdzīgi... formulēsim to tā, ka katrs no mums vienkārši ir gatavs palikt uz vietas vai iet tālāk aiz zināmām robežām.
Tātad lieta sekojoša.. nu jau kādu laiku satiekos ar sievieti, kura ir par mani 5 gadus jaunāka ( Man 31 viņai 26) Es gribētu viņai palūgt, vai viņa manā priekšā būtu gatava nodarboties ar seksu ar otru sievieti... var būt svešiniece var būt draudzene, tas atkarīgs, kā viņa to pati vēlās..... ir vairāki varianti kā tas notiktu..
1. Ir tas, ka es tiešām neiejauktos
2. Ka es kopā ar viņas draudzeni uzbudinātu savu draudzeni ( bet man ar to otro meiteni nekas nebūtu)
3. Ir ka es ar savu draudzeni.. viņas draudzeni...
4. Ir ka vienkārši mēs visi trīs...
Protams es savu draudzeni ļoti mīlu, un nevēlētos viņu krāpt un negribētu piemēram, ka es un vēl viens vīrities ar viņu nodarbojamies, to es nevarētu izturēt, ka viņai kāds bez manis pieskaras... protams uzbudinājums jau būtu.
Tātad vēlētos noskaidrot, kādas ir jūsu domas par attiecīgajiem 4 scenārijiem... nu to pēdējo varam arī izlaist 4. jo pats īsti nēesmu parliecināts vai 2 sievietes varētu apmierināt, tomer tur ir jabūt ne pa jokam iekšās, viens ir runāt otrs ir vai to varētu spēt..
Vai tie pirmie trīs scenāriji ir kaut kas ļoti TABU un vai Jūs piekristu, kam tādam ja jums puisis prasītu vai draudzene izpalīdzēt ?
Liels paldies !