Sievietes pec 40 ... Kapec?

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Filizofiska tema, kapec sabiedriba sievietes pec 40 gadu vecuma teoretiski noraksta?
Mes te ar kolegiem diskutejam un ta jau ir - vecis pec 40 tikai plaukst (ir, protams, iznemumi) - laba karjera, laba alga, milaka utt. Bet sievietes jau ir norakstitas - veca, parasti bez interesem, jo visu savu dzivi veltijusi gimenei un berniem utt.

Gribas vnk dzirdet viedoklus, ko jus domajat un vai jums apkart ir sievietes, kas pierada pretejo? Un vispar - ka butu sievietei javeido sava dzive, lai pec 40-50 gadu vecuma nepaliktu zaudetajos ar viru, kuram ir jauna milaka, bet gan but skaistai, veiksmigai sievietei ar plashu redzesloku un skatijumu uz dzivi?
20.06.2013 18:39 |

Reitings 474
Reģ: 13.05.2013
šajā par forumā visādās tievēšanas diskusijās ir saliktas n-tās skinny fat bildes.
20.06.2013 19:08 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
1. Sievietei pēc 40 beidzas auglīgais periods. Vīriešiem tā nav.
2. Pašlaik pasaulē valda ārējā skaistuma kults. 40 gadīgā lai vai kādus krēmus lietotu, tik un tā paliek veca un krunkaina. Bet vīriešiem gribas, lai ir kā no žurnāla vāka- ar spoguļgludu ādu, utt. Man pazīstamie trīsdesmit-četrdesmitgadnieki rauc degunus jau par 30-gadniecēm- saka, ka vecas.

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
nauda, apmierinatība ar dzīvi un vīrietis, kurš lutina

Reitings 537
Reģ: 02.11.2012
Nekad nevajag paklaut visu savu dzivi virietim.
Ir sievietes karjeristes kuras izskatas teicami pateicoties veseligam dzivesveidam,sportojot regulaari un rupejoties par savu izskatu.
Un shis sievietes nekaadi nav atkarigas no viriesha jo pashas ir sapelnijushas daudz naudas lai nebutu atkarigas ne no viena.
Protams tad rodas jautajums,bet kad tads taisit bernus?Netaisiisi jau vinjus peec 40
Manuprat perfektais vecums beerniem ir ap 26-30 gadiem/tas ir tikai mans viedoklis/
Tad ir ieguta izglitiba,iespejams labi atalgots darbs.
Un ari pec berna piedzimshanas nekas neapstaajaas,ir jaatguust forma,un jaaturpina pashizaugsme karjeraa.
Sievieteem vajadzeetu vairaak maacities no virieshiem kaa dziivot,lai vinjas peec 40 nebuutu norakstaamas.
Es tieshaam nesaprotu taas sievietes kuras peec dzemdibam necenshaas atguut augumu kaads bija ieprieksh,un neturpina karjeru. Nu nav tur nekaadas pashizaugsmes seezhot maajaas ar beerniem visu atlikusho dziivi,ne ari beerniem ko veertigu var iemaacit.
Viirietis var atrast citu,un tad sievietei nebuus ne labie dzives apstaakli vairs-nauda,ne arii izskata.
Varu sadereet ka man tulit saaks krist virsuu te dazhas:D
20.06.2013 19:15 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Chanele, bet tā pafilozofējot - kada jēga veltīt visu sevi karjerai visa mūž garumā? Nu neatkarība un patstāvība ir laba lieta, bet ne jau tikai karjera to nosaka. Bet atdodot darbam visu sevi - nepiedalīties bērnu izaugsmē, ne saimniecības attīstībā, ne ģimenes attiecību izkopšanā, bet vismaz piecas dienas nedēļā, vismaz pa 8h katru dienu, gadiem ilgi darīt kaut ko, kas nav nemaz tavs un tev par to maksā tikai noteiktu algu un pat pensijai no tā atliks tikai mazumiņš... Un tad sēdēsi vecumdienās - bērni būs kaut kā paši izauguši, aizgājuši kur nu kurš, vīrs pavisam izmainījies un izrādās jūs viens otru nemaz nepazīstat vairs, nemāki ne gatavot, ne ravēt, ne par saimniecību rūpēties u.t.t. Kāda jēga?... Tā ir tikai tāda filozofēšana un tikai par darbu kā tādu...
20.06.2013 19:23 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
dzīvei kopumā nav jēgas :D
20.06.2013 19:25 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Tāpēc jau karjeristes izskatāslabi,jo nebija ne jāravē, ne pie plīts jāstāv, ne zobu nākšanu jāpiedzīvo. Viss laiks tikai sev.
Tak grozi kā gribi: par sievieti piedzimt jau ir neliela neveiksme.
20.06.2013 19:26 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nesaku, ka nav jāstrādā, bet uzskatu, ka nav tas jādara, ja negribās un, ja var atļauties to nedarīt! Dzīvē ir daudz skaistākas un vērtīgākas lietas par darbu un naudas pelnīšanu. Katram savs...
20.06.2013 19:28 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Kad man bija 18, es biju paarliecinaata,ka 40 gados dziive beidzaa un 40 gados tu jau esi vecs un jaasaak un otru dziives pusi skatiities.
Tgd savos 23os, es juutu,kaa laiks aiziet, kad beerni saaks dzimt, vsp dziive aizies veeja spaarniem un tajos 40 gados uj,kaa gribeesies dziivot, kaa gribeesies baudiit visu ko.
20.06.2013 19:28 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Man gan liekas, ka taa vairs nav. taa tas bija pirms 10-15 gadiem (par to, kaa bija veel senaak nav ne jausmas). Kaut vai paskatos uz savu mammu un savu veco klasesbiedru mammaam. nu lieliskas sievietes, visaam paari 40, neviena veel nav krunkaina, nekoptas arii nav.

un tu trolli (salavecis, laikam), ko tu dirsies tik daudz :D Latvijaa meitenes ir pat ljoti koptas. Atbrauc ciemos pie manis uz Franciju un tad vareesi shokeeties - meitenes gjeerbjas kaa lupatas (viens latvieshu chalis pat teica, ka izskataas, ka visaam francuuzieteem veljas pulverii buutu pielieta peleeikaa kraasa), nagi apgrauzti, uzacis raustiit nemaak, stils pieklibo, mana vecuma meitenes (23) raksturaa ir taadas kaa 15 gadiiga
20.06.2013 19:34 |

10 gadi
Reitings 4946
nepabeidzu :D

15 gadiigas siikaas.

Un tikai ap 30 vinjas saak palikt normaalas. 40gadiigaas jau vispaar ir forshas, un tieshi shajaa vecumaa vinjas beidzot saak gjeerbties normaali. Nu taa, kaa cilveeki parasti iedomaajas francuuzietes - ar stilu un gaumi. Izskataas arii sakoptas.
Un skinny fat ir visur, ne tikai Latvijaa
20.06.2013 19:36 |

Reitings 95
Reģ: 17.06.2013
demoiselle, daudziem domāšana tālāk par Latviju neaiziet, tāpēc arī rodas tādi pretīgi komentāri un troļļi.
20.06.2013 19:39 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Franchu chikses nebija taas,kas neskuva paduses? Atceros Daanjaa bija mazs sakars ar taam un biju shokaa.
20.06.2013 19:40 |

Reitings 537
Neons visam ir jaabuut ar meeru. Nekad neesmu taa domaajusi ka buutu taa ka man nebuutu laika prieksh beerniem. Tad jau sanaak ka tie virieshi kuri straada un kuriem ir laba karjera arii nav pietiekami kopaa ar beerniem? Manupraat ir jaaizbriivee laiks ko pavadit kopaa ar gimeni. Vienu es arii varu pateikt ka paaraak daudz laika kopaa-/domaaju paarim/,ari nav labi kopaa pavadiit,jo tad apniik viens otram.
Nu ir jaabuut savaam intereseem un hobijiem,lai viens otram neapnikti. Un protams ir arii japavada laiks kopaa ar gimeni.
Manupraat tas ir pilnigi normals darba laiks katru darba dienu 8 stundas. Taatad viss vakars paliek gimenei un arii brivdienas.
Nezinu vai Latvijaa ari ir taa kaa sheit Norveegijaa,ka sievietei pirmos 2 gadus nav vispaar jaastraadaa peec beerna piedzimshanas,bet vinjus taadaa apmeeraa kaa bija tava ieprieksheejaa alga+veel beernu pabalsti kuri nav mazi sheit.
Vispaar liela dala sheit sataisa vairaakus beernus un dziivo zalji vispaar ipashi nestraadaajot.
Nu protams Latvijas pensijas deelj es vispaar nestraadaatu un nemaksaatu valstij nodoklus,bet nu es nedzivoju lv,sheit pensijas ir ljoti lielas,ka visu vecumdienu var atljauties celjot. Latvijaa taa jau vispaar ir njirgaashanaas par cilveekiem.
20.06.2013 19:44 |

10 gadi
Reitings 4946
čāča, nu nav daudz, bet biezhaak nekaa Latvijaa sanaak uzdurties taam spalvainajaam paduseem :D Te arii daudz biezhaak ir neskuutas kaajas (un vinjaam jau ir tie melnie mati, nekaa Latvijaa tie latvju peleekie ;D). Bet nu taa uzacu neraustiishana man visvairaak kriit aciis.
20.06.2013 19:49 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Jaunā māmiņa 35 gadu vecumā? Nu, un cik cilvēkus tad tāda "jaunā māmiņa" paspēs atražot? Sevi un varbūt arī savu vīru? Tāpēc jau ir pilni rietumi ar āfrikāņiem un aziātiem, ka tur par tādām muļķībām smejas.
Labi tik tiešām saglabājas tie cilvēki, kuri savu laiku var veltīt tikai sev. Pārsvarā - vientuļie.
Karjeristes? Jā, ir neatkarīgas, jā - pelna naudu, jā - koptas un labi izskatās, tikai - par saviem bērniem, ja tādi vispār ir, parasti ir aizmirsušas, un kad šie izaug, yad ir lielais izbrīns. Kāpēc man, tādai ogai dēls ir tik izlaists, ar tik nepareizu orientāciju, utt.? Tādām vīrs un bērni ir ne vairāk kā priekšmeti, kuri apliecina karalienes statusu - vienā rindā ar dārgu auto un citiem fetišiem.
20.06.2013 19:50 |

Reitings 474
Reģ: 13.05.2013
esmu bijis daudzās valstīs. ir daudz kur līdzīgi kā Latvijā, dažās vietās labāk, bet nekur sliktāk.
20.06.2013 19:51 |

10 gadi
Reitings 4946
nu nedirs, smerdeli
20.06.2013 19:55 |

Reitings 537
Sievietem karjeristee kuras grib beernus un visu apvienot ir jaaiemaacaas viena svariga lieta un taa ir PLAANOSHANA.
Manupraat ljoti labs piemeeros tam ka ir iespeejams visu apvienot,t.i. ruupeeties un buut pietiekami kopaa ar beerniem un viiru,turpinaat darboties savaa karjeraa un labi izskatiities,ir Miranda Kerr
20.06.2013 20:01 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Iebilstu. Ja sieviete ir karjeriste tas vel nenozime, ka vina izskatisies labak par majsaimnieci, vismaz man pazistamajas sievietes tas nav noverojams. Kada man pazistama karjeriste, sociali aktiva sieviete, kas mil fitnesu un ed veseligi, seja izskatas vismaz 6 gadus vecaka ka ir patiesiba, jo ir redzamas noguruma pedas un miega trukums. Kada cita draudzene, stradajosa sieviete, bet ne karjeriste izskatas 6 gadus jaunaka neka patiesiba, jo dabu pietiekosi atpusties un ir mazak stresa. Mana masa liela karjeriste, uzturot slaido figuru ir sabojajusi savu reproduktivo sistemu un nevar tikt pie bernina pie kam ir jau 40+ gadi. Tas ir laupijis vinas kadreizejo dzives optimismu.
Sievietes skaistumam ir vajadziga mieriga, drosa un partikusi dzive ar vajadzigo atputu un bez stresa, tikai cik tas mums katrai ir reali? Karjeristei stress un miega upuresana ir neizbegami, stradajosai matei tiesi tapat, ja ne vairak. Visrealak sevi svaigu saglabat ir tiesi majsaimniecem ar uzticamu un labi pelnosu virieti pie saniem, kuras bernus aizvedot uz skolu un b/d vai vispar ir bez berniem, var nodarboties ar fitnesu, veikt kosmetiskas proceduras & shit un vakara agri tikt gulta un sanemt nepieciesamo miega devu. Tas ir tad ja mes dzivojam tikai prieks savas vertibas viriesiem paredzetaja galas tirgu. Es tomer labak dzivoju ta lai man 40 gados butu labakas lietas par ko domat ka savu seksualitates akciju vertibu.
20.06.2013 20:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits