Iebilstu. Ja sieviete ir karjeriste tas vel nenozime, ka vina izskatisies labak par majsaimnieci, vismaz man pazistamajas sievietes tas nav noverojams. Kada man pazistama karjeriste, sociali aktiva sieviete, kas mil fitnesu un ed veseligi, seja izskatas vismaz 6 gadus vecaka ka ir patiesiba, jo ir redzamas noguruma pedas un miega trukums. Kada cita draudzene, stradajosa sieviete, bet ne karjeriste izskatas 6 gadus jaunaka neka patiesiba, jo dabu pietiekosi atpusties un ir mazak stresa. Mana masa liela karjeriste, uzturot slaido figuru ir sabojajusi savu reproduktivo sistemu un nevar tikt pie bernina pie kam ir jau 40+ gadi. Tas ir laupijis vinas kadreizejo dzives optimismu.
Sievietes skaistumam ir vajadziga mieriga, drosa un partikusi dzive ar vajadzigo atputu un bez stresa, tikai cik tas mums katrai ir reali? Karjeristei stress un miega upuresana ir neizbegami, stradajosai matei tiesi tapat, ja ne vairak. Visrealak sevi svaigu saglabat ir tiesi majsaimniecem ar uzticamu un labi pelnosu virieti pie saniem, kuras bernus aizvedot uz skolu un b/d vai vispar ir bez berniem, var nodarboties ar fitnesu, veikt kosmetiskas proceduras & shit un vakara agri tikt gulta un sanemt nepieciesamo miega devu. Tas ir tad ja mes dzivojam tikai prieks savas vertibas viriesiem paredzetaja galas tirgu. Es tomer labak dzivoju ta lai man 40 gados butu labakas lietas par ko domat ka savu seksualitates akciju vertibu.