men vs women colective

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Kā ir ar jums,meitenes,jūs gribētu nonākt tādā darba vietā,kur lielākoties ir vīrieši?Vai sievietes?!
Varbūt jau esat tādā,kā jūtaties?
Man vienā darba vietā 80% ir vīriešu un 20% dāmas,otrajā visi 95% vīriešu un jāsaka,ka te ir labāk. Mazāk klaču. :D
18.06.2013 15:41 |

Reitings 117
Reģ: 05.06.2013
viss atkarīgs no cilvēka, nevis dzimuma. daži vīrieši ar savām intrigām un klačošanos pārspēj dāmas. es esmu par vnk sakarīgiem kolēģiem, neatkarīgi no dzimuma :) nenoliedzu, ka foršāk, protams, ir būt vienai dāmai vīriešu bariņā :D

Cik sievišķīgi! Visas grib būt tās vienīgās, smukās, apbrīnojamās vienīgās sievietes darbā Te nu man jāpiekrīt Pause&co komentāriem. Pašas jau vien grib klačoties! un atradīsies arī vīriešu kolektīvā kāds vīrietis ar attīstītu sievišķo pusi,kuram patiks paklačoties.
Tieši mūsu nodaļā ir tikai 1 vīrietis, pārējās ir fantastiskas sievietes un meitenes! Man ir paveicies ar kolektīvu. Tām, kam čūskas apkārt..nu žēl man jūs.Draudzīgs kolektīvs ir vērtība.Lai katra to piedzīvo.

+++
19.06.2013 13:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits