čauuuu!
Man plānā viens paliels darbiņš, kas droši vien visu dienu aizņems, bet vakarā par to, ka būšu nopelnījusi - pasēdēšana ar kaimiņiem, gribu to mojito beershake izmēģināt :D
priori, man šķiet, ka baigi grūti atrast sakarīgu krāsu, vienā no 7 reizēm varbūt uztrāpu, haha :D
par riteņbraucējiem - šogad pirmo gadu man viņi sāk nepatikt, besī tie, kas pa ietvi brauc tik ātri..pag. nedēļ izeju no veikala (tur ir tā, ka izej un esi uzreiz uz ietves), pasperu 1 soli, un viens man gandrīz uzbrauc virsū, aiznesas garām un pēc tam pats lūr, vai ir uzbraucis man vai nav, pffff. Un vēl man besī tie neloģiskie celiņu sadalījumi, man šķiet, ka tas, kurš tādus izdomājis, nav ne gājējs, ne velobraucējs...parkos ir vispār jāiet/jābrauc līkločos, visu laiku skatoties apkārt, lai ievērotu to sadalījumu. Tāpat kā man nepatīk tie, kas vispār neievēro sarkano gaismu, tjipa "es jau maziņš, nekas nenotiks, ja pārbraukšu pār sarkano", tas nekas, ka gājējiem tajā laikā ir zaļā vai var kādu avāriju izraisīt. Un vēl tie, kas pēkšņi, nesamazinot ātrumu, maina ielu uz ietvi un otrādāk. Pārējie visi forši :D :D