Jūs spējat noticēt???

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
Jūs spējat noticēt ,kas pasaulē notiek? Esmu minējis,ka esmu lauva.Ne jau protams pēc horoskopa ,bet īsts lauva dzīvē..un jūs antilopes.Viena no nodarbošanām man pašlaik ir strādāju drošības dienestā,tur viena antilope spītīga tāda,neklausa īsti mani...izrādās viņa tur kaut kāda priekšniece...es tām pārējām visām meitenēm jau izskaidroju ,apmāciju viņas..es lauva,jūs antilopes un ,ka antilopes klausa mani lauvu vienmēr un dara vienmēr to,kas lauvam patīk!A ar to priekšnieci kaut kas nav normāli..es viņai šo arī izskaidroju... šī tāda kaut kāda dīvaina..ar 1mo uzreiz nesaprata..nu medzēt taču dzīvē tā būt,ka antilope man neklausīs,tad jau varbūt vēl attiecībās meitene pieņems lēmumus manā vietā un izlems ko darīt?Prekš kam tad vīriets vispār domāts?Jūs vispār varat iedomāties šādu absurdu,kur meitenei ir teikšana pār vīrieti? Es viņai beigās teicu=antilope beidz blefot tu biji un esi tikai antilope.Tagad jau normāli,normālas attiecības mums tagad šī apdomājās un saprata,ka tāpat zaudēs,ka ne to pretinieku izvēlējusies,varbūt tur kādus mazus pļavas trušus/vājus vīriešus viņa noblefotu,ka viņai ir kāda teikšana pār vīrieti,bet nu ne jau mani../35 gadi viņai..blonda tāda simpātiska..bet nu īstu vīrieti izskatās,nekad dzīvē līdz manīm nav redzējusi..ja jau šāda pretīm runāšana no viņas puses..eh dzīve dzīve..visas tur jūs pa gaisu lidinaties..līdz mani satiekat,pēc tam brīnaties,šitas nevienam pļavas trusim nav līdzīgs,šis mums apkārt neskraida/nelēkā nejautā vislaik vai cepums nav par cietu,vai ūdens pietiekami silts zobiņus neapsaldēji dzerot?:D
17.06.2013 19:03 |

Reitings 701
Reģ: 29.01.2009
Es tadus ka Tu brokastis edu.
17.06.2013 20:08 |

Reitings 3966
Es vel centos iebraukt, bet pec pāris rindiņām sapratu ka nav vērts
+

neko nesapratu ko uzrakstīji.
17.06.2013 20:08 |

Reitings 370
Man jau ir jautri :D

Kur tad ir tā lauvene tev blakus? Kāpēc nav?
17.06.2013 20:09 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Jauki! Es arī Tevi mīlu!
17.06.2013 20:11 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
antilopes lauvu neklausa, un lauvas iegribas neizpilda. antilopes no lauvas bég :D
17.06.2013 20:27 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
ANTILOPE MY ASS!!!!!!
17.06.2013 20:29 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
riktīgs murgs, bet tā kā man darbā jāpavada vēl 30min kuras , protams, velkas kā mūžiba :D iekomentēšu te :D

pirmkārt, ja čalis dzīvo ar domu, ka viņš ir lauva un sieviete antelope , tad jāiet ciemos pie draudziņiem tvaika ielā :D

otrkārt, mazs filisofisks domu grauds no manis kādēļ mūsdienās ir šāda situācija, kad vīrietis vairs nav tad GALVA un pavēlnieks :D
ļoti vienkārši, lielākā daļa vīriešu ir palikuši pa pilnīgiem ļumiķiem :D lai vīrietis sevi varētu saukt pa GALVU sākumā jāsaprot dažas lietas - vai sieviete vīrieša paspārnē jūtas droša, aizsargāta, mīlēta , lolota, vai sievietei nav uz pleciem puse maksājumu, puse pienākumu (kā bieži notiek - davai dzīvojam kopā, tikai maksājam visu uz pusēm :D ), vai sievietei jādomā , kā nopirkt ēdienu un par ko, vai sievietei jādomā kā uzaudzināt apģērbt bērnu, kaut vai jādomā kā pienaglot skapītis pie sienas? diemžēl, šodien sieviete , ja ne domā pa visu to ik dienā, tad pa pusi noteikti. reti ir sastopami vīrieši ,kas kā saka ''rūpējas, lai māja ir stingra un nes mamutu mājās'' un sieviete tikai bezbēdnībā taisa ēst. tāpēc arī - lai sauktu sevi pa lauvu, pavēlnieku utt.sākumā padomā -vai Tu vari to visu sniegt sievietei. un labak dzīvo ar apziņu, ka sieviete nav glupjs medījums, antelope, bet gan lauvu mātīte, kas meklē savu īsto spēcīgo lauvu. ;) :D
17.06.2013 20:39 |

Reitings 554
Reģ: 28.07.2012
es tiešām visu izlasīju! Pārskrēju tā itkā lasītu kodolfiziku:D
17.06.2013 20:50 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
ir tādi dīvaiņi sastapti, kuri iedomājas, ka ir pārākipar sievieti jau tikai ar to vien, ka esot piedzimuši par vīrieti.. uz kādu tiesību pamata?

nevis lauva, bet lielīgs gailis.
17.06.2013 22:12 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Nezinu kā citas, bet es pasmējos :D Turpini tādā garā un gan atradīsi savu īsto antilopi :D Lai veicas!
17.06.2013 22:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits