Man ir viļņaini, bet ja būtu garāki nekā pašlaik, būtu ideāli.
Šobrīd man ir mati līdz atslēgas kaulam, arī viļņojas.
Man patīk un arī labi izskatās gan viļņaini, gan taisni.
Nevarētu visu laiku staigāt tikai taisnos vai viļņainos, patīk pārmaiņas, ne visu laiku viens un tas pats :)
Un Aija jau atkal kārtējā diskusijā iemetusi savu žulti.
Jebkuri dabīgi taisni,cirtaini vai afro mati ir skaisti, ja piestāv valkātājai un ja prot tos sakopt.
Bet ja pa tēmu tad..
Pašai uz savas galvas patīk gan viegli lokaini vai viļņaini gan taisni, piestāv abējādi. Pašai agrāk gali lokojās, bet tagad ir taisni (ja žāvē ar fēnu) ja dabīgi žūst tad kā kuro reizi dažŗeiz arī ieviļņojas. ;D
Kad ljauju zhuut pashiem, tad ir shaadi gan kraasa, gan tekstuura, gan "viljnainums". Gribeetu vai nu taisnus vai lokainus, nevis shadus - ne viens ne otrs sanaak. Nezinu kam dodu prieksroku.
Pašai viļņaini. Senāk bez taisnošanas nevarēju iztikt, jo galīgi nepatika savi mati. Laikam ejot sapratu, ka dabīgie tomēr labāki, un taisnotajs sen jau kā iegrūsts istabas tumšākajā stūrī.
Man ir dabas dota putna ligzda, kas neiekrīt nevienā no šīm kategorijām. Pati jau gadiem taisnoju, izskatās, ka matu struktūru tas ir nedaudz mainījis uz labo pusi.
Man šobrīd vislabāk patīk savi dabīgi taisnie. Man bieži prasa, vai es taisnoju, bet tad ar lepnumu saku, ka nevajag man viņus nemaz cepināt! :P
Vienubrīd gan bija uznācis loku dullums, lokoju ar lokšķērēm bieži. Tagad esmu apņēmusies ļooooti ilgu laiku lokšķēres aizmirst, jo atveseļoju un audzēju matus. Un tāpat man pēdējā laikā ļoti patīk savi taisnie. :)
Man ir šķībi mati :D ikdienā taisnoju, svētku reizēs lokoju. Patīk abi varianti, lai gan kā jau minēju - pašai nav ne taisni, ne lokaini.. kaut kas pa vidu + pūkaini :(