pirmo reizi kad biju Positivus, paņēmu visu tā līdz iztikas minimumam, bet kad es pārsalu un izliju, sapratu, ka ja brauc ar mašīnu, labāk somu krāmēt pēc principa : labāk par daudz nekā pa maz! :D
citas te saka, ka gumijnieki ir nepraktiski un neerti.. nopietni? :D pirmajā gadā, kad telšu pilsētā bija salijuši salmi un jau sabradāti dubļi, tā bija viena vienīga lieta par kuru es sapņoju.
higienas preces(dušas želeju ja nu kas var paprasīt arī kādam kas mazgajas blakus/pretī kabīnē :D; šampūns(pagājšgad tajās toitoi dušās bija ideāla dušas želeja, kura tika izmantota arī kā šampūns, TIK labs bija, goda vārds :D, bet nu var paņemt,)
zobu birste, pasta, labs dezītis, un kosmētikas minimums, mitrās salvetes, vairāki drēbju komplekti rītam un vakaram, jo piemēram no rīta ir karsts, dienā normāls un vakarā man jau bija auksti, vismaz divi siltie džemperi, jo ja aizmirstas spilvens teltij, tas ir labs veids kā aizvietot to, pārsvarā viss pa divi un vairāk, jo nevar zināt kas tev uzlies alu un cik prātīgi tu ēdīsi :D
mazs maks, maza somiņa, aksesuāri, jo tas pieder pie festivāla, lietus mētelīši(noder arī telts apklāšanai lietus laikā) smaids uz lūpām, peldkostīms, dvielis un TELTS ar guļammaisiem. ā, plus vēl dzeramais(arī ūdens) un ēdamais :)