Problēma!

Reitings 11
Reģ: 16.06.2013
Nerakstu no sava īstā profila, negribu, lai mani apēd bez sāls.
Man bija ilgas attiecības, iestājās krīze, kopā nebijām, bet pašas saprotiet, situācija bija tāda, ka viss vēl nebija beidzies. Es jau biju gatava pārkāpt sev pāri un izbeigt mūsu ieilgušo strīdu, jo es viņu mīlēju un vēl aizvien mīlu. Tomēr kāda man zināma meitene, pārgulēja ar manu bijušo. Ar to viss beidzās. Bijušais, protams, uz vēdera līda, raudāja, lūdzās u.c. vājuma izpausmes izrādīja. Vēl kādu laiku runājām, jo es nezināju, vai to uztver kā krāpšanu vai nē, jo kopā nebijām ilgāk par mēnesi, tomēr nespēju piedot to nodevību, izšķīrāmies uz visiem laikiem. Kamēr to laiku runājām, uzzināju, ka tai meitenei viņš patīk, tas būtībā bija iemesls, kāpēc nepalaidu uzreiz, man vajadzēja panākt, ka viņiem nekas neizveidojas un to, ka viņš grib tikai mani, bet to otru atšuj. Tā arī notika. Es vienkārši gribēju, lai tā otra sajūtas lēta un izmantota. Pagājis jau gads. Facebook ieraudzīju, ka vīrietis, kurš mani grib jau gadus desmit?! Es nezinu, kā lai to raksturo, bet gan jau jums katrai ir kāds, kurš jums neliek mieru, kopš sevi atceraties. Nu lūk, tās meitenes tagadējais draugs ir tas vīrietis, mans ilgadējais pielūdzējs! Es biju šokā! Es viņam uzrakstīju. Jā, nekas nav mainījies. Tagad es domāju izjaukt viņas attiecības. Protams, negulētu, bet sagrozītu galvu tā, aizietu uz pāris randiņiem, lai viņiem tur viss izbeidzas. Tā vēlme ir tik stipra, atkal pierādīt, ka esmu labāka, bet es pati saprotu, cik tas ir pretīgi un nožēlojami! Tomēr atceroties, ka viņa zināja par manām bijušajām, ilgstošajām attiecībām, bet to izdarīja, es gribu, lai viņa zina, kā tas ir! Es mīlu savu bijušo, bet esmu par lepnu, lai piedotu, bet man viss vēl aizvien tur iekšā grauž. Lūdzu, nenosodiet mani! Es vēl neko neesmu izdarījusi! Varbūt atveriet man acis, kā man rīkoties.
16.06.2013 14:19 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Vienkarsi piedodot, nav cita atbrivosanas veida.
16.06.2013 14:50 |

Reitings 11
Es lieliski apzinos, ka tas ir nožēlojami, bet es nezinu, kā man būt! Tā vēlme ir tik stipra -atbriebties! Es parasti neatriebjos, man arī atriebība liekas, ka tas ir tas pats, kas pāridarījumus, tomēr...
16.06.2013 14:51 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
Ja jau biji lepna, tad jau drīzāk izskatās, ka nedz sieviete, nedz vīrietis, bet pati vien biji vainīga, parādot, ka Tev viņu nevajag. Pašai nevajag, bet citam arī nedos.
16.06.2013 14:54 |

Reitings 2342
Šāda "atriebība" parādīs Tavu iekšējo sagrāvi un vājumu. Diezgan nožēlojami.
16.06.2013 14:55 |

Reitings 11
kim, jā, tā arī bija, bet saproti, tas jau bija tikai tas, kā izskatās no malas, bet iekšā jau man bija pavisam citas sajūtas, emocijas. Es visu šo ar prātu saprotu, bet nevaru savai sirdij pavālēt domāt loģiski.
16.06.2013 14:56 |

Reitings 11
Paldies, ctn. Man vajag tādus skarbus vārdus, lai atveru acis beidzot!
16.06.2013 14:58 |

10 gadi
Reitings 1288
Tu savam lepnumam arī atriebies?!
Jums bija strīds, paŠĶĪRĀTIES. Citiem tas ir attiecību beigas, citiem turpinājums.

Reitings 314
Reģ: 18.12.2012
What goes around comes around! Ar taadu dziives filozofiju Tu atriebies neviem citam kaa tikai pati sev! Ar shiim negatiivajaam domaam un atriebiibas plaaniem (nav skaidrs pie kaa tad vieniiga ir taa meitene,ja jau juus bijaat pashkiirushies?) tu traucee sev izveidod harmoniskas attieciibas. Un jaa, labaak koncentreejies uz savu dziivi,nevis chakaree to citiem!!!

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Nekādas atriebības nevajag! Tas tikai pierādīs to, ka neesi ne par mata tiesu labāka par to sievieti, kuru zākāji.
Es vispār uz tādu lietu kā atriebība raugos ar puspievērtām acīm.. Jo uzskatu, ka cilvēkam, kurš ko sliktu ir izdarījis, tāpat dzīvē viss nāks atpakaļ. Un, ja es būšu tā, kas pasteigsies izdarīt kādu ļaunumu, tad tas cilvēks savu būs saņēmis (tas tiesa), bet dzīve atspēlēsies man.
16.06.2013 15:01 |

Reitings 11
Paldies Dievam tās meitenes acīs vēl spēju saglabāt savu cieņu. Tik daudz reizes pirksti ir niezējuši, lai kaut ko uzrakstītu, bet turos. Dzīvē uzlieku savu poker face. Vienīgais izmetu no visiem saviem soc. portāliem. Ārprāc, man sen jau vairs nav 16, bet tā pašlaik izklausos!
16.06.2013 15:01 |

Reitings 1705
kim, jā, tā arī bija, bet saproti, tas jau bija tikai tas, kā izskatās no malas, bet iekšā jau man bija pavisam citas sajūtas, emocijas. Es visu šo ar prātu saprotu, bet nevaru savai sirdij pavālēt domāt loģiski.

Bet Tu taču nevari vainot viņus divus, ka raidīji viņiem nepareizus signālus un no malas radīji iespaidu, ka Tev viņu nevajag. Kā viņi varēja zināt, ka iekšā Tev bija pavisam citas sajūtas?
Uzskatu, ka nav godīgi atriebties par situāciju, kuru Tu savā ziņā pati izveidoji.
16.06.2013 15:02 |

Reitings 11
Uzskatu, ka nav godīgi atriebties par situāciju, kuru Tu savā ziņā pati izveidoji.

Tu tikko noformulēji to, ko pati vēl nebiju sapratusi!
16.06.2013 15:03 |

Reitings 314
Ne jau taa meitene izjauca juusu attieciibas, bet gan juus pashi. Protams ir vieglaak novelt vainu uz cita, un dziivot iluuzijaas - taa maita vainiiga! Meiteen, iemaacies pienemt atbildiibu par izdariito riiciibu!
16.06.2013 15:09 |

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Liene, bet taa maita tak zinaaja, ka tam puisim bija ilgstoshas attieciibas ar zinaamu meiteni! Tas taa normaali guleet ar visiem peec kaartas? Ar savu pazinju viirieshiem. Pat, ja tas viirietis teica, ka ir izhskjiiries, taa viiriesha meitene BIJA ZINAAMA. Taa ir zemiska riiciiba, lai tur vai kas. Bija pagaajis meenesis.
16.06.2013 15:12 |

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Dzīvē uzlieku savu poker face. Vienīgais izmetu no visiem saviem soc.

Izskataas, ka ne shaada taada pazinja, kuru pat nesveicini!
16.06.2013 15:13 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
esat pašķīrušies uz ilgu laiku

viņa zināja par manām bijušajām, ilgstošajām attiecībām

Man ar sito pietika. Juus bijaat izskiirusies - uz ilgu vai neilgu laiku, bet bijaat. Kaadas pravas tu tagad esi iedomaajusies kachaat? Uz kaada pamata kal atriebiibas plaanus? Beernudaarzs. Piedod, bet tu esi pastulba. Dziivo savu dziivi taalaak. Skaties, ka viss peec tam tev pashai nenaak atpakal.
16.06.2013 15:18 |

Reitings 139
Reģ: 27.08.2012
Kāpēc šeit sāk iejaukt pašvērtējumu?! Ja man būtu tāda situācija, es atriebtos, neskatoties uz to, ka tādā veidā būtu zemu kritusi. Un lieta nebūtu manā pašvērtējumā, bet vienā no rakstura iezīmēm- esmu ļaunatminīga, tāpēc nevarētu rimties, kamēr neatriebjos.Nav skaisti, bet ko darīt. Varat ticēt, varat nē, bet citreiz atriebība saved visu kārtībā un cilvēks kļūst laimīgāks, jo visā tajā procesā/jezgā, apjēdz un atrod savu laimi. Un, ja jums būtu līdzīga situācija, tad lielākajai daļai pirmā doma arī būtu atriebība.Tā tas ir!
16.06.2013 15:22 |

Reitings 314
Liva, taa otra meitene ir telepaate vai? Ja cilveeki ir izshkiirushies, ti, briivi, tad tiem ir tiesiibas satikties ar ko vien veelas. Vai arii ir kaads ierobezhojosh periods, teiksim, 6 meeneshi peec shkirshaans, kad nevar satikties ar citiem? Tas tachu ir absurds!

Vispaar izskataas taa, ka autore ir no tiem cilveekiem, kuri tikai zaudeejot saprot zaudeetaa veertiibu un tad izmisiigi saak ciiniities,lai atguutu zaudeeto atpakalj. Tachu tad jau ir par veelu! Autorei ieteiktu maaciities no savaam kljuudaam, nevis bojaat citiem dziivi!!!
16.06.2013 15:24 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Autorei ieteiktu maaciities no savaam kljuudaam, nevis bojaat citiem dziivi!!!

+++
16.06.2013 15:25 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Ja tā meitene nebija tava labākā draudzene, kurai tu visu stāstīji, tad tavs naids pret viņu ir uzaudzis stipri pārspīlēts, ja ņem vērā vēl pārējos izklāstītos apstākļus. Mēģini veidot laimīgāku, piepildītāku pašas dzīvi, tad arī naids aizvirsīsies kaut kur tālāk :)
16.06.2013 15:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits