Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ko darīt? Mēģināt vai vnk pamest un meklēt labāku?

Reitings 9
Reģ: 22.10.2012
Nu tad esmu ar savu tagadējo pusisi kopā jau pusgadu, varbūt nedaudz vairāk. No sākuma viss bija ideāli, sarakstijāmies katru dienu, puisim nebija telefona, bet tāpat atrada veidu kā piezvanīt un parunāties, ko gan vairāk var vēlēties, rūpējās par mani, izteica komplimentus, utt. Bet tagad pašā Jūnija sākumā atbrauca viņam sena draudzene un viens otru sauc par "brāli" un "māsu", pēkšņi puisis vnk sāka aizvien retāk zvanīt un sākām retāk runāt, nu jā saprotu, ka grib pavadīt laiku, jo viņa Jūnija beigās brauks prom, bet nu comon, puisis vairs nejautā man vai gribu iziet pastaigāties vai ko citu, bet pirmais kam zvana ir VIŅA!! Vai man būtu jāsāk uztraukties? Esam arī sākuši vairāk strīdēties, bet tas arī tāpēc, ka viņš ļoti ātri kļūst greizsirdīgs, lai gan esmu teikusi neskaitāmas reizes "ja esmu kopā ar viņu, tad tikai viņu", un jau attiecību sākumā noteicu, ja domā mani krāpt, tad, lai tā arī pasaka un viss attiecības būs cauri, jo nav jēgas otru cilvēku vnk "vilkt" līdzi.. Ja kādai ir kāds padoms, tad noteikti uzklausīšu!
14.06.2013 21:35 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
izskatas, ka vinam bralis un masa ir pargajis virietis un sieviete. aizmirsti vinu.
14.06.2013 22:59 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
piedod, cik traki ir jābūt, lai nebūtu mob.telefons? vai arī cik gadiem viņam ir jābūt?
nu labi, tas tā...
bet nu jā, vai nu viņš tev melo, kas ir visticamākais, vai arī ir pārāk jauns un zaļš, lai saprastu, ko nozīmē attiecības un ka tevi tādā veidā sāpina.
17.06.2013 14:18 |

10 gadi
Reitings 6261
Reģ: 01.04.2009
Dažkārt tie ļoti griezsirdīgie paši nav bez vainas. Pilnīgi iespējams, ka viņam ar to meiteni kaut kas ir.
17.06.2013 14:24 |

Reitings 212
Viņam nav telefons!? Kā tas vispār mūsdienās ir iespējams? Vismaz darbs viņam ir? Vai viņš pamatskolā mācās vēl...
17.06.2013 14:33 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
piedod, cik traki ir jābūt, lai nebūtu mob.telefons? vai arī cik gadiem viņam ir jābūt?

Piedod, bet izcēlies ar muļķību. Ja man nav telefona, es arī nepērku pirmo sūdu, kas sanāk pa kapeikām, bet pagaidu līdz algai un nopērku normālu.
17.06.2013 14:35 |

Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Nezinu par ko tur šausmināties. Es arī vienus trīs mēnešus dzīvoju bez telefona, jo vienkārši biju no visa nogurusi. Un jāsaka - tik ļoti atpūtusies nebiju jutusies nekad.
17.06.2013 14:43 |

Reitings 8272
Ance- te jau izskatās, ka puisim telefons nav labi sen. nu bet tad tu varbūt kādu brītiņu dzīvo ar veco telefonu, nevis vispār bez sakariem. te var runāt par bagātniekiem vai nabagiem, bet nu tagad jau gandrīz katram pirmklasniekiem ir telefons. un es nedomāju sazin cik krutu vai kādu. manuprāt, telefona primārā funkcija vispār ir sazināšanās, nevis jaunākās ekstras.
labi, tā nav vispār šīs tēmas problēma.
17.06.2013 14:44 |

Reitings 95
Reģ: 17.06.2013
Tikai cosmo prot pārvēst attiecību tēmu par mobilo telefonu tēmu. Bet autore - tu mēli esi norijusi, ka nevari viņam pašam pajautāt, kas par lietu? Diemžēl, vai par laimi, cosmo nav zīlēšanas birojs un neviens tev te nepateiks, kas notiek tava puiša galvā. Esot attiecībās ir jāiemācās sarunāties ar otru cilvēku un atrisināt problēmas. Vai arī sēdi biksēs un nemeklē problēmas, kur to nemaz nav.
17.06.2013 15:18 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits