par tām iespējām - viss no cilvēka atkarīgs (neiespringstam uz dzimumu). Ja ir bijusi tāda situācija, kurā ir vienkārši kaut kādi muļķīgi apstākļi, kuri kalpo kā iemesls neveiksmīgai cilvēka iepazīšanai, tad jā, es neatsaku un neatteiktu cilvēku satikt vismaz vēl reizi... ir cilvēki ,kas domā, ka pirmā tikšanās neko neizsaka - man izsaka :) es zinu, kādus cilvēkus man vajag un gribās apkārt un, protams, ka šī skala balstās tikai uz raksturu, jo parastus draugus meklējot, man nav svarīgas tādas lietas kā acu krāsa, gurnu apkārtmērs vai kājas izmērs! un jā, es pirmajās minūtēs jau jūtu, kas no tā cilvēka nāk, vai man ar viņu vispār var būt pa ceļam, otro reizi es cilvēku varu satikt, lai tikai par to vēlreiz skaidri pārliecinātos! bet tas ir tā visparināti, ja runa iet par 'otro pusīti', protams, ka tas būs savādāk jau ar to vien, ka tur tas izskats spēlēs lomu un pietiekami nozīmīgu.
beeeet, protams, ka šajās tikšanās ir tikai tās pirmās sajūtas un pirmais viedoklis, uz kura, principā, nevajadzētu simtprocentīgi balstīties, bet, ja visu neņem tik padziļināti, tad mēs katrs zinām, vai gribam enerģisku, pozitīvu cilvēku, vai gribam atraktīvu piedzīvojumu meklētāju, vai gribam kaut ko mierīgāku un nosvērtāku. šīs lietas sākumā ir pamanāmas un diezi' vai tās pa lielam mainīsies! tālāk izriet smalkāki pavedieni , bet tas paliek tiem cilvēkiem, kuri konkrēto personu grib kā savu draugu :)