Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Garšīgie šašliki

 
Reitings 585
Reģ: 14.05.2013
Kas varētu padalīties garšīgu šašliku receptē?
Ir mēģināts taisīt visādi - majonēzē, kefīrā, alū.. Bet vēlos to garšu, to tradicionālo (liekas ka etiķis klāt?), ko tirgo visos svētkos ceļojošajās telts būdiņās:)))!
13.06.2013 10:07 |
 
Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Es šašlikus taisu ar šo garšvielu tā, kā zemāk minēts. Sanāk mīksti un garšīgi. :)
http://www.gafu.lv/lv/produkcija/47/224
13.06.2013 10:10 |
 
Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Tradicionālajam ņem cūku, marinē daudz citronos un sīpolos, nepievieno sāli, jo tas izsūc mitrumu un gaļa paliek sausa, arī piparus ber beigās lai uz grila tie nesadeg un nepaliek rūgti. Sali pievieno pašās beigās pirms cepšanas un piparus uzkaisa kad gaķa jau gatava. Klāt var pievienot dažādus garšaugus piemēram rozmarīnu vai čilli piparu.

Es etiķi neliktu klāt, jo gaļa no viņa paliek sausa un garša arī tāda mākslīga.

Un vēl jau arī jāmāk pareizi grils sakurnāt un izcept, mūsu mājās to dara vīrieši tāpēc padomu neiedošu, bet, viennozīmigi, labu garšu dod dabīgā malka nevis ogles no pakas.
13.06.2013 10:12 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!