Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

zobārsts!?

Reitings 211
Reģ: 20.05.2013
Sveikas,
man ir traka problēma, kura ar steigu jārisina. Tātad neesmu bijusi pie zobārsta un higēnista jau kādus pāris gadus (pati apzinos cik tas ir slikti un tā), bet ir baigā problēma - man ir šaušalīgi bail no zobārstiem. Apmēram tāpat kā citām - bail no zagļiem, zirnekļiem.Negāju pie zobārsta visus šo laiku, jo nekas nesāpēja (zinu, zinu muļķīgi, jāiet regulāri)
Bērnībā man nāca līdzi kabinetā ome, turēja rociņu. Tagad domāju ņemt līdzi savu draugu. :D nopietni.
Man ir bail, jo esmu šausmīgi jutīga pret sāpēm, esmu rudmate, varbūt tas tāpēc.
Nu lūk, esmu veiksmīgi izvairījusies no šīs procedūras labu laiku, bet tagad ir jāiet, jau labu laiku gatavojos šim "pasākumam" ar bailēm. Negribas, tā, lai ieejot zobārsta kabinetā - ārsts man uzreiz sāk kaunināt par to, cik slikti esmu izturējusies pret saviem zobiem.
Vai Jūs varētu ieteikt kādu PATIEŠĀM saprotošu, labu un (ne)dārgu dakteri Rīgā vai Valmierā, kurš saudzīgi salabotu zobus? jo man negribas iet pie kaut kāda ārsta uz dullo.
Un kā ir ar to lāzer zobārstniecību? tas ir dikti dārgi un nesāpīgi? vai kā?
12.06.2013 18:43 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Dr. Pinka dental.lv. Nu nezinu, kādām bailēm Tev ir jābūt, lai pēc vizītes pie viņas turpinātu baidīties.
Ieraksti te diskusiju meklētākā viņas uzvārdu un jau atradīs daudz tādas pašas atsauksmes.
12.06.2013 18:45 |

Reitings 211
Reģ: 20.05.2013
padies! :)
12.06.2013 18:49 |

Reitings 1571
Reģ: 29.01.2009
Nu, es iesaku Daci Pinku iekš Dental.lv. Nezinu gan, vai pie viņas skaitās dārgi vai normāli. :) Bet viņa ir ļoti forša, jauna. Es arī gāju ar bailēm pie zobārsta, pirmajā reizē tā arī pateicu viņai, ka varu sākt pēkšņi raudāt :D Pasmējāmies par to, bet viss bija čiki- nekādu sāpju, nekā...
Higiēnisti arī varu ieteikt tajā pašā Dental.lv- Ilonu (uzvārdu nezinu). Arī ļoti forša, visu izstāsta, iesaka, kā un ar ko labāk kopt, var parunāties (vai atbildēt ar mmhmh, mmmm, aa... Jo, protams, ar zobārstniecības rīkiem mutē jau baigi papļāpāt nevar :D )

Par lāzerzobārstniecību gan nezinu, kas tas ir un kā tas ir.
12.06.2013 18:51 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Es saprotu tevi, man arī ir ļoti bailes. Pagājšvasar dabūju savu pirmo plombi. Sāpēja nenormāli, asaras bira, jo man zāles neiedarbojās :D 4x špricēja, bet neiedarbojās zāles. :D
12.06.2013 18:53 |

Reitings 657
Reģ: 29.01.2009
Jā, es arī varu ieteikt Dr.Daci Pinku :) tieši pēc meiteņu labajām atsauksmēm izdomāju iet pie viņas.
12.06.2013 19:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits