Veca sieviete?

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Ar interneta komentāru lasīšanu neaizraujos, bet dažkārt sanāk. Piemēram, ja ir kāda ziņa par tādām dāmām kā Mariku Ģederti, kurai ir tikai 39 gadi, vai citu dāmu virs 35 gadiem, visur uzreiz izsmej, kāda veca korka, ko tāda vecene atļaujas, viņa jau veca fuj krunkaina utt.
Šobrīd man ir 28 gadi, un es jūtos un domāju, ka arī izskatos meitenīgi, uzskatu sevi par jaunieti, neesmu vēl ne precējusies, ne bērni, izglītība nupat pabeigta, karjera sāk plaukt, liekas, ka visa dzīve vēl priekšā.
Bet patiesībā sanāk, ka mana dzīve turpinās vēl tikai kādus 7 gadus, jo pēc tam jau būšu veca korka pēc sabiedrības uzskatiem. Un tāda būšu atlikušos 40 gadus līdz nomiršu?
Kāpēc cilvēki noteikuši, ka tā īstā dzīve ir tikai jaunība no 20 līdz 35, un pēc tam viss, cilvēks norakstīts, vecs un nesmuks.
12.06.2013 09:36 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
neskumsti! dzive ir tikai viena un gan jau ari, ka parak isa, lai skumtu:D
12.06.2013 12:32 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Man šķiet, ka par tādām sievietēm kā Ģederte sabiedrībā pasmīn ne tik daudz vecuma vai bārbijstila ģērbšanās dēļ, cik tāpēc, ka šādas tukšas, dīkdienīgas un seklas sievietes par dāvinātu naudu tēlo nopietnas biznesa sievietes, kaut ir acīm redzams, ka bilde pavisam nesader kopā ar tekstu:D Pietiek kaut uzmest google salīdzinājumam, piemēram, Lolitu Bemhenu, kur daudzas saistītās ziņas ar viņu ir par darbu un biznesu, kamēr Ģederte peld tikai dzeltenās preses drazā...
12.06.2013 12:41 |

10 gadi
Reitings 936
Reģ: 01.10.2009
Palasot komentārus internetā, ir skaidrs, ka slikti komentāri ir visur. Esi jauns vai jau biš vecāks, smuks, neglīts, bagāts, nabags... cilvēki visur liek ārā negācijas. Latviešu parastajam ta s ir vajadzīgs kā gaiss - pasēdēt mājās pie pc un uzlabot savu garastavokli noliekot citus. Manuprāt, normāli cilvēki netērē laiku, lai rakstītu komentārus, kuri pārpildīti ar žulti!!!
12.06.2013 12:46 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
es,kad biju maza,ar domaju,ka 30 ir jau veca, bet pati driz jau tur bushu un uzskatu,ka esmu jauna :D un vispar sabiedribas spiediens ir drausmigs... shajaa valstii dzivojot,nevienam neinteresee,ka neesu precejusies,ka man nav beernu,bet ,aizbraucot uz LV, tas tiiiiik ljoti jutams,ka mani baksta ar pirkstiem un arprac arprac,kaa taa var dzivot-gandriz 30 un nekaa nav :D nu bet seriously?!:D vnk dzivo savu dzivi un nedomaa par taadam muljkjibam :)
12.06.2013 12:47 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Īstenībā jau tur ir mazāk tieši tie aizspriedumu,bet gan , tieši daba. Jo nu diemžēl, jau vīrieši un sievietes otru redz nedaudz arī, kā dzīvnieki. Sieviete līdz 30 tomēr ir piemērotāka mātes lomai, kā sieviete pēc 30 un tā tas vienkārši ir. Jo jaunākai sievietei tomēr ir daudz lielākas iespējas iznēsāt veselu bērniņu, bez dažādām komplikācijām grūtniecības laikā un pēc tās.

(zinu oponēsiet, ka jā var līdz pat menopauzei utt, varēt var jā, bet tomēr sievietes tāpat kā vīrieša dzīves pamatuzdevums ir sugas turpinājums ;)
12.06.2013 14:12 |

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Hmmm ir par ko aizdomāties. Piemēram, es jau tā esmu krietni jaunāka par savu vīrieti, bet mēs sagājām, kad biju jauniņa 20gadniece, un viņam tādas patīk, to es skaidri zinu. Ok tagad vēl esmu tā neko :) Bet vēl pēc 10 gadiem? Kur ir garantija, ka viņš neaizies pie jaunākas?
Meitenes, vai jums nav bail no tādam lietām?
12.06.2013 14:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)