daudz staigāt, skriešana. man pietiek ar staigāšanu :D + internetā redzēju, kā meitene uzturā regulāri lietojot augļus- banānus ļoti daudz un vēl citus,ļoti daudz svaru nometa. bet tas jau katram individuāli.
Jā, piemēram, dibenam, vēdera muskulatūras nostiprināšanai.
Vienkārši to visu vingrinājumu ir tik daaaaaudz, ka nevar saprast no kura ir jēga, no kura nav.
no katra vingrinājuma jau ir kāda jēga, galvenais ir kustēties.
piemēram, tam pašam dibenam te tik ļoti populārā diskusija bija par squat challenge, vēl paskaties tādu vingrinājumu kā PLANK, ļoti labs.
dāmas, man interesētu arī tikt vaļā no mazās riepiņas. Mūžīgi problēmas ar ēdienu..nesanāk visu sasvērt, + darbā jau pusdienās arī nezinu, cik taukaini ir ēdieni, kādas sastāvdaļas utt...
Margaretta, lai nomest riepu galvenie priekšnosacījumi ir neizlaist brokastis, un izdzert pieteikoši daudz ūdens (1,5l - 2l). Un tad jau presītes, skriešana, dejošana, utt... ko izvēlēsies!
Nu es ar saviem "pāris dienās viscaur Rīgai" kleitas meklējumiem, esmu labi novazājusies, katru reizi vismaz 5h novazājusies pa veikaliem esmu, tā ka beigās kājas sāp. Bet nu vismaz beidzot esmu atradusi kleitu un arī kādu kilo nometusi :D :)
Skatos to edunsporto.lv, man liekas nenormāli daudz brokas'tis - putra, vēl olas, citu dienu putra un vēl biezpiens, vēl auglis...nu es varētu to apēst, bet kaut kā padaudz šķiet
Bet esmu dzirdējusi,ka vispār ēdot vislabāk tievē, ja ēd pareizi.