Pievienojos klubiņam!
Uhh, mati man šobrīd ir ļoti sāpīga tēma.
Bija man kādreiz pakāpenisks griezums, apmēram līdz pleciem kopējais garums. Tad pamazām sāku balināt šķipsnas, krāsot gaišus matus, paralēli sāku audzēt visus vienāda garuma, viens frizieris ieteica.
Kopā divus gadus audzēju. Bija jau pieklājīgs garumiņš, protams gali lūza un šķēlās, bet ja kārtīgi sakopj, galiņus apgriež, pretīgi neizskatījās.
Pirms mēneša gāju nogriezt 5cm no matu galiņiem, tā arī parādīju un pateicu, ka griežam tikai galiņus, es nezinu, kas viņai bija lēcies, jo iepriekšējo reizi klausīja un tā arī nogrieza, tāpēc pilnībā uzticējos, bet mati galu galā sanāca īsiņi, knapi pāri pleciem un pakāpeniskais griezums. Īsaakie virsējie mati ir uz pusi iisaaki nekaa garaakie apakšējie.
Jutos tik sarūgtināta. 2 gadu darbs vējā. Un, nu, esmu atkal ceļa sākumā uz mazliet garākiem un visiem vienāda garuma matiem. Mērķis ir kaut kas ap lāpstiņām.
Plānoju nopirkt vitamīnus un cītīgi lietot maskas, eļļiņas. Savus 2 gadus tas prasīs, neko darīt.
Jau lietoju šādas tādas maskas un serumiņu, lai vieglāk ķemmējas. Ceru smelties padomus vitamīniem, kurus iekšķīgi palietot.
Skatos uz biotīna pusi, kādas atsauksmes?