Vēlējos parunāt par tādu lietu kā citu vēlme kopēt jūsu izskatu. Ko par to sakat? Traucē? Vienalga?
Man ir viena paziņa, laba paziņa, kura arvien izteiktāk ģērbjas kā es, tagad pat matus nokrāsojusi tāpat. Es tiešām netaisu no sevis skaistuli un stila ikonu, bet tas sāk palikt dīvaini.
Pirmo reizi to ievēroju kādu gadu atpakaļ kad viņa nopirka tādu pašu kleitu, somiņu un kurpes kā man, bet to uzvēru normāli. tas taču nav nekas īpašs ja meitenēm vienāda gaume, arī es pa retam nošpikoju kādu ideju no draudzenēm ja iepatīkas. Bet tagad ir tā, ka atliek man nopirlkt ko jaunu un nepaiet ne nedēļa kā paziņai ja ne tāds pats apģērbs tad līdzīgs gan uzrodas. Pat mūsu kopējie draugie sākuši iesmiet par šo tēmu pēc viena pagājušas nedēļas bbq tusiņa. Bija man uzvilkti zaļi šortiņi un balts tops, pilnīgi un galīgi nekas īpašs, bet pēc pāris dienām viņai praktiksi identisks apģērbs uz citu draugu bbq pasēdēšanu uz kuru es netiku.
Nepārprotiet, man nav žēl tikai nezinu kādēļ man tas sāk likt justies nedaudz neērti viņas klātbūtnē. Jā zinu, tie ir mani putni manā galvā, bet tomēr. Man kautko teikt? Draudzīgi uzjautat? Kā jūs rīkotos?
Man pat šķiet, ka viņa ir simpātiskāka par mani, ar redzami labāku augumu, stila izjūta viņai ir laba pašai par sevi. Ehh nu homiska situācija.