Raudzības

Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Ko esat dāvinājušas, ejot uz raudzībām? Idejas ir it kā ļoooti daudz, bet tanī pat laikā neviena! :D
Summa ir +/- 20ls, puisītis, mamma saka, ka neko nevajagot!
P.S. Pamperkūku nepiedāvāt!
11.06.2013 10:36 |

Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
Un jā - ir vēl tāds pakaviņš bērnam. To pašlaik izmantoju, kad baroju mazo, +noderīgs, lai ierobežotu telpu mazajam un izmantošu arī vēlāk, kad sāks rāpot. Man labāk patīk ar griķu pildījumu; un cena arī ir ok :)

Var apskatīt te: http://www.grikuspilveni.lv/lv/articles/view/pakavins-jusu-mazulim
11.06.2013 11:19 |

Reitings 171
Un vēl jauka dāvana bija kad taisījām krekliņu ar apdruku - presonalizēts.. (I love mom un otrā pusē - I love dad) tā pat var apdrukā arī bodiju!

Super ideja, ko uzdāvināja krustvecāki..uz biksēm uzlika M (mācās braukt) zīmi ar tekstu mācos staigāt.. tā var apspēlēt visu..:)
11.06.2013 11:27 |

Reitings 341
Reģ: 10.11.2009
Pamperu paka tomēr ir diezgan riskanta dāvana, ja nu mamma dod priekšroku citai firmai. Es izvēlētos miss pieminēto pakaviņu, kādas gultas drēbes piemēram vai rotaļlietas!
11.06.2013 11:27 |

Reitings 7743
Es dodu priekšroku praktiskām lietām, bet ar tādām var viegli iebraukt auzās, ok vēl būtu kādu izmēru lielākas drēbītes, gultas veļa, kāda sedziņa utt., jo pirmajiem mēnešiem parasti viss ir sagādāts un nereti arī dāvina pirmā izmēra drēbītes, nepadomājot, ka sīcis aug pa nedēļām burtiski. Par mantām, grabuļiem - to gan var būt par daudz, aktivitātes paklājiņš - varbūt jau ir, varbūt vecāki citu noskatījuši utt.

Piekrītu par puķēm, varbūt kādu nieciņu un naudiņu vai dāvanu karti, ideāli, ja termiņš arī ilgāks. :)
11.06.2013 13:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)