anne piekrītu, nu kā to var baznīcā darīt, vispār cilvēkam nekā svēta nav?
Pilnīgi piekrītu Annei. Pretīgi iedomāties, ka to var darīt baznīcā. Kā nekā tā ir svētnīca, svēta vieta. Kur cilvēki iet lūgties, nevis nodarboties ar kaut ko citu...
Kur pasaule ir aizdzīvojusies, kauns lasīt. Ja jau tas ir tik dievišķīgi pisināties baznīcā, tad lūdzu aizej arī nopisties uz mammas un tēta brokastu galda, kamēr šie omleti rij. Runa ir par ētiku un smadzeņu paliekām, ja tādas ir. Ja bērēs sagribās, tad jau arī bikses nost un kādā paksī aidā
Tomēr baznīca ir tā vieta, kur cilvēks iet lūgt Dievu vai pārdomāt savu dzīvi. Protams. var neticēt Dievam un neiet uz misi, bet tas jau nenozīmē, ka tā jāizmanto kā vieta, kur apmierināt savas vajadzības.
Tik tiešām, tad jau var to sākt darīt jebkur, jo bērna ieņemšana ir svēta. Arī cinismam tomēr ir robežas!
Man ir bijis sekss skolā -skolotāju tualetē :D
uj...mums gājis jautri. vēl vakar iesmēām par šo,gan gājām garām sabrukušai estrādei, no kuras atskanēja erotiski - Ūh, Āh,Jā...:D :D
Es atvainojos, drāzties, baznīcā mūsdienās tiek uzskatīta par normu? Ja jau jūs tik neticīgas, tad jūs to gājienu uz baznīcu nodrāzties izplānojāt jau iepriekš? paris_ - lai cilvēki apjēgtu, ko drīkst un nedrīkt ir obligāti, kaut kur jāiedrukā, teiksim, Bībelē? Te jau runa par cilvēku kultūras līmeni.
Humpalu diskusijā visas vaibstās no lietotas apakšveļas, bet, kad jādrāžas uz bomžu nosēdētiem soliņiem un sabiedriskā tranporta sēdekļiem, tad kāpēc ne?
konnca - es tikai norādu uz nepilnībām, jo Jūs, Lielās Svētules, tiiik bieži par citām tēmām izsakāties tā, te atkal liea brēkšana, nu smieklīgi. Lai vai kā, nekad to baznīca darījusi neesmu, arī neplānoju, tikai izteicu savas versijas, bez emocijām.