Par to somu nēsāšanu gadiem - es nēsāju gadiem,+ nopirku tik tapēc ,ka bija galīgi nolietojusies, pati neredzu, bet ja kāds pasaka tik tad sāku vērot. :) 2-3g normāli nonēsājas. Dārgākas varbūt ilgāk, bet pēc 2 g tikuntā man apniks.
Par cilvēku tomēr loti biezhi spriež pēc apģērba,aksesuāriem.
Par cilvēku tomēr loti biezhi spriež pēc apģērba,aksesuāriem
Man tapat ka Ewane ir parak daudz citas dzive svarigakas lietas priorativas neka somas un es neapgrozos tada sabiedriba kur cilveku pec somas verte; ja ta butu ka soma ir manis un mana veikuma vertejuma sastavdala, es nepazelotu lidzeklus tas iegadei un ko pirkt zinatu, atstkiru kvaltitati un zimolus.
Berniem mantojuma atstasu atminas par forsam rotallietam un celojumiem berniba, maju un izglitibu.
Par konkretam summam runajot pirktu lidz 50£ visticamak atlaizu laika. Vairak par vienu sezonu reti nesaju. Lai par somu atstatu simtus, nu nezinu, tur ienakumiem butu jabut 50 000£ menesi citadi lai tadu ciparu atveletu somai lai gan es zinu ka pat tas nekas dizi daudz nav, ir kas maksa 10 000 par Birkina somam; leesh ka Bekhemas somu kolekcija ir 2 milj. verta. Luk tas ir saimnieciski ekonomiskais tupums.