Sveikas meitenes.
Jau 3 mēnešus satiekos ar savu puisi hokejistu, bet viņš tagad ir aizbraucis uz ārzemēm un mēs tiksimies tikai decembrī. Jau divas nedēļas esam prom viens no otra, un ar katru dienu ir arvien grūtāk un ar katru dienu viens otram pietrūkstam arvien vairāk. Es baidos, kas būs pēc vairākiem mēnešiem, vai būs vēl grūtāk, vai arī otrādāk - jūtas ar laiku pazudīs? Katru dienu sazvanāmies un runājam, stāstam, ka ir grūti bez otra, bet zinām, ka mēs esam stipri, un, ka mēs viens otru gaidām.
Problēma ir tāda, ka viņš uzticas man, bet tāpat uztraucas, ka es varētu neizturēt un satikties ar citiem. Es mēģinu viņu mierināt un pārliecināt, ka viņš velti uztraucas, bet es zinu, ka es viņa vietā arī uztrauktos, jo viņš visu dienu pavada trenējoties un brīvajā laikā sēžot istabiņā ar citiem komandas biedriem, bet es esmu brīva, un varu darīt ko vēlos.
Kā, lai pierādu viņam savu mīlestību? Kā, lai pārliecinu? Vai kāda ir bijusi līdzīgā situācijā? Kā viss beidzās?
Par cik es dziedu un spēlēju klavieres, es, kādu vakaru saskumusi ar asarām acīs izlēmu uzrakstīt viņam dziesmu, kurā es angliski dziedu par jūtām pret viņu un reizē spēlēju sevis komponētu melodiju, tad ierakstīt un aizsūtīt viņam. Kā Jūs domājat, tā būtu laba ideja?