Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kaut kas ir mainījies...

Reitings 16
Reģ: 20.05.2013
...un es pat nezinu, kas.
Neesmu īsti pārliecināta, vai es viņu mīlu tā, kā agrāk. Pēdējā laikā viņš manī izraisa...tādas kaitinošas izjūtas.. Man viņā sāk ļoti daudz kas kaitnāt. Pēdējā laikā arī atrodu visādus sīkumus, kas man viņā kaitina. Nezinu, kas notika, kurā brīdī...
Vēl - agrāk mēs katras brīvdienas kaut ko darījām (nesēdējām mājās, bet atpūtāmies ārpus - gājām uz kino, ceļojām utt), bet pēdējā laikā vispār neko. Es esmu no tiek cilvēkiem, kam nepatīk sēdēt mājās, ja ārā ir burvīgs laiks. Bet viņš tik guļ gultā, lūr tajā lielajā tv ekrānā. Man tas besī. Jo, redz, visam vajagot naudu...bet es taču neprasu viņam tagad uz siltajām zemēm braukt! Kaut tepat rajončikā pastaigāties, saldējumu apēst...

Šobrīd ir tāds posms, kad nezinu, kas īsti notiek, kādēļ...
Neskatoties uz to, joprojām gribu viņu precēt. Vienkārši bail, ka šīs sajūtas nepazudīs, ka man joprojām kaitinās viņa darbības (vai tieši otrādi - absolūti nekādas darbības).
08.06.2013 12:59 |

Reitings 1147
Reģ: 29.01.2009
Man tas pats,kas tev...
Tik preceties planos nav..esam kopa jau 4 gadus un 3 menesus..
Kaitina ari viss..liekas vinjs speciali to visu dara..
08.06.2013 13:02 |

Reitings 794
Reģ: 13.09.2012
Nu nevienmēr viss notiks ta ka tu gribi..vinam varbut nepatiik pastaigaaties..vinjam patiik skatiities tv...Manupraat tev tas apmulsums ir no taa,ka vnm kaut kas tika dariits kaut kur braukts tad pirkts tas tad sitas,bet kad to nedara tad tu saac saubiities par otru puisiiti..
Tu pati straadaa? pelni naudu?..ja jaa tad jau tu vari saorganizeet kaadu izsiesanu vai izbrauksanu varbuut puisim tieshaam nav naudas....vinjss varbuut grib iekraat vai kaut kaa taa?
Ne visa dziive ir vieni celjojumi un naudas teereesanas!
08.06.2013 13:07 |

Reitings 16
BesS - Lieta tāda, ka arī viņam parasti patīk kaut ko padarīt, nevis dīkā sēdēt. Daudz ko viņš pats ir ieteicis, kur varam aizbraukt, ko padarīt utt. Ceļošana parasti ir viņa ideja.
Un jā, es strādāju un to, cik viņam ir naudas es ļoti labi zinu, jo jau 1,5 gadu dzīvojam kopā un mums ir kopīgs "ģimenes budžets". Mūsu gadījumā neeksistē "mans" un "tavs". Mums ir mūsu.
Bet būtībā, runa jau nav par naudu! Atpūsties var arī bez tās.
08.06.2013 13:17 |

Reitings 794
Reģ: 13.09.2012
ne visi var buut nemitiigaa kustiibaa....varbuut vinjam tagad taads periods,ka negribaas neko dariit..pagaidi un tad jau redzeesi:)
08.06.2013 13:32 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Neskatoties uz to, joprojām gribu viņu precēt

Šis no meitenes izklausās ļoti dīvaini, manuprāt, BET pajautā taču, kāpēc tā .. ja tas ir īslaicīgi/nogurumiņš vai vēl kas, tad var saprast, bet nu jau ilgāku laiku .. es noteikti gribētu zināt, kāpēc vairs neko neierosina, negrib nekur doties un tā .. un tāpat man šķiet, ka nauda jau nu nav pietiekami labs iemesls tam visam, jo ir tieši tā, kā pati teici! :) Var taču iziet kaut pastaigāties/braukt uz jūru vai kādu tuvāku ezeru pasauļoties/peldēties uuun tā tālāk! :)
08.06.2013 13:44 |

Reitings 16
Persephon - mēs vienkārši esam runājuši par precībām un domājam to nākamgad izdarīt. Vienkārši ir tā, ka man ir bail, ka manu šī brīža sajūtu dēļ mana mīlestība pret viņu kļūs mazāka vai pazudīs.
Esam par to runājuši un viņš nesaskata te neko tādu...
08.06.2013 14:08 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Izklausas ka ir iestājusies attiecībās rutīna, ka nekas īpašs vairs nenotiek, ķipa puisis zin ka tu esi viņa tāpēc jācenšas vairs nav. Būtu gan tas jārisina prims precaties savādāk ātri pārtrūks. Varbūt pat tas ka jūs precēsieties to izraisa.
08.06.2013 14:12 |

Reitings 10
Reģ: 12.02.2013
Manā dzīvē ir līdzīgs posms, esmu apdomājusi pat šķiršanās variantu, bet kaut kas joprojām attur. Gribu, lai mani novērtē un palutina, kaut dodoties pastaigā, kas nemaksā neko. Jā, rutīna, bet tas paliek neizturami, kad mīļotais cilvēks paliek gulēt dīvānā un ļauj tev doties uz visiem pasākumiem vienai vai ierokas darbos līdz kaklam.
Es prasu par daudz?
08.06.2013 21:03 |

Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Jā, rutīna, bet tas paliek neizturami, kad mīļotais cilvēks paliek gulēt dīvānā un ļauj tev doties uz visiem pasākumiem vienai vai ierokas darbos līdz kaklam.
Es prasu par daudz?

Varbūt prasi par daudz naudas? Un nekas cits neatliek kā strādāt un gulēt. Un pēc tam, kad tu, cilvēks, esi rukājis, lai ģimenei būtu viss, ko mīļotā sieviete grib, viņa tev atļaujas pateikt, ka kaut kas ir pārtrūcis, pazudis, utml. Ne pēc nostāstiem spriežu - pašam tā ir bijis. Tā stulbā nodotības sajūta, kad esi centies, bet tevi izmet kā tādu izlasītu avīzi.
08.06.2013 21:15 |

Reitings 17
Reģ: 05.06.2013
Es piekrītu BesS. Man attiecībās arī ir šādi bijis un tad es vienreiz neizturēju, draugam sāku teikt,ka nepatīk sēdēt mājās utt, ka kaitina viņa uzvedība. Un tad no viņa puses man bija trieciens, pajautāja- Kāpēc vienmēr tev jāizdabā? un es apmulsu... Sāku saprast viņu, viņš teica,ka vēlas atpūsties mājās, jo nevar visulaiku skraidīt apkārt, mieru vēlas. Sapratu viņu.. Par to kaitināšanu, varbūt jums tieši vajag tā,lai,piemēram, brīvdienās tu aizej patusēt ar draudzenēm? Nu pavadīt laiku atsevišķi. Lai veicas :)
08.06.2013 21:19 |

Reitings 10
Reģ: 12.02.2013
Nē, naudu neprasu. Prasu tikai vienu-uzmanību. Bet nekādu panākumu, tikai dažreiz, kad jau stāvu uz galvas, abām rokām žonglējot aizdegtus ķegļus, vai esmu kaila gultā, jā, tad mani ievēro.
08.06.2013 21:23 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Saku peec savas pieredzes, ja atskiraas viedoklji tik svariigaa jautaajumaa kaa briivaa laika pavadiishana, tad ir liela varbuutiiba ka nekas labs nesanaaks. Neprecies tikai preceeshanaas peec, tas nav taa veerts. Man pashai pirmais viirs paarveertaas par seeni uz diivaana un tas bija iemesls tam, kaapeec beigaas kljuvaam divi sveshinieki, jo es turpinaaju visur iet, nodarboties ar saviem hobijiem nevis seedeeju ar vinju kopaa un tas noveda liidz lauliibas skirshanai un pilniigaakajai juutu izzushanai no manas puses. Arii muusu gadiijumaa no saakuma visu laiku kaut kur gaajaam, dariijaam kaut ko, bet ar laiku tas pazuda.
08.06.2013 23:06 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Varbūt prasi par daudz naudas? Un nekas cits neatliek kā strādāt un gulēt. Un pēc tam, kad tu, cilvēks, esi rukājis, lai ģimenei būtu viss, ko mīļotā sieviete grib, viņa tev atļaujas pateikt, ka kaut kas ir pārtrūcis, pazudis, utml. Ne pēc nostāstiem spriežu - pašam tā ir bijis. Tā stulbā nodotības sajūta, kad esi centies, bet tevi izmet kā tādu izlasītu avīzi.

Shitaa daudzaam sievieteem ir klasika. Pat te var to pamaniit- no saakuma ir diskusijas, kaa lai viirieti piespiezj daavinaat lakstus, daavaninjas, apmaksaat visu un tad nakamajaa diskusijaa lielais bimbaajiens, kaapeec vairs uzmaniiba netiek pieveersta.
08.06.2013 23:09 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)