Tiekos ar puisi, esam tikušies tikai 3 reizes. Bet sanāca tā ,ka jau 2. tikšanās reizē izdomājām iedzert ar draugiem un tā. Biju iereibusi un pirmo reizi viņam buču iedevu , turpinājās viss ar skūpstiem. Bet jau uzreiz viņš sāka ..nu kārtīgi čamdīties. Man dzērumā nemaz tā īpaši nepatika. Tikāmies 3. reizi atkal pie viņa tikai divatā. Protams atkal viņš man uzmācās. Lieta tāda ,ka man patika PAT PĀRĀK! :D Esmu vēl nevainīga un liekas neesmu vēl uz to saņēmusies ,jo man ir kompleksi par savu ķermeni. Man nav krūtis, nu nav vispār! :D Ikdienā nēsāju polsterētus krūšturus un un tā mazliet piesedzos un jūtos labāk.
Bet es nesaprotu ko es gribu un ko darīt. Viņš grib mani, es viņu, viņš māk sakārdināt un pēc tā kaislīgā intro automātiski prasās drēbju novilkšana utt. Grūti sevi apstādināt, bet es cenšos, cenšos loģiski domāt, nepadoties :D Es pat nezinu ko gaidu. Neticu itkā īstai mūžīgai mīlestībai utt, esmu jauna ,masturbēju un tas ir baigi forši un tā ir arī visa bauda :D pie ginekologa esmu bijusi utt. Es nezinu ko vēlos. Gribu ,lai beigās nejustos pavisam slikti un nevaru saprast ko vairāk nožēlotu- ka neizbaudīju mirkli līdz galam vai ja padotos kaislei tajā brīdī. :D Es uzreiz pieņemu ,ka pēc seksa drošvien nekas nesekotu... :/