Dakteris visām liekas foršs jo viņam kaut kāds saprāts ir un profila bildē ir mans mīļotais dr. house :D akk dievinu :D
+1 :D
Par apmierināšanu runājot, pie tā var strādāt un ir jāstrādā, kā jau meitenes te iepriekš teica. Neuzskatu, ka tas ir neiespējami..
Kā arī, ir sekss var būt, koncentrējoties tikai uz galamērķi, vai arī izbaudot visu procesu. Sekss, ar cilvēku, kuru līdz galam nemīli, visbiežāk būs galamērķa sekss, vismaz pēc manas pieredzes.
Sekss ar cilvēku, kuru patiesi mīli (it īpaši iemīlēšanās stadijā) būs ne tikai priekš galamērķa, bet ar visu procesu, un tur to apmierinājumu gūt ir .. varbūt ne vieglāk, bet pilnīgi citādāk tas viss ir. Nu, atkārtojos, pēc manas pieredzes.
Es reiz par to tā domāju, salīdzināju divus savas dzīves vīriešus; viens man nozīmēja ārprātā daudz, otrs .. itkā jā, itkā nē. Un seksā, kaut viņi abi bija diezgan līdzīgi (cenšoties racionāli spriest, hm), ar vienu bija labi, jā, bauda utt, bet nebija līdz galam.. Un ar otru, kulminācija nebija kā galamērķis, bet gan kā papildinājums.
Ai, tiem, kas saprata manu penteri.. :D MY POINT IS.. visu var sasniegt. Ir jāstrādā, jāskaidro, jāparāda, jāgrib mācīties un abpusēji jābūvē tā bauda, kura ar laiku tikai palielinās, jo cilvēki arvien vairāk viens otru iepazīst.