Sajauca vardus

Reitings 42
Reģ: 23.08.2010
Shoreiz varetu iztikt bez indigiem un nosodoshiem komentariem. Sevi nosodu ik reizi kad tiekos ar sho puisi bet vinjsh ir kaa narkotikas. Stasts ir tads. Jau ilgāku laiku satiekos ar puisi. Mums ir brivas attieciibas. Vairak tas ir sekss kad vienam vai otram sagribas.Man nav draugs tapec pec vinja vienmer esmu izslapusi savukart vinjam ir meitene. Shodien tikshanas laika mes kautko runajam un peksnji vinjsh mani nosauc savas meitenes vardaa. Man tas taa izgaja caur sirdi. Mes jau sakuma norunajam ka attiecibas ir tadas kadas taas ir un viss ka arii es zinu ka kaazas beigas tur nesanaaks. Bet mani tas aizvainoja. Netieku tagad pari. Ar vinju ir pasakaini bet pec shitas "kljumes" kad vinjsh mani nosauca savas meitenes varda esmu aizkaitinata lai gan zinu ka man tadai nevajadzetu but jo vinjsh jau nav mans!
Man tikai vajadzeja izstastit.Sirds plist pushu un galva skan teikums kura beigas vinjsh pateica meitenes vardu. Zinu ka shiim "attiecibaam" vajag pielikt punktu bet to ir gruti izdarit.
Kapec vinjsh gulj ar mani ja vinjam ir meitene par kuru vinjsh doma pat esot ar mani? Kada ir to suudabralju domaashana? :(
07.06.2013 22:17 |

Reitings 109
Reģ: 29.01.2009
Puisis ari labs meitene ir, bet kaut ka nepietiek ar savu meiteni. Iekartojies erti. Smagakais ko darit triekt rata so .........puisi.
07.06.2013 23:25 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Viens ir skaidrs- par tevi vins nedomaa, uz tevi vinam ir uzspljaut.
07.06.2013 23:26 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
....brrrr... izlasīju un noskurinājos...pretīgi, pazemojoši!
Meitēn, met tam mieru!
07.06.2013 23:27 |

Reitings 108
Reģ: 10.09.2012
Tas nu gan ir pretigi no jusu abu puses. Varbut Tu doma, ka Tev kaut kada veida ir paveicies, ka Tev ir tads partneris, bet, tici man, tu esi konkreti apdalita - gan tiesa, gan parnesta nozime. Tev nav zel sevis ar tadu prastu virieti pities?
08.06.2013 01:03 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
nav vieglāk viņu pasūtīt nekā savas smadzenes ar tādu jāt?
08.06.2013 01:10 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
nenosodiet meiteni!
Katram dzīvē ir posmi, no kuriem pēcāk ļoti daudz iemācās. Katram ir sava karma jāatstrādā.
Turklāt nebūtu šī meitene,atrastu ar citu, kuru krāpt.
Šķiet,ka ne jau jūtas ir,bet kaut kāda konkurence, ka jā,esmu baigi labā gulta, ka pie manis nāk, kaut gan ir cita meitene. Ar vārdiem viegli teikt- izbeidz utt, bet dzīvē var pienākt tāds brīdis,kad dari lietas, kuras pat iedomāties pats nevari, bet reālajā dzīvē kādu citu par šādu rīcību nosodītu
08.06.2013 01:10 |

Reitings 963
Reģ: 08.05.2010
Ko jus uzreiz kaa taadas harpijas bruukat meitenei virsuu? Domaajat,ka vinja pati nesaprot,ka nepareizi riikojas? Meitenei puisis iekritis sirdii un pati tgd mokaas..luudz padomu..a juus te noliekat kaa peedejo meeslu..Ne vinja pirmaa,ne peedeejaa..
08.06.2013 01:13 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Es atvainojos ka nolieku viņu, bet nu tāda doma kad pāriet pāri ka ja nu tā puiša meitene varbūt ir kāda mana draudzene vai tādā garā. Nu man tas nav pieņemam, vai nu ņem brīvus vīriešus vai ar tad dabū to pašu rokā pa īstam, nevis pa kluso ņemas tik, un tur pat nekas nopietns nav, puisis tik dabū kādu kas viņam papildus kuli izsit. Gana saprātīga meitene neielaistos tomēr sakarā ar aizņemtu puisi, ja protams nav izņēmumi ka puisis varbūt grib šķirties vai ar šo meiteni pa īstam ko nopietnu veidot, bet ne jau tik tā :( Man tomēr žēl tās puiša draudzenes, velns tas jau ir negodīgi pret viņu.
08.06.2013 01:20 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Nesaukšu tevi ne par pretīgu, ne atbaidošu, jo tad man vajadzētu tā saukt pašai sevi. Pirms pāris gadiem biju identiskā situācijā. Arī es iemīlējos un jutos morāli sadragāta pēc katras tikšanās, bet ikreiz, kad viņš zvanīja, es nespēju pateikt: "Nē." Tagad, kad es jau ilgāku laiku to varu, kad man vienreiz ir apnicis būt lupatai un muļķei, viņš saka, ka es esot neatkārtojama, lieliska, foršs cilvēks. Jo viņš beidzot ir iepazinis ko citu, ne tikai manu kājstarpi. Mēs joprojām reizēm tiekamies bez seksa un katru reizi manī iekšā viss vārās... Bet es zinu, ka tā ir labāk nekā toreiz, kad mūs saistīja tikai fiziska tuvība. Mēs daudz esam pārrunājuši.

Zini, ja esi viņam tiešām pieķērusies - nemierināšu tevi - tas tik ātri nepāries. Man joprojām nav pārgājis. Es ķeru kaifu, esmu ekstāzē jau no tā vien, ka viņš pasaka manu vārdu. Nu, tā ir. Bet, kopš tās reizes, kad es viņam pateicu, ka starp mums nekā intīma nebūs, esmu ieguvusi tik daudz... Zinu, ka citas to nekad nesapratīs, mans draugs to nekad nesapratīs, bet tas cilvēks un sāpes, ko viņš man nodara, man ir vajadzīgas ik pa laikam, lai es sajustos dzīva un novērtētu to, kas man dots.

Iesaku tev ieklausīties tajā, ko Marta uzrakstīja, jo tā arī ir. Un tad, kad tu to sapratīsi, tu jau pati zināsi, kā tev rīkoties. Kamēr tu akli pakļausies savām vēlmēm, nedomāsi par rītdienu, kurā tu savā gultā pamodīsies viena, tu sevi bremzēsi, ne tikai attiecībās ar vīriešiem, bet vispārējā attīstībā. Tā ir degradācija, es zinu, par ko es runāju.
08.06.2013 01:22 |

Reitings 108
Reģ: 10.09.2012
Ka jebkura publiska foruma - ja izteici skali savu problemu, tad samierinies ar atbildem. Nedomaju, ka cilvekiem, kuri sadu ricibu uzskata par amoralu, butu jebkadi jaierobezo sava viedokla pausanu.
08.06.2013 01:26 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Sajauca vardus? A zheel, tev pienakas lielaks suds. Prasi kur ir.
08.06.2013 01:27 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Padomā par to, kas notiks tālāk. Tavs aizvainojums parāda, ka puisis tev nav tikai seksam. Tu gribi būt viņam pirmajā vietā. Bet nekad nebūsi. Nu, padomā, kas var notikt? Jūs tā turpināsiet, viņa draudzene agri vai vēlu uzzinās. Varbūt viņa uzstādīs ultimātu -- es vai viņa. Viņš, protams, izvēlēsies viņu. Varbūt viņa izšķirsies ar puisi. Bet viņš nenāks pie tevis, jo seksu var dabūt tāpat, bet tevi kā savu cilvēku viņš neredz un diez vai kādreiz ieraudzīs. Varbūt viņš tevi novērtē kā draugu, bet, visticamāk, neuzskata tevi par "girlfriend material". Tur nav nekādu variantu, tu paliksi pie sasistas siles un varēsi lāpīt savu pašvērtējumu. Tur nav nākotnes. Tev to vajag?
08.06.2013 01:34 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Autore sastapās ar realitāti, kuru acīmredzami mēģināja ignorēt.
08.06.2013 02:13 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
Mjā gribētos tev uzšaut par to, ka guli ar aizņemtu vīrieti to zinot. Ceru, ka tev tas atspēlēsies tad zināsi, kas tiešām ir sāpīgi.
Bet nu ja par tavu problēmu runājot, tad par ko tu brīnies? Vispār es ja godīgi savu tagadējo puisi netīšām esmu vairākas reizes gandrīz nosaukusi sava bijušā vārdā,bet aprāvusies un viņš to nav piefiksējis. Ar šo puisi esmu jau pusotru gadu kopā un ar bijušo nepar ko negribētu būt vairs kopā, nezinu kāpēc gadās viņa vārdu izmest. (sick)
08.06.2013 02:15 |

Reitings 431
Reģ: 14.10.2010
Jā, autore diezgan trula. Pati ir mīļākās lomā, bet gaida, ka puisis būs lielisks pret viņu. Diemžēl, Tev jāsamierinās ar to, ka nu nebūs. Viņam ir jau meitene, kuru saukt par savējo. Tu tāda visticamāk tiešām nebūsi nekad. Reāli man besī tās meičas, kas pinas ar aizņemtajiem un pēc tam čīkst- viņš tāds un šitāds, bet kāda Tu pati lupata esi?! Kam Tev to?Par maz brīvu vīriešu?Bet okk, vienmēr jau gribās to, ko grūtāk dabūt. Nezinu, saņem sevi rokās un atmet viņam ar roku, lai vai cik labs sekss. Nāks nākošais un varbūt šoreiz tavējais.

Jūs aizņemtās neaizdomājāties, ka Dvīne ņemās ar kādu no jūsu džekiem?? Par laimi, manējais tas nav, bet vienalga. Kāda jau no visām tiek krāpta. Skumji. Diez kam džekam, ko tādu vajag. Žēl, ka ar vienu lielisko ir par maz.
08.06.2013 03:02 |

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
P*mpis tas džeks.. A tu ... Nāks tev atpakaļ šis, zinu no savas pieredzes un kļūdām, kuras nekad vairs neatkārtošu. Nabaga meitene, kas tiek krāpta.
08.06.2013 07:13 |

Reitings 1017
Reģ: 29.01.2009
Šī diskusija pierāda, ka cosmietēm ir augsta morāles latiņa
08.06.2013 08:35 |

Reitings 512
Reģ: 08.11.2012
Es arī kādu laiku biju mīļākās lomā. Pavisam nesen tikai visu pārtraucu, un zini es sapratu,ka man labāk ir bez tā vīrieša. Protams man ir sapīgi, bet man nekad dzīvē nav paticis būt otrai vijolei, un es tādā biju 4 mēnešu garumā.
Zini,es arī tiku nosaukta tās meitenes vārdā, jo puisim sirdī bija viņa, lai gan pats to centās noliegt. Es neņēmu to galvā, jo es tiešām biju samīlējusies līdz ausīm.
Gaidu,kad karma man tagad atspēlēsies par to,ka nepadomāju par to otru meiteni,un par to,ka biju pārāk liela egostie,jo viss dzīvē nāk atpakaļ.

Bēdz no tā puiša. Tu tikai bremzē savu dzīvi.
08.06.2013 10:52 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
vins jau netikai doma par vinu, kad esiet kopa, bet ari gul! novelk savas bikses, skupst vinas lupas, krutis glasta, tad savu daiktinu ieslidina vinas siltaja un mitraja vagina, ekstaze beidz...un iespejams aizmirst ieiet dusa, tad aizbrauc pie tevis un tu vinam sniedz burvigu mineti un esi tik loti laimiga,jo tev ir iespeja netiru pinciti pa muti pavalat! super!

+++
08.06.2013 11:02 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
vnk puisis nošāvis divus zaķus ar vienu šāvienu, super. bet kam tev to vajag? kura emocionala sieviete spēj seksot un neiemīlēties?? aizskāra tas tevi tāpēc, ka viņš tev jau tagad kko nozīmē....
08.06.2013 11:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits